Connect with us

10 lucruri importante despre „E-uri”!

NUTRITIE SI DIETE

10 lucruri importante despre „E-uri”!

De cate ori citim ingredientele trecute pe etichetele produselor pe care le consuman? Si, daca totusi facem asta, cate dintre noi inteleg exact ce este fiecare? Sunt toate E-urile daunatoare? Sunt toate E-urile necesare pentru produsul respectiv? In ultimii ani, „E”-urile au creat o panica generala in randul populatiei deoarece toata lumea spune ca sunt daunatoare, insa foarte putini dintre noi suntem atenti atunci cand ni se explica ce anume este daunator si de ce.

Haideti sa trecem in revista o scurta istorie a acestor „paria” ai alimentatiei moderne, precum si cateva explocatii utile despre calsificarea lor:

  1. E-urile au aparut in 1962, cand autoritatile europene au decis clasificarea colorantilor alimentari autorizati.
  2. Dupa coloranti au

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din NUTRITIE SI DIETE

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus