Connect with us

8 lucruri pe care NU știi să le FOLOSEȘTI

LIFESTYLE

8 lucruri pe care NU știi să le FOLOSEȘTI

8 lucruri pe care NU știi să le FOLOSEȘTI

Tu crezi că știai să folosești toate aceste obiecte? Punem pariu că nu!

Pe parcursul vieții noastre ajungem să dăm peste lucruri pe care nu știm să le folosim sau despre care nu credeam că au vreo întrebuițare. Cum ar fi ca de mâine să le poți explica tutror prietenilor tăi utilitatea obiectelor pe care până acum le-ai ignorat?

1. Mica gaură din iPhone

Dacă eşti curios ce rol are această gaură de pe spatele telefonului tău, aceasta este de fapt un mic microfon.

2. Agrafele de păr

Probabil că ai observat că agrafele de păr au o margine dreaptă şi una curbată şi probabil că până acum le-ai purtat greşit. Marginea curbată este menită să fie poziţionată în jos, pentru a ţine mai bine firele de păr.

3. Gaura din mâner

Gaura din mânerul oalelor şi cratiţelor este menită să funcţioneze ca suport pentru lingură. În acest fel, vei scăpa de problema lingurilor care cad în mâncare sau se încing mult prea tare pentru a fi folosite.

4. Găurile din tenişi

Producătorii pantofilor Converse ştiu că picioarele au nevoie de aerisire, aşa că aceste găurele mici de deasupra tălpii acestora sunt făcute pentru ca aerul să circule în între interiorul pantofilor şi exterior.

5. Gaura din capacul de la pix

Gaura mică din capacul pixului a salvat probabil foarte multe vieţi. Aceasta asigura trecerea aerului dintr-o parte în cealaltă în eventualitatea în care cineva înghițea accidental capacul de pix.

6. Capsele din jeanşi

Acele mici capse de metal de pe jeanşi sunt poziţionate exact în locurile în care există cel mai mare potenţial de rupere şi au scopul de a întări cusăturile și de a preveni descoaserea.

7. Ustensilele secrete de pe tastatură

Liniile mici scoase în relief de pe tastele F şi J sunt menite să te ajute să îţi dai seama unde să îţi poziţionezi mâinile atunci când scrii fără să te uiţi la tastatură.

8. Triunghiul de lângă simbolul de benzină

Orice posesor de maşină ar trebui să cunoască rolul acestui mic triunghiuleț! Acesta este menit să îţi indice pe ce parte a maşinii tale este poziţionat rezervorul de benzină.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus