Connect with us

8 TRUCURI pentru păr care te fac să pari mai TÂNĂRĂ

FASHION & BEAUTY

8 TRUCURI pentru păr care te fac să pari mai TÂNĂRĂ

8 TRUCURI pentru păr care te fac să pari mai TÂNĂRĂ

Vrei să faci o schimbare la păr și să obții un efect de întinerire? Aceste sfaturi te vor ajuta să ajungi la rezultatul dorit!

Coafura ta este extrem de importantă pentru look-ul tău de ansamblu. Aceasta îţi poate pune în valoare trăsăturile şi te poate face să pari mai tânără. Dacă nu ţi-ai schimbat aspectul părului de mult timp şi ai vrea să alegi ceva care să te întinerească şi să te facă să te simţi frumoasă, urmează aceste sfaturi!

1. Dă volum părului

Studio portrait of a young woman with beautiful brunette hair

Părul drept şi fără volum sau cel lipit de cap tinde să îţi înăsprească trăsăturile, aşa că te va face să pari mai dură şi mai matură. Cu cât părul tău va avea mai mult volum, cu atât tu vei părea mai tânără. Este însă important să ai o coafură adecvată, întrucât există anumite tipuri de coafuri foarte voluminoase care te vor face să pari mai în vârstă decât eşti. Optează pentru coafuri naturale şi lejere şi adaugă volum părului folosind aceste trucuri.

2. Alege lungimea potrivită

1840cc953f8b8a90fc16ae05050fd1a7

În general, tunsorile scurte sunt adoptate de către persoanele cu un stil de viaţă activ, care nu au extrem de mult timp de pierdut pentru îngrijirea şi aranjarea părului. Nu trebuie însă să exagerezi, nu înseamnă că trebuie să te tunzi băieţeşte. Orice tunsoare până la umeri sau mai scurtă te va face să pari fresh. Tipul de coafură trebuie să fie ales în funcţie de forma feței tale şi de tipul de păr, însă lungimea ideală ar fi una medie.

3. Experimentează cărări diferite

hairpart_700x400-700x400

Deşi cărarea pe mijloc poate fi extrem de avantajoasă, dând aparenţa unui păr mai lung, aceasta îţi poate conferi un aer strict şi rigid. Încearcă să îţi schimbi cărarea de pe mijloc şi să te orientezi spre o cărare într-o parte pentru un look mai jucăuş şi mai fresh. Dacă nu vrei să alegi o cărare într-o parte, alege coafuri în care părul tău este dat în totalitate pe spate, fără a exista o cărare vizibilă.

4. Poartă breton

before-and-after-picture-featuring-clip-in-bang-piece_bbyvar

Deşi multe persoane se feresc de ideea de breton, acesta te poate întineri şi îţi poate da un aer extrem de stilat şi de interesant. Forma şi tipul de breton trebuie alese în funcţie de forma feței tale aşa că, înainte de a te tunde cu breton consultă un stilist pentru a vedea care sunt recomandările pe care ţi le face.

Indiferent de ce breton alegi, acesta nu trebuie să ajungă mai jos de linia pe care sunt poziționați ochii, întrucât acest lucru îţi va face faţa să pară mai mare şi mai voluminoasă decât este.

5. Alege tunsoarea potrivită

main-original-640x0c

Când te gândeşti la tipul de tunsoare pe care ar trebui să îl alegi pentru a părea mai tânără, ar trebuie să iei în considerare coafurile în scări şi cele care îţi încadrează faţa şi gâtul sau îţi pun în valoare zona umerilor. Frizurile în scări îţi dau un aer tineresc şi fresh, aşa că ar trebui să optezi pentru coafuri filate.

Dacă vrei să vezi ce tip de coafură ți se potrivește, citește aici. 

6. Alege culoarea potrivită

gina_khan_before_and_after082013

În general, părul deschis la culoare dă senzaţia de tinereţe şi prospeţime, aşa că ai putea încerca să optezi pentru o deschidere a nuanţei părului tău. Ai însă grijă ca acest lucru să pară natural, în cazul în care îţi deschizi părul cu mai mult de 3 tonuri, este posibil ca acesta să capete un aspect artificial. Dacă ai dubii legate de nuanţele care ţi se potrivesc, încearcă să consulţi un stilist care să te ajute să alegi culoarea potrivită pentru tine în funcţie de tonul pielii tale şi de nuanţa ochilor.

Dacă nu vrei să faci o schimbare foarte radicală şi să îţi vopseşti tot părul, ai putea încerca să îţi faci câteva şuviţe, poţi obţine un efect foarte interesant.

Dacă vrei să vezi care sunt culorile de păr care ți se potrivesc, citește aici. 

7. Schimă-ţi coafura de zi cu zi

drew-barrymore-messy-hair

Indiferent de care este modul în care îţi porţi părul zilnic, există câteva îmbunătăţiri pe care le poţi face pentru a da senzaţia de tinereţe şi prospeţime. Dacă îți porţi părul în coadă sau coc, scoate câteva şuviţe pe lateralele feței pentru a obţine o încadrare a acesteia. Dacă alegi părul drept, încearcă să îi dai volum sau să te joci cu vârfurile lui, îndreptându-le înspre interior sau exterior. În cazul în care eşti fana buclelor, încearcă să experimentezi făcându-ţi nişte bucle mai lejere sau doar nişte onduleuri răspândite prin păr.

8. Diversifică-ţi coafurile de seară

jennifer-lawrence-braid-ec262f6b-56e8-4a19-bac1-e96bd963201b

Indiferent de care este tipul de coafură pe care ai vrea să îl alegi, îndreaptă-te spre un aspect natural şi uşor neglijent. Nu alege coafuri extrem de definite şi de rigide. Joacă-te cu şuviţele şi alege forme asimetrice ale coafurii, acest lucru va adăuga un nou centru de interes apariţiei tale şi te va pune foarte mult în valoare.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus