Connect with us

Ai născut? Felicitări! Uite cum arată centura pe care trebuie să o porți la 2 luni de la naștere

ADELINA

Ai născut? Felicitări! Uite cum arată centura pe care trebuie să o porți la 2 luni de la naștere

Mămico, dacă în acest moment citești acest articol, înseamnă că deja ai trecut prin experiența puternică și frumoasă a nașterii. Felicitări! Să-ți trăiască puiul și să te bucuri de el!

Indiferent de cum s-a desfășurat această sarcină, repercusiunile se observă pe corpul tău. Nu trebuie să-ți fie rușine. Ai adus un copil pe lume. Ești minunată. Trebuie doar să găsim împreună soluții pentru fericirea și confortul nostru. Dacă imediat după ce am născut ți-am povestit despre centura pe care trebuie să o porți după naștere aici, și care funcționează în colaborare cu hormonul relaxin, pe care organismul tău îl secretă în primele 8 săptămâni, astăzi o să-ți prezint modelul următor de centură, la care trebuie să recurgi după cele 2 luni de când ai născut, împreună cu somodieta.

Organismul are nevoie de răbdare și înțelegere pentru că, practic, el a făcut aceste schimbări majore în oglinda ta, timp de 9 luni, iar tu vrei să-l readuci la forma inițială, într-un timp record, pentru că asta te face să te simți mai bine. Nu ești de judecat. Felicitări pentru ambiție. Mă bucur că te preocupă aspectul tău fizic și nu faci parte din categoria celor care au sarcina și nașterea ca pretext al kilogramelor în plus și al neîngrijirii personale.

Simt nevoia să mă repet: mămică fericită, copil fericit. Continuă să fii cochetă, aranjată, fericită, împlinită și pozitivă lângă copilul tău. Aceasta este cheia succesului în rolul de mamă.

Revenind, îți recomand ca, după ce s-au scurs cele 8 săptămâni de când ți-ai ținut prima dată pruncul în brațe, să apelezi la centura recomandată chiar de medici pentru a-ți recăpăta talia de viespe. Am 3 zile de când o port. Este confortabilă și ușor de purtat. Nude sau neagră, în funcție de coloristica ținutei tale.

Având cele 6 rânduri de “moș și babă” va fi ușor să îți dai seama de rezultate. Eu am găsit-o pe www.adinish.com. Este site-ul de unde am luat-o și pe prima. Și nu mă interesează neapărat să le fac reclamă, cât să-mi ajut prietenele virtuale și nu numai, care mă urmăresc, să revină la silueta dorită pentru că mă declar o feministă convinsă și vreau să le stau la dispoziție cu orice sfat au nevoie, așa cum am făcut-o și până acum. Socoteala este și mai simplă de atât. Găsesc produse bune, le recomand mai departe.

Așadar, dacă ți se pare o idee bună ce am scris în acest articol, o poți lua în seamă. În caz contrar, îți doresc mult succes în creșterea bebelușului tău și sper să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește silueta, fericirea și familia ta.

Much love, girls! ♥️

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus