Connect with us

Inceputul a fost pe patul de spital, dar ce a continuat m-a lasat fara cuvinte…

ADELINA

Inceputul a fost pe patul de spital, dar ce a continuat m-a lasat fara cuvinte…

Va pup! Bucuroasa de revedere.
Chiar daca a fost o perioada foarte aglomerata, cu multe activitati cotidiene, parca simteam ca lipseste ceva. Imi lipseau articolele de aici, de pe blogul meu, in care sa va povestesc ce am mai facut.

Dupa o serie de evenimente, emisiuni si multa alergatura, am simtit ca trebuie sa ma retrag putin in barlogul meu unde e asa cald si bine. Si unde intotdeauna ma asteapta suflete calde si iubitoare. Zeny, fetita mea, se bucura de fiecare moment petrecut impreuna si ma exploateaza la maximum. Vrea sa-mi capteze toata atentia, sa fiu numai a ei in fiecare secunda si sa fiu atenta la tot ce-mi arata si ce face. Si zilnic e ceva nou in viata ei si totodata a noastra.
Acum traversam perioada in care ii imitam pe mami sau pe tati sau chiar pe bunici. Repetam toate actiunile de oameni mari 😉

Zeny vrea sa execute tot ce vede la noi. Am realizat ca timpul zboara si parca ieri eram pe patul de spital speriata de nastere, iar acum imi aduce pernele de cate ori fac patul, incaltamintea de la intrare in dressing si isi doreste sa manance de una singura, demonstrandu-ne astfel ca, desi are o varsta foarte frageda, zodia in care se afla (leu) isi face simtite caracteristicile.

Sunt uimita de cat de multe poate intelege un copil la varsta de numai un an si aproape 5 luni. Este adevarat ca noi comunicam foarte mult cu ea si in permanenta este cineva langa ea sa-i explice absolut tot ce se intampla in jurul ei.

Cu emotii asteptam ziua impodobirii bradului.
Am un feeling ca incepand din data de 1 Decembrie, vom executa aceasta activitate in mod constant. Zeny va vrea practic sa sa urce in varful bradului impodobit si de acolo sa arunce cu globurile stralucitoare si frumos decorate de parintii ei :))
Suntem emotionati mai ales pentru ca realmente este primul Craciun in care ne putem bucura impreuna de acesta frumoasa perioada. Sarbatorile de Iarna le-am petrecut impreuna si anul trecut, dar intr-un cadru deloc prietenos. La spital. Timp de 5 zile si 5 nopti am stat internate in spital sperand de la o zi la cealalta la un bilet de externare si la starea de sanatate imbunatatita. Tati facea o mie de drumuri intre casa si spital pentru a ne asigura toate cele necesare. Deloc usor sau placut. Numai acolo sa nu ajungi in viata asta. Branule, sange, durere, tristete, analize, vesti in asteptare. Crunt!

A fost o perioada groaznica. Imi amintesc cum impreuna cu Virgil si cu cea mica am “sarbatorit” trecerea in Noul An, despre care credeam ca o sa fie ingrozitor, luand in considerare inceputul lui.
Imi amintesc ca era 00:00, artificiile straluceau pe cer, oamenii cantau si tipau pe strada, la televizor toti ciocneau paharele cu sampanie, mesajele cu urari au inceput sa curga, iar noi eram cu cea mica in spital, privind bucuria altora pe geam. Nu aveam chef de nimic din toate astea. Eram seci pe interior si tristi. Era primul ei Revelion. Sau cel putin asa trebuia sa fie…

Ne-am strans in brate si am plans. Am simtit ca nu acolo trebuia sa ne petrecem primul Revelion din viata fetitei noastre.
Dar dupa 5 zile chiar am revenit la viata, desi tot entuziasmul acestor Sarbatori a fost umbrit de acest eveniment neplacut si venit ad-hoc in viata noastra.

Timpul ne-a aratat ca doar superstitiile spun ca Anul Nou este unul incarcat cu probleme si intamplari nefericite, daca inceputul lui este astfel.
In cazul nostru a fost cel mai tare an!
Si pe plan personal, dar si pe plan profesional.
A fost MA-GIC!

Noi suntem sanatosi, fericiti, ne iubim, asistam la toata frumusetea oferita de Cel de sus si ne bucuram de fiecare minut. Si noi la randul nostru oferim bucurie celor din jur pentru ca lucrurile pozitive au nevoie de o balanta. Primesti, dar si oferi. Astfel pui stop acestui sir de pozitivism dintre noi, oamenii.

Ba mai mult, la acest final de an, ni se mai implineste un vis. Magazinul nostru de ceasuri de lux si diamante isi va deschide portile pentru voi toti in curand. Sunt fericita ca aceasta afacere de familie imi arata inca o data ca visurile pot deveni realitate. Intotdeauna mi-au placut bijuteriile, iar astazi pot lucra cu ele. EDA Luxury Watches & Jewelry este un loc in care ne-am pus tot sufletul. Insa despre asta va anunt la momentul potrivit. Acum discutam despre altceva.

Am hotarat impreuna cu sotul meu sa impodobim bradul pe 1 Decembrie impreuna cu Zeny. Abia asteptam sa imortalizam momentul si sa vi-l impartasim. Probabil vom filma si un vlog.

Eu vreau sa va multumesc pentru acest an minunat. Langa voi simt ca infloresc si ma bucur altfel de tot ceea ce este in viata mea.

Printre altele astept propunerile voastre despre ce v-ati dori sa vedeti pe canalul meu de Youtube, EDA Video Blog.
M-am reapucat de Vlog si imi doresc sa va ofer contentul pe care voi il asteptati.
Lasati-mi comentariu pe Facebook cu propuneri de subiecte favorite.

Va super pup pestrit. ❤

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei după ce au fost internate în spital Crăciunul trecut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus