Connect with us

10 lucruri care nu sunt niciodată reduse cu adevărat. Nu te mai lăsa păcălit de reduceri

Uncategorized

10 lucruri care nu sunt niciodată reduse cu adevărat. Nu te mai lăsa păcălit de reduceri

Cuvântul “reducere” este asemănător unei formule magice care ne atrage spre magazine. Cu toate acestea, există o serie de bunuri pe care nu merită să le cumperi la reduceri și alte câteva lucruri care nu sunt niciodată reduse cu adevărat.

10. Mătase

Din toate țesăturile naturale, mătasea are cea mai mare rezistență. În același timp, este elastică, permite pătrunderea aerului și rămâne uscată, absorbind umiditatea pielii. Aceste proprietăți fac din produsele de mătase unele dintre cele mai confortabile pentru utilizare.

Sfat util: pentru a distinge țesătura naturală de cea artificială, este necesar să o răsucești puțin, mătasea naturală nu va face cute, sau vor fi foarte puțin vizibile.

9. Lână alpaca

Lâna alpaca este considerată una dintre cele mai scumpe din lume. Îmbrăcămintea făcută din acest material nu se rupe și își păstrează aspectul pentru o lungă perioadă de timp. În consecință, este și foarte scumpă. Prețul unui pulover începe de la aproximativ 100 de dolari.

Sfat util: un produs de calitate are atașat unui eșantion de lână, care va ajuta la distingerea originalului de fals. Pentru a face acest lucru, îndepărtați unul dintre fire și puneți-l în foc. Mirosul de gudron indică faptul că în țesătură nu este prezentă mai mult de 10% lână de alpaca.

8. Îmbrăcăminte din bumbac

Tricoturile din bumbac sunt apreciate pentru faptul că sunt eco-friendly, proprietățile hipoalergenice și confortul pe care îl oferă persoanelor care le poartă. Cu cât este mai mult bumbac în compoziție, cu atât este mai scump produsul.

Sfat util: puteți determina prezența impurităților sintetice prin luciul caracteristic al acestora. În plus, bumbacul are temperatura corpului, iar materialele artificiale rămân mereu reci.

7. Jeans

Fiind tentați de prețul scăzut și de gândul că mereu e bine să ai lucruri în garderobă, riscați să cumpărați blugi care se vor întinde după prima spălare. Denimul calitativ, spre deosebire de un fals, își va păstra exact aceeași formă pentru mai mult de un an.

Sfaturi utile: înainte de a cumpăra, îndoaie-i puțin la cusături. Dacă pantalonii au chiar și o ușoară asimetrie – ai în față un fals. Acordați atenție, de asemenea, calității croielii și a uniformității cusăturilor.

6. Pantofi

Alegerea pantofilor nu este doar o chestiune de estetică, ci și de sănătate. Modelele scumpe, de regulă, au un design atent care ajută la evitarea senzațiilor neplăcute. Acești pantofi nu te freacă, aproape că nici nu se simt în picioare.

Sfat util: pentru a verifica calitatea încălțămintei, o îndoiți ușor. Talpa trebuie să fie suficient de moale și flexibilă. Acordați atenție, de asemenea, simetriei cusăturilor și uniformității culorii.

5. Curele

O centură uzată poate strica orice imagine sau ținută. Produsele din piele artificială, deși sunt mult mai ieftine, devin repede fără valoare și se strică. Dacă această bucată de îmbrăcăminte face parte din ținutele tale zilnice, este mai profitabil să achiziționezi un model de calitate în loc să împarți această sumă în mai multe achiziții mai ieftine separate.

Sfat util: distingerea pieilor naturale de piele artificială este destul de simplă. Pentru a face acest lucru, trebuie să pui puțină apă pe suprafața centurii. Dacă se absoarbe umiditatea, ai în față un produs de piele naturală.

4. Ochelari de soare

Ochelarii de soare de o calitate scăzută pot deteriora vederea, deoarece lentilele fără filtru special practic nu protejează ochii de razele ultraviolete.

Sfat util: Un model de ochelari de calitate trebuie să aibă setul complet. Acesta ar trebui să cuprindă o carcasă cu o siglă a firmei gravată, șervețele și o cărticică cu informații. De asemenea, pe interiorul ramei trebuie să fie gravat numele modelului.

3. Ceasuri

Ceasurile ieftine de lux pur și simplu nu există Prețul promoțional cu o reducere de 20% este de asemenea o ocazie legat de care ar trebui să îți pui câteva întrebări.

Sfat util: înainte de a cumpăra un ceas, luați în considerare toate detaliile legate de modelul ales. Falsificarea poate fi trădată chiar și de cel mai mic defect: o zgârietură sau escoriații pe brățară, diferențele de culoare și marcajele orelor.

2. Ruj de buze

Proporția prezenței de materiale naturale în compoziția rujului afectează în mod direct costul acesteia și nu există aproape nici o reducere fantastică ce poate fi făcută la produsele de calitate.

Sfat: un semn al unui produs de calitate are în componență ceară (ceară de albine, carnauba și candelilla), uleiuri (ricin, cocos, etc), vitaminele A, E, B și colagen.

1. Parfum

Prețul scăzut al parfumului indică faptul că ingredientele din compoziția lui sunt de calitate scăzută. În cel mai bun caz, mirosul va dispărea în jumătate de oră, în cel mai rău caz, parfumul va lăsa în spate un miros chimic ascuțit.

Sfat util: o modalitate eficientă de a distinge originalul de un fals în ceea ce privește parfumul este să verifici numărul de serie al lotului. Acesta trebuie să fie aplicat în partea de jos a flaconului și să corespundă cu numărul de pe ambalaj.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus