Connect with us

10 semne că este atras de tine și te place chiar dacă nu vrea să îți spună. Verifică limbajul trupului

LIFESTYLE

10 semne că este atras de tine și te place chiar dacă nu vrea să îți spună. Verifică limbajul trupului

Așa cum femeile obișnuiesc să își muște buza, să își aranjeze părul sau să își apropie picioarele atunci când este atrasă de bărbatul cu care vorbește, la fel se întâmplă și în cazul bărbaților! Chiar dacă ei nu spun întotdeauna care sunt lucrurile care îi enervează sau dacă te plac, este foarte posibil să îți dai singură seama de aceste lucruri dacă ești puțin atentă la semnele pe care le arată.

1. Te ascultă și își amintește

Dacă un om te place, va dori să știe totul despre tine, fiecare detaliu, fiecare poveste. Atunci când te ascultă cu adevărat, capul său va fi înclinat într-o parte. Atunci când se mișcă continuu și nu te privește, înseamnă că nu este deloc atent la ceea ce spui.

2. Ai grijă la postură

Dacă un bărbat este în picioare sau așezat lângă tine, dacă are spatele drept, umerii dați pe spate sau mâinile poziționate pe șolduri înseamnă că încearcă să pară cât mai mare și mai frumos și mai impunător în fața ta. Cu toate acestea, unii bărbați tind să se aplece în față, spre tine, pentru a-ți da senzația de protecție.

3. Își aranjează părul

Atunci când vezi o persoană atractivă, instinctiv vrei să pari și tu mai atractiv, astfel că bărbații tind să își aranjeze frizura de fiecare dată când sunt atrași de persoana din fața lor.

4. Comportamentul său pe rețelele sociale

Din moment ce trăim în epoca mass-media, merită să acordăm atenție modului în care se comportă în mediul online online. Dacă te place, se va abona la toate rețelele tale sociale, va comenta și se va bucura de toate poveștile și postările tale.

5. Deseori zâmbește când vorbești

În primul rând, oamenii zâmbesc instinctiv atunci când se uită la ceva plăcut. În al doilea rând, acesta te face să te simți mai apropiat de persoana de care ești alături atunci când zâmbești sau râzi astfel că, dacă observi că îți zâmbește atunci când îi vorbești, înseamnă că ăi ești tare dragă. Cu toate acestea, e important să distingi un zâmbet real de unul fals, în cazul unuia fals, doar dinții de sus sunt vizibili.

6. Își atinge fața

Când un om își atinge buzele, însemană că dă semne de dorință de atingere și afecțiune din partea persoanei cu care este. Acest lucru se întâmplă inconștient în timpul unei conversații față în față. El proiectează asupra sa acțiunile pe care nu le poate face cu tine pentru a încerca să libereze tensiunea pe care o simte.

7. Își ridică sprâncenele

Poate părea ciudat, dar ridicarea sprâncenelor nu exprimă întotdeauna surpriză sau mirare. Uneori aceasta este o acțiune subconștientă care te ajută să îți deschizi mai tare ochii atunci când îți place ceea ce vezi.

8. Este interesant de hobby-urile tale

Dacă un bărbat este interesat de hobby-urile tale, atunci acesta este unul dintre cele mai clare semne de sentimente puternice.
Se duce la expoziția artistului tău favorit, îți va încerca mâncarea preferată sau va vedea filmul tău preferat, înseamnă că se familiarizează cu lucrurile care îți fac plăcere pentru a le putea face alături de tine.

9. Încearcă să te atingă

Cel mai probabil, un bărbat care încearcă să te atingă încearcă să vadă cum vei răspunde la atingerea lui, indiferent că este vorba despre a-ți aranja o șuviță de păr sau a te ține de mână pentru a te ajuta să urci sau să cobori. Dar fii atentă: dacă ai senzația că el caută fiecare ocazie posibilă pentru a te atinge cu orice preț, este foarte posibil să fie interesat doar de interacțiunea intimă.

10. Se concentrează doar asupra ta

Când suntem într-adevăr pasionați de o persoană, vom încerca să împiedicăm orice lucru care ar putea să ne distragă atenția. Dacă te place, va refuza orice apeluri sau mesaje, va evita să își verifice notificările sau să dea mesaje în momentele în care este cu tine.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus