Connect with us

Ce te face să SUFERI în funcție de zodie. Uite ce te-ar distruge

HOROSCOP

Ce te face să SUFERI în funcție de zodie. Uite ce te-ar distruge

Zodia noastră influențează foarte mult lucrurile care ne fac să fim veseli sau triști. Dacă o zodie este distrusă atunci când trece printr-o despărțire, este posibil ca alteia să îi facă mai mult rău apropierea prea mare de o persoană. Iată care este lucrul care le întristează cel mai tare pe zodii.

1. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Tu îți dorești foarte mult să ai cele mai mari realizări și toată lumea să te aprecieze pentru asta.
Dacă simți că bați pasul pe loc sau că nu reușești să îți atingi obiectivele, atunci cu siguranță vei suferi

2. Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Ai tendința să suferi din cauza celor din jur. În cazul în care cineva apropiat te supără, dezamăgește au trădează, moralul tău va fi la pământ. Ar trebui să fii mai atent la oamenii de care te înconjori.

3. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Tu vrei libertate și chiar crezi că ți se cuvine. Dacă cineva, sau o anume situație te privează de libertate, suferi foarte mult.

4. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Tu adori și apreciezi sinceritatea așa că dacă descoperi că cineva te înșală sau te minte , te întristezi foarte tare. De asemenea, te enervează foarte mult oamenii prefăcuți.

5. Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Dacă apare puțină instabilitate sau nesiguranță în viața ta, te panichezi și ajungi la apogeul nefericirii. Mai ales dacă îți propui ceva și nu îți iese așa cum ai vrut. Deținerea controlului e foarte importantă pentru tine.

6. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Deși pari o persoană rece și indiferentă, suferi foarte mult atunci când cineva te refuză sau când nu îți iese ceva așa cum ți-ai dorit. De asemenea, trăiești cu teama că vei pierde persoane pe care le iubești, și dacă într-adevăr se întâmplă, suferi foarte mult.

7. Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ești o persoană foarte emoțională și sensibilă așa că un abuz fizic te-ar speria foarte mult, și dacă s-ar întampla cu adevărat ai suferi foarte mult. De asemenea, te sperie trădarea și înșelatul.

8. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Cel mai mult ai suferi în urma violenței fizice. Nu ai putea să treci peste asta niciodată.

9. Taur (21 aprilie – 21 mai)

Îți e foarte frică de abandon, și ai suferi foarte mult dacă ai fi părăsit. De asemenea, suferi foarte mult după lucrurile materiale, în cazul în care le pierzi sau îți sunt furate. Familia este de asemenea foarte importantă și pentru tine așa că dacă i se întâmplă ceva unui membru, ai fi foarte trist.

10. Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu îți place să primești indicații. Ai mereu impresia că cine face asta, încearcă să te facă să pari mai puțin semnificativ. Ar trebui să începi să lucrezi mai mult la această atitudine și să înveți și să accepți opiniile și indicațiile celorlalți, pentru că uneori pot fi de folos, și de asemenea nu e bine să suferi mereu din cauza asta.

11. Rac (22 iunie – 21 iulie)

Suferi cel mai des din cauza unor lucruri, persoane sau momente din trecut. S-ar putea spune chiar că tu ești nucleul suferinței tale, pentru că de la tine pornește totul și tu ești cel care nu vrea să lase în urmă anumite lucruri.

12. Leu (22 iulie – 22 august)

Ești o persoană care are nevoie de complimente și apreciere din partea celorlalți și în cazul în care nu le ai, suferi foarte mult. Și mai ales atunci când primești multe critici.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus