Connect with us

Ce FANTEZIE intimă are PARTENERUL tău în funcție de ZODIE

HOROSCOP

Ce FANTEZIE intimă are PARTENERUL tău în funcție de ZODIE

Ce FANTEZIE intimă are PARTENERUL tău în funcție de ZODIE

Fiecare semn zodiacal este diferit de celelalte, fiecare este definit de anumite trăsături dominante, astfel că semnele zodiacale au calități și defecte diferite. De asemenea, în aceeași măsură diferă și lucrurile care fac plăcere fiecărui semn zodiacal în parte. Dacă vrei să vezi care este fantezia sexuală a partenerului tău în funcție de zodie, citește acest articol.

# 1 BERBEC(21 martie – 19 aprilie)

Iubeşti alergătura şi flirtul până la un punct, însă atunci când vrei să obţii contactul sexual, îţi pierzi toată răbdarea. Eşti pasionat de toate lucrurile noi şi interesante şi de experienţele pe care nu le-ai mai trăit până acum. Cu cât partenerul tău este mai spontan, cu atât lucrurile vor fi mai bune.

# 2 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt pasionaţi de arta dragostei, le place să fie mângâiaţi şi sărutaţi şi vor aprecia orice gest de atenție pe care îl vor primi. Vor fi de asemenea recunoscători atunci când vor vedea că partenerul lor acordă atenţie ambianţei, folosind lenjerie frumoasă, muzică în surdină sau beţişoare parfumate.

# 3 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt foarte des bipolari, le plac emoţiile puternice şi schimbarea constantă, aşa că vor aprecia mereu lucrurile noi care le menţin interesul treaz. Ei vor fi tentaţi deseori să opteze pentru jocuri de rol sau alegerea unor locaţii interesante pentru următoarea partidă de amor.

# 4 RAC (21 iunie – 22 iulie)

Racii iubesc amorul pentru apropierea şi conexiunea pe care o au cu partenerul lor, aşa că vor fi extrem de romantici şi de implicaţi în ceea ce se întâmplă. Ar fi extrem de indicat să îi arăţi racului că interacţiunea voastră înseamnă la fel de mult şi pentru tine şi că nu există nimic altceva ce ţi-ai fi dorit să faci mai mult decât să petreci timp cu el.

# 5 LEU (23 iulie -22 august)

Leii nu reuşesc să fie serioşi nici măcar în pat. Ei se vor juca constant şi vor face orice este posibil pentru a prelua controlul. Dacă partenerul tău este leu, ar fi indicat să îi întreţii spiritul ludic şi să transformi cele mai mici lucruri în adevărate provocări.

# 6 FECIOARĂ (23 august- 22 septembrie)

Fecioarele sunt extrem de dedicate, putând merge chiar până la perversități de care nu le-ai fi gândit capabile. Acestea vor face tot ce este nevoie pentru a se asigura că partenerul lor se simte bine şi vor transforma orice noapte normală într-una de neuitat.

# 7 BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţelor le place să fie dominate, le place să piardă controlul şi să se lase pe mâinile capabile ale partenerului aşa că, dacă vrei să impresionezi o balanţă, arată-i că poţi să organizezi o noapte minunată.

# 8 SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scoprionul este o zodie neobosită căreia îi place să deţină mereu controlul. Jocul pasiunii nu se opreşte niciodată, aşa că toate nopţile de amor alături de un scorpion vor fi extrem de pasionale şi de fierbinţi. Nu îţi fie teamă să încerci lucruri noi sau să fii mai dur alături de un scorpion, întrucât aceştia sunt deschişi către acest gen de lucruri.

# 9 SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Când vine vorba despre sex, săgetătorii sunt extrem de spontani, aşa că partenerul trebuie să fie mereu pregătit atât psihic, cât şi fizic. Săgetătorii sunt distractivi şi creativi, aşa că ar fi indicat să le arăţi că eşti deschis spre lucruri noi şi că pivesti nopţile voastre de amor ca pe o distracţie.

# 10 CAPRICORN (22 decembrie -19 ianuarie)

Capricornul foloseşte foarte des sexul pe post de modalitate de a scăpa de tensiune. Deşi, în viaţa de zi cu zi, capricornii pot fi extrem de încăpăţânaţi, în timpul partidelor de dragoste aceştia vor deveni extrem de deschişi şi de receptivi la lucrurile pe care le vrea partenerul lor.

# 11 VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii au nevoie să fie stimulaţi mental la fel de mult cât au nevoie să fie stimulaţi fizic. Orice lucru care iese din zona lor de confort şi care arată dedicare şi pasiune va fi extrem de apreciat. Încearcă intotdeana să îi surprinzi şi rezultatul va fi unul uimitor.

# 12 PEŞTI (19 februarie -20 martie)

Peştii sunt romantici incurabili. Ei iubesc gesturile romantice şi tandre şi vor aprecia momentele de afecţiune în doi. Ei vor acorda atenţie tuturor nevoilor și dorinţelor partenerilor lor şi îşi vor dori să îi ducă pe aceştia pe culmile plăcerii.

 

Citește și Când ar trebui să te CĂSĂTOREȘTI în funcție de ZODIE

Exact ca ziua ta de naștere, semnul tău zodiacal dezvăluie multe lucruri despre tine, despre relația ta cu cei din jur, profesia pe care ar trebui să o alegi etc. Deși nu există o vârstă potrivită pentru a te căsători iar acest lucru se poate întâmpla la 20 de ani sau la 50, este foarte important să îți găsești persoana potrivită. Există oameni care sunt meniți să fie împreună și oameni care trec prin relații ca gâsca prin apă fără să ajungă nicăieri sau să nu învețe nimic, însă acest lucru depinde de fiecare om în parte.

Mai jos vei vedea care este exact modul în care zodiile îți influențează căsnicia și partenerul de viață.

Vărsător (19 ianuarie- 18 februarie)

Oamenii născuți în această zodie vor putere și libertate. Majoritatea dintre ei își pun pirostriile destul de târziu. Pe lângă libertate, ei prețuiesc siguranța, ceea ce înseamnă că vor căuta oameni cu care să fie pe aceeași lungime de undă, indiferent de cât de mult va dura această căutare.

Pești (18 februarie – 20 martie)

Peștii au o imaginație bogată și au tendința de a se pierde în propria lume imaginară. Asta se poate întâmpla adesea și poate părea că sunt absenți sau dezinteresați. Peștii sunt predispuși la căsnicie încă din tinerețe deoarece se lasă furați rapid de mirajul romantismului.

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

Berbeci au o tendință de a grăbi lucrurile, sunt impulsivi și nu se gândesc dacă e dragoste sau infatuare. În același timp, sunt raționali și știu bine ce își doresc, așa că își vor petrece mare parte din viață analizând dacă să ia o decizie sau nu.

Taur (19 aprilie– 20 mai)

Taurii au o personalitate ce inspiră fidelitate, de aceea, sunt genul de parteneri care preferă relațiile lungi. Ideal pentru un taur este să își găsească un partener încă din tinerețe, lângă care să rămână cât mai mult timp.

Gemeni (20 mai – 20 iunie)

Gemenii se comportă asemenea unor păsări libere și au tendința să schimbe partenerii ca pe șosete, pentru că se plictisesc repede. Cu toate acestea, în momentul în care găsesc omul potrivit, vor rămâne pentru totdeauna lângă el și nu vor ezita să apeleze la o căsnicie pentru a-și consolida relația.

Rac (20 iunie – 22 iulie)

Sunt familiști convinși și sunt bine orientați în ceea ce privește relațiile interumane, astfel că preferă să se așeze la casa lor de tineri.

Leu (22 iulie – 22 august)

Sunt monogami și selectivi, așa că preferă să fie singuri până găsesc persoana potrivită pentru ei. Ei își doresc să aibă relații lungi și serioase, iar lucrul care îi va face să rămână pentru eternitate alături de o persoană este confortul pe care aceasta îl oferă într=o relație, astfel că leii nu vor ezita să se stabilizeze atunci când se simt perfect în siguranță cu o anumită persoană.

Fecioară (22 august – 22 septembrie)

Fecioarele au un puternic simț al eticului, sunt determinate și preferă să își stabilească mereu obiective pentru care să lupte ulterior cu scopul de a le îndeplini. Căsătoria este unul dintre lucrurile pe care fecioarele și le doresc, astfel că de multe ori se pot căsători de tinere doar pentru a-și atinge acest scop.

Balanță (22 septembrie- 23 octombrie)

Cei născuți în această zodie sunt familiști și preferă să se căsătorească, însă nu se aruncă cu capul înainte și așteaptă să își dea seama dacă persoana lângă care sunt este potrivită sau nu. Căsătoria poate apărea mai târziu pentru ca în mare parte din cazuri fecioarele nu știu de la început ce își doresc și ce ar trebui să aibă alături de ele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionul este simbolul extremelor. El se îndrăgostește cât ai bate din palme însă apoi poate să renunțe extrem de ușor la un om sau la o relație. Aceștia au mari probleme cu încrederea și nesiguranța dintr-o relație. Se căsătoresc, divorțează, se căsătoresc, dar dacă își rezolvă problemele, pot avea căsnicii de lungă durată extrem de fericite și de pasionale.

Săgetător (21 noiembrie – 22 decembrie)

Ca și Vărsătorii, Săgetătorii iubesc libertatea. Acestora nu le place să fie ”legați” de o singură persoană și să aibă o familie, ignorând societatea. Sunt rebeli și nu acceptă să fie obligați să îndeplinească cerințe sociale, astfel că nu privesc căsătoria ca pe un pas prea important în viață.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii iubesc responsabilitățile și, în loc să fugă de ele, le acceptă. Astfel, pentru ei căsnicia este un pas normal și firesc în viață și nu se sfiesc să se căsătorească devreme.

Dacă vrei să vezi care sunt cuplurile ideale ale zodiacului, citește în continuare!

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe din HOROSCOP

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus