Connect with us

9 alimente care topesc grăsimea de pe corpul femeilor. Încearcă-le și tu

NUTRITIE SI DIETE

9 alimente care topesc grăsimea de pe corpul femeilor. Încearcă-le și tu

Cu toții dorim să obținem un abdomen super-plat, fără să se întrevadă bulgări de grăsime. Pentru a topi grăsimile din zona abdomenului, există anumite schimbări în stilul de viață pe care trebuie să le faci. De la diferite rutine de antrenament la schimbări în dietă – trebuie să urmezi obiceiurile sănătoase pentru a scăpa de depozitele de grăsimi de pe burtă. La fel cum există anumite alimente care adaugă grăsimi în corpul tău, există și alimente care pot face de fapt ca grăsimile să se topească de pe abdomen.Iată cele mai bune alimente pentru topirea grăsimii abdominale:

1. Ovăz

Ovăzul conține carbohidrați sănătoși și fibre, iar ambele elemente mențin tractul digestiv sănătos și s-au dovedit a reduce greutatea. Fibrele te fac să te simți mai plină și îți oferă o senzație de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce face din ovăz o alegere perfectă pentru micul dejun. Amestecă ovăzul cu fructe proaspete sau adaugă câteva nuci pentru a face gustarea chiar și mai sănătoasă. Evită ovăzul care are zaharuri și arome artificiale, pentru că acestea adaugă kilograme în plus corpului.

2. Castraveți

Castraveții sunt 95% apă, ceea ce îi face o hrană foarte scăzută în calorii. Castraveții conțin diverse vitamine și minerale, care te mențin hidratat și te mențin sătul pentru o perioadă mai lungă de timp. Castraveții curăță ficatul, sprijină tractul digestiv, împiedică retenția de apă și balonarea. Aceste proprietăți ale castraveților îi fac să fie unele dintre cele mai bune alegeri de alimentație pentru pierderea în greutate.

3. Lămâi

Gustul delicat al lămâilor face ca aroma să fie perfectă pentru aproape orice mănânci. Lămâile conțin vitamina C și antioxidanți. Acestea stimulează metabolismul, elimină toxinele din organism, curăță ficatul și ajută la digestie. Este recomandat sa bei zeamă de lămâie pe stomacul gol pentru a pierde în greutate. Totuși, asigură-te că nu adaugi zahăr sau îndulcitori .

4. Pește

Peștele este o sursă importantă de grăsimi polinesaturate – acizii grași omega-3 care ajută la scăderea în greutate. Peștele este, de asemenea, bogat în proteine ​​care îți mențin energia și te ajută să construiești o masă musculară puternică și bine definită. Proprietățile antiinflamatorii ale peștilor topesc grăsimile din corp.

5. Ciuperci

Lipsa vitaminei D este asociată cu creșterea în greutate. Soarele este cea mai bună sursă de vitamina D, dar dacă nu o poți absorbi de la Soare, poți obține vitamina D din ciuperci. Ciupercile conțin proteine, vitamina D și fibre și au un conținut redus de calorii. Poți consuma ciuperci sub formă de supe, salate și sandvișuri.

6. Migdale

Migdalele sunt scăzute în numărul de calorii și sunt ambalate cu grăsimi mono-polinesaturate și fibre, ceea ce le face o armă puternică în lupta cu grăsimile. Migdalele servesc ca o opțiune sănătoasă în contrast cu fast-food-ul, cum ar fi pizza sau burgerii.

7. Pepeni

Pepenii sunt bogați în minerale care te țin hidratat toată ziua. Acest fruct cu conținut scăzut de calorii ajută la prevenirea retenției de apă, elimină toxinele din organism și reduce grăsimea de pe burtă. De fiecare dată când simți nevoia de a consuma zahăr, poți să mănânci pepene, fără a fi nevoie să îți faci griji cu privire la calorii.

8. Grapefruit

Grapefruitul este bogat in vitamina C, conține fibre și este foarte scăzut în numarul de calorii. De fapt, are un număr negativ de calorii, ceea ce înseamnă că este nevoie de mai multe calorii pentru a-l digera decât numărul de calorii care există în fruct. Acesta conține enzime de ardere a grăsimilor care îți topesc grăsimea abdominală.

9. Legume

Legumele sunt bogate în fibre și în carbohidrați buni și au un conținut redus de calorii. Mănâncă legume la alegerea ta- sub forma de salate, supe, aburite sau ușor prăjite. Legumele au substanțe nutritive esențiale care sunt necesare organismului tău și permit funcționarea fără probleme a sistemului digestiv.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus