Connect with us

10 MÂNCĂRURI în legătură cu care ai fost MINȚIT până acum

LIFESTYLE

10 MÂNCĂRURI în legătură cu care ai fost MINȚIT până acum

10 MÂNCĂRURI în legătură cu care ai fost MINȚIT până acum

Credeai că nu poți să fii păcălit? Companiile care vând produse alimentare te-au dus de nas ani de zile! Iată care sunt toate minciunile pe care le-ai crezut până acum!

Fiecare producător de produse alimentare îşi doreşte să câştige un profit cât mai mare. Astfel, aceștia ajung deseori chiar să îşi manipuleze clienţii astfel încât ei să le cumpere produsele. Iată care sunt câteva dintre strategiile producătorilor de produse alimentare pentru a reuşi să îşi crească mai mult profitul profitând de naivitatea clienţilor lor.

# 1 Chipsurile de cartofi

Chipsurile sunt fabricate în principal din făină şi amidon. Studiile au demonstrat că procentul folosirii cartofilor adevăraţi în fabricarea acestei gustări este cel de 42%, astfel că mai mult de jumătate din compoziţia finală este obținută folosindu-se alte ingrediente.

# 2 Brânza de sandwich

Unul dintre cele mai răspândite sortimente de brânză de sandwich este cel cu şuncă. Cu toate acestea, producătorii folosesc ulei de palmier pe post de înlocuitor pentru laptele şi şunca din brânză, astfel că produsul final nu are aproape nimic în comun cu cel real.

# 3 Alimentele conservate

Când vine vorba despre alimentele congelate, greutatea reală a acestora este foarte rar menţionată. Producătorul menţionează numai greutatea netă a recipientului, fără a indica greutatea produsului original, înainte ca acestuia să i se fi adăugat apă şi să fi fost congelat.

# 4 Sosul de brânză

Mulţi oameni adoră sosul de brânză. Cu toate acestea, el nu conţine aproape deloc brânză, fiind o combinaţie între ulei de palmier şi arome alimentare.

# 5 Ciocolata cu alune

Producătorii de ciocolată folosesc nuci ieftine sau înlocuitori pentru a-i pune în ciocolată. Chiar dacă o întreagă ciocolată conţine 3-4 alune, preţul ciocolatei va fi calculat întotdeauna ţinându-se cont de o cantitate mult mai mare de alune de cea mai bună calitate.

# 6 Bucăţele de pui

Deşi acest lucru pare greu de imaginat, producătorii de astfel de produse folosesc carne de vită în amestecul pentru pui. Astfel, aceste produse sunt confecţionate din 50% carne de pui şi 50% amestec din vită şi soia.

# 7 Ceaiul instant

Chiar dacă această băutură este extrem de gustoasă şi de răcoritoare, ea conţine mai puţin de 2% ceai, restul de 98% fiind arome, apă şi aditivi.

# 8 Untul

Compoziţia naturală a untului conţine doar lapte integral şi smântână. Cu toate acestea, aproape toţi producătorii de unt folosesc uleiuri vegetale sau ulei de palmier în untul lor.

# 9 Cartofii prăjiţi

În ceea ce priveşte cartofii prăjiţi, tehnicile de manipulare vizuală sunt cel mai des întâlnite. De exemplu, în foarte multe situaţii, singura diferenţă dintre o porţie mare de cartofi şi una medie este ambalujul, nu cantitatea de cartofi în sine.

#10 Apa îmbuteliată

Cercetările arată că apa îmbuteliată pe care o cumpărăm este identică cu cea de la robinet.

Continuați lectura
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus