Connect with us

Uite care sunt planurile mele pentru voi in aceasta perioada

ADELINA

Uite care sunt planurile mele pentru voi in aceasta perioada

Dragi prieteni,

Astazi va voi povesti putin despre ByEDA.ro, magazinul online – dar si brandul de imbracaminte – pe care l-am relansat in urma cu un an.

Povestea a inceput de la voi, cei care ma urmariti si sunteti mereu aproape de sufletul meu prin intermediul retelelor sociale si nu numai. Foarte multi dintre voi ma intreaba mereu de unde sunt hainele pe care le port in diferite momente si stiu ca v-ati dori sa purtati si voi unele din produsele care imi plac mie.
De aceea, am decis sa lansez o linie de tricouri de calitate, unele clasice, altele mai speciale ca design sau ilustratie, tocmai pentru a veni in intampinarea voastra.
Reactiile voastre au fost extraordinare si asta ne-a determinat pe noi, echipa ByEDA, sa venim cu noi si noi propuneri vestimentare. Am lansat hanorace, bluze, rochite, chiar si mai multe tricouri oversize, clasice sau unisex – pentru ca voi sa aveti de unde sa alegeti!
Dupa un an in care am invatat foarte multe, de la voi si de la partenerii nostri, ByEDA se dezvolta mai departe pentru voi si datorita voua!

In aceasta primavara lucram la o noua versiune a magazinului online, care sa fie si mai simplu de utilizat, dar mai ales lucram la o sumedenie de produse noi si cool. Primul dintre acestea deja a fost lansat – Salopeta Kendall se bucura de o popularitate uriasa in randul vostru si ma bucur ca ati avut incredere in produsul nostru. Salopeta Kendall, de inspiratie streetstyle, este rodul creativitatii unui designer roman cu care colaboram si este primul produs realizat de la zero, de la o foaie de hartie, de ByEDA. Urmeaza mai multe produse designer-made in gama ByEDA! ?
Sunt incantata de felul in care acest produs arata, dar mai ales, sunt mandra de faptul ca si voua va place!

Spuneam mai devreme ca ByEDA este mai mult decat un brand de imbracaminte – ByEDA se transforma intr-un magazin multibrand destinat designerilor si ilustratorilor romani. O platforma in care romanii talentati pot sa expuna catre public, catre voi, rodul imaginatiei lor. Primii nostri parteneri sunt prezenti pe site inca din toamna 2018. Fiecare dintre ei au creatii diferite, adaptate unor stiluri vestimentare si tipologii umane diferite.

Unele sunt creatii pur feminine, vaporoase, din materiale pretioase, elegante si stylish, pe care oricare femeie ar trebui sa le aiba in sifonier! Va amintiti de acel palton cu guler de blana care m-a cucerit iarna trecuta? A fost special creat pentru ByEDA!

Altele sunt non-conformiste si tineresti: in cel mai pur spirit streetstyle, jachetele pictate sunt piese-statement care oricand te vor scoate din anonimat! Niciodata nu a fost mai simplu sa porti o jacheta cu adevarat deosebita, dificultatea consta in a alege modelul preferat! Jachetele pictate m-au dat gata si, impreuna, am lansat in aceasta primavara colectia Cool Bride – pentru miresele altfel, asa ca mine!
Nu am uitat nici de barbati – colaborarea cu un alt designer roman a adus in magazinul ByEDA.ro cateva repere interesante si pline de culoare, pentru barbatii care aleg sa poarte haine cu personalitate. Si pentru ca niciodata nu poti sa ai suficiente optiuni, impreuna cu un alt partener de nadejde am lansat mai multe hanorace unisex, dar si tricouri pentru femei si pentru barbati, realizate in Bucuresti!

Si nu ne oprim aici: in urmatoarea perioada vom incheia noi parteneriate cu mici ateliere si tineri designeri pe care ii vom include in platforma ByEDA.ro si pe care ii vom anunta la momentul potrivit! Abia astept!

Numitorul comun in toate colaborarile pe care le avem este calitatea. Atat produsele proprii ByEDA cat si cele realizate de partenerii nostri sunt alese pe spranceana pentru a avea materiale de calitate, design reusit, sa fie lucrate cu cea mai mare atentie la detalii, astfel incat voi sa va puteti bucura cat mai mult timp de produsele alese. Asta inseamna shopping smart!

Uneori, insa, a fi prezenti intr-un magazin online parca nu e suficient. De aceea, pana la deschiderea unui showroom propriu, ne veti putea gasi la diferite evenimente de fashion din Bucuresti si din tara, primul dintre ele fiind chiar in acest weekend. Detox Market Editia 14 se desfasoara pe 5-6-7 Aprilie la Palatul Telefoanelor si echipa ByEDA va fi acolo cu cele mai cool produse din portofoliu, cu promotii si surprize, asa ca asigurati-va ca va faceti timp sa ajungeti la standul nostru!

Inainte de final vreau doar sa adaug ca, atunci cand alegeti un produs realizat in Romania, contribuiti la activitatea si bunastarea unui numar mare de romani: designerii, ilustratorii, echipele din atelierele de productie, agentii companiei de curierat – toti acesti romani minunati muncesc pentru ca voi sa va puteti bucura cat mai curand de produsele comandate pe www.byeda.ro

Pupici!?

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus