Connect with us

Ce machiaj ți se potrivește în funcție de zodie. Fecioarele arată superb!

Uncategorized

Ce machiaj ți se potrivește în funcție de zodie. Fecioarele arată superb!

Indiferent cât de mult sau puțin crezi în astrologie, poate fi distractiv să afli mai multe despre zodia ta. Nu ar trebui să iei decizii radicale bazate pe ce spun astrele, dar îți poți folosi zodiacul pentru puțină inspirație. Prin urmare, iată ce machiaj li se potrivește cel mai bine nativelor fiecărei zodii. Chiar dacă nu reușești să reproduci cu exactitate aceste look-uri, ai putea să încerci să te inspiri din ele și să pui în practică o idee:

 

1. Berbec

Nativele Berbec sunt spontane, îndrăznețe și pline de energie. Ele folosesc elemente aurii și roșii. La ocaziile speciale nu ar trebui să se ferească de produsele strălucitoare.

 

2. Taur

Taurul este un semn de pământ, așa că nativele ar trebui să folosească produse în culori neutre – bej, maro, roz natural și puțin auriu. Poți să recurgi uneori la un machiaj special, gen cat eye, pentru a mai sparge rutina.

 

3. Gemeni

Se crede că personalitatea nativilor Gemeni are două părți, iar machiajul femeilor din această zodie ar trebui să sugereze acest lucru. Ele ar putea să încerce să abordeze machiajul din poză
la ocazii speciale.

 

4. Rac

Racul este un semn de apă, așa că i se potrivesc culorile alb și portocaliu. Nativele Rac au multă imaginație și sunt tenace – nu le-ar sta rău cu un machiaj mai complex. Pentru buze ar putea să aleagă un ruj roz spre roșu.

 

5. Leu

Leoaicele sunt pasionale, creative și au o inimă bună. Culorile asociate cu această zodie sunt auriu, portocaliu, alb și roșu. Conturul puternic și sprâncenele bine definite ale fetei din imagine accentuează personalitatea puternică a nativelor Leu.

 

6. Fecioară

Fecioarele sunt persoane foarte loiale, delicate și practice. Pot alege rujuri în nuanțe delicate de roz sau lavandă, pentru a-și exprima latura hippie, iubitoare de natură și animale.

 

7. Balanță

Culorile potrivite pentru Balanțe sunt verdele și albastrul, deoarece ele iubesc armonia, fiind persoane grațioase și diplomatice. Nativele ar trebui să își scoată în evidență ochii și să folosească un ruj în culori neutre.

 

8. Scorpion

Nativele Scorpion sunt și ele pasionale, încăpățânate și îndrăznețe, iar cele mai potrivite culori pentru ele sunt roșul, stacojiul și ruginiul. Nu ar trebui să se ferească de tipurile extravagante de machiaj.

 

9. Săgetător

Nativele Săgetător sunt foarte generoase, idealiste și entuziaste. Le place să călătorească și să se bucure de libertate. Ar trebui să aleagă un machiaj care să exprime aceste lucruri – folosind un ruj în nuanțe de fructe de pădure și conturându-și bine chipul.

 

10. Capricorn

Capricornii sunt persoane incredibil de responsabile și disciplinate, cu mult auto-control. Sunt semne de pământ, asociate cu nuanțele de maro, negru și gri. Nativele ar putea să aleagă un ruj burgundy, de vampă și nuanțe de alb pentru ochi.

 

11. Vărsător

Vărsătorii sunt semne de apă, asociate cu albastrul, negrul și griul. Nativelor li se potrivește un machiaj al ochilor în stil cat eye – restul feței trebuie să fie cât mai simplu și natural posibil.

 

12. Pești

Peștii sunt persoane artistice și delicate. Culorile asociate cu ei sunt cele legate de mare: violetul, movul, verdele marin. Nativele Pești ar trebui să opteze pentru un machiaj simplu, la fel de delicat ca ele.

8 trucuri pentru a avea codițe de tuș perfecte! Numărul 4 e perfect pentru începători

Ce s-ar alege de omenire dacă nu ar exista creionul dermatograf? Acel look clasic cat-eye al lui Marilyn Monroe nu ar fi fost același dacă tușul și creionul dermatograf nu ar fi fost inventate.

Mai bine să nu ne gândim la așa ceva, e prea înfricoșător. Deși dermatograful joacă un rol foarte important în rutina de frumusețe a multor femei, acest produs cosmetic nu e chiar foarte ușor de folosit. Prin urmare, iată câteva trucuri pe care orice femeie ar trebui să le știe:

1. Folosește un creion gri pentru a-ți deschide ochii

Știm la ce te gândești. Gri? Măcar va observa cineva? Ia acest lucru ca pe o lecție despre efectele vizuale. Griul poate să îți facă privirea mai dramatică și îți poate face ochii să pară mai mari, fără să fie greoi.

2. Folosește rimel pe post de dermatograf atunci când te grăbești

Știi acele dimineți în care apeși butonul de amânare al alarmei de cinci ori și te simți de parcă lumina soarelui te va topi dacă îți atinge pielea? În acest gen de momente, folosește-ți rimelul pe post de creion. După ce ai adăugat 2-3 straturi de rimel pe gene, menține periuța la rădăcina lor, pentru a depozita acolo rimel. Acest lucru îți va mări ochii.

3. Trasează-ți liniile pentru ochii de pisică folosind un creion mai întâi

Vremurile disperate cer soluții disperate – și ce poate fi mai supărător decât să încerci să îți faci niște ochi de pisică și să nu reușești cu niciun chip? Dacă nu te descurci cu dermatograful lichid, desenează mai întâi forma pe care ți-o dorești cu ajutorul unui creion de ochi maro.

4. Folosește scotch pentru a-ți putea face codițe

Ca să eviți dezamăgirea de a vedea două codițe perfecte, dar total neasemănătoare atunci când te depărtezi de oglindă, folosește un truc simplu: apelează la bucățele de scotch. Lipește-le de la colțul exterior al ochiului, până la sprâncene.

5. Baza de machiaj e mai bună decât demachiantul pentru ștergerea greșelilor

Poate că această informație nu ți se pare normală, dar dacă folosești demachiant s-ar putea să ajungi și în locurile în care nu ai greșit. Finisează forma liniilor create cu dermatograful cu ajutorul unei mici pensule din material înmuiată în bază de machiaj sau corector.

6. Obține o combinație neașteptată cu ajutorul unui creion și fard de aceeași nuanță

Acest truc e unul foarte modern, care îți va oferi o privire mult mai bine definită decât clasicul negru, la care se așteaptă toată lumea.

7. Uită-te în oglindă în jos pentru mai multă precizie

În loc să te machiezi la oglinda din baie, pune una portabilă pe birou sau pe masă și uită-te în jos la ea când folosești dermatograful.

8 Ține ochii deschiși

Multe femei greșesc crezând că este bine să își țină ochii închiși sau să își întindă pielea pentru a putea obține o linie cât mai dreaptă și mai bine desenată. Ei bine, acest lucru este extrem de greșit, întrucât linia obținută nu va fi potrivită pentru naturală a ochilor tăi și își vei slăbi elasticitatea pielii pleoapelor.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus