Connect with us

Te IUBEȘTE sau îți PIERZI timpul cu el? Cele mai importante 6 DIFERENŢE

LIFESTYLE

Te IUBEȘTE sau îți PIERZI timpul cu el? Cele mai importante 6 DIFERENŢE

Te IUBEȘTE sau îți PIERZI timpul cu el? Cele mai importante 6 DIFERENŢE

Ai vrea să îți dai seama dacă bărbatul lângă care ești acum este unul cu adevărat potrivit sau dacă îți pierzi timpul rămânând alături de el? Analizează aceste semne!

Dacă și tu cauți dragostea adevărată, atunci probabil ți-ai dat seama că găsirea acesteia nu este așa de ușoară precum pare în filme sau cărți. Lucrurile sunt extrem de dificile atunci când situația nu este complet clarificată clare între parteneri și te întrebi dacă ceea ce este între voi este dragoste sau pur și simplu un amestec de sentimente. Dar, adevărul este că știm cu toții că există o voce în capul nostru care nu vrea să tacă niciodată și care ne face să ne punem tot felul de întrebări. Poate este vorba de instinct sau poate nu, însă cu siguranță ai fost într-o situație în care te-ai întrebat dacă omul lângă care ești chiar acum este lângă tine din motivele corecte sau nu.

În acest articol, îți oferim o imagine de ansamblu asupra diferenței dintre un bărbat care te iubește cu adevărat, în comparație cu un om lângă care doar pierzi timpul.

# 1 Tolerant VS. Respectuos

Bărbatul potrivit, bărbatul care te iubește, va respecta totul la tine și îți va aprecia părerile diferite de ale lui. Tipul care îți spune că părerea ta este greșită sau renunță la argumentele lui pe motiv că face ceea ce îți dorești tu, fără a crede că opinia ta este la fel de important ca a lui, nu este cel potrivit.

# 2 Control VS. Încurajare

Un bărbat care iubește cu adevărat te va îndemna mereu să iei parte la noi experiențe și să beneficiezi de oportunități noi. Bărbatul care iubește poate să îți ofere el oportunități și să te ajute să vezi potențialul pe care îl ai. Însă nu te va forța să faci aceste lucruri va vedea că nu te simți confortabil!

# 3 Crud VS. Sincer

 

Bărbatul care iubește femeia de lângă el îi va spune cu sinceritate ceea ce aceasta are nevoie să audă. De exemplu, dacă l-ai întreba cum arăți cu fusta albastră și el îți va recomanda să te schimbi, asta nu înseamnă că îți vrea răul, ci că este pur și simplu onest. Dar dacă un om te insultă pe teme pecum stilul tău vestimentar sau îți cere să pierzi în greutate, înseamnă că este un bărbat slab și trebuie să scapi de el cât mai repede. O astfel de persoană face aceste lucruri pentru că nu te iubește.

# 4 Posesiv VS. Protector

Este firesc să fii protector cu un lucru la care ții. De exemplu, dacă voi doi sunteți într-un club iar el continuă să te înconjoare cu brațele în jurul umerilor pentru a-ți ține de cald sau pentru a avea grijă să nu fii lovită, atunci te protejează. În cazul în care nu îți permite să mergi nicăieri singură sau începe o luptă de fiecare dată când vorbești cu un alt tip, atunci este cu siguranță posesiv.

# 5 Neinteresat VS. Serios

Un om care nu privește relația voastră ca pe una serioasă și nu este interesat de vorbitul cu tine decât atunci când este convenabil pentru el, nu este potrivit pentru ține. Deși interesul pe care un om îl manifestă fațp de cealaltă persoană este mai mare atunci când relația este la început, acesta nu trebuie să dispară complet pe parcursul relației. Vei ști că el este omul potrivit pentru tine atunci când vei face un pas înapoi și vei analiza relația ta, interacțiunile și nivelul global al fericirii.

# 6 Lipicios VS. Afectuos

Vrei în viața ta un bărbat care îți dă mesaje, te sună și vrea să vă vedeți 24 de ore din 24? Ei bine, sunt sigură că sunt momente când și asta sună bine, însă acest fel de necesitate de a verifica în mod constant pe cineva pentru a obține o reasigurare a locului lor în viața ta este un indiciu că el este în această relație mai mult pentru el însuși decât pentru tine. Un astfel de om are probleme emoționale grave și va vrea să își petreacă timpul cu tine pentru a-și obține confirmările, nu pentru a te face pe tine să te simți bine!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus