Connect with us

10 lucruri simple pe care să le faci dimineața ca să slăbești foarte ușor

NUTRITIE SI DIETE

10 lucruri simple pe care să le faci dimineața ca să slăbești foarte ușor

Cine nu ar vrea să fie sexy și slabă? Oamenii se străduiesc adesea să facă zilnic exerciiții fizice pentru a se menține în formă, iar a slăbi în zona abdomenului este o muncă provocatoare și obositoare. Dacă vrei să scapi de grăsimea de pe burtă fără chimicale, iată câteva strategii pe care poți să le încerci:

1. Mănâncă ouă la micul dejun

Specialiștii sugerează să consumi ouă la micul dejun pentru a arde grăsimea de pe burtă. Sună ciudat, dar studiile au dovedit că funcționează.

2. Apă pentru un metabolism bun

Consumul suficient de apă te ajută să arzi caloriile în exces. Dacă bei minim doi litri de apă pe zi îți va fi mai ușor să slăbbești.

3. Dacă vrei să slăbești, mănâncă încet

A mânca încet e un alt mod bun de a reduce grăsimea de pe burtă. Dacă mănânci mai încet vei consuma și mai puține calorii decât cei care mănâncă pe fugă.

4. Limitează consumul de carbohidrați

Dacă vrei să scapi de grăsimea de pe burtă și să pierzi în greutate, redu cantitatea de carbohidrați pe care o consumi zilnic.

5. Uleiul de cocos

Uleiul de cocos conține acizi grași. Adaugă niște ulei de cocos în dieta ta zilnică pentru a reduce grăsimea corporală. Uleiul de cocos îți accelerează metabolismul.

6. Devino obsedată de fibre

Asigură-te că mănânci multe fibre. Într-un studiu din 2011, cei care au crescut cantitatea de fibre solubile consumate cu 10 grame pe zi (echivalentul a două mere mici sau al unei cesti de mazăre) au slăbit în zona abdomenului în proporție de 3.7% după cinci ani.

7. Nu te opri niciodată din mișcare

Grăsimea se predă destul de ușor dacă te dedici exercițiilor aerobice. Arde caloriile alergând, mergând cu bicicleta, înotând – orice îți mărește ritmul inimii. Acestea te vor ajuta mult mai bine decât antrenamentul de rezistență.

8. Încearcă yoga

Femeile la menopauză dintr-un studio din 2012 care au făcut yoga timp de 16 săptămâni au slăbit semnificativ în zona abdomenului. Dacă nu te atrage yoga prea tare, poți să încerci orice exercițiu de relaxare – chiar și respirația simplă te poate ajuta. Ideea e să cobori nivelul cortizolului, hormonul de stres legat de grăsimea abdominală.

9. Dormi bine, fir-ar să fie!

Dacă dormi cinci ore sau chiar mai puțin pe noapte o să te îngrași în zona abdomenului. Pentru a slăbi, ideal ar fi să dormi 8 ore pe noapte.

10. Și nu dormi până târziu în weekend

Femeile care merg la culcare și se trezesc în același interval orar în fiecare zi au mai puțină grăsime corporală, potrivit unui studio de la Brigham Young University. Obiceiurile haotice de somn îți dau ceasul intern peste cap, ceea ce îți face corpul să secrete hormoni care depozitează grăsimea, precum cortizolul.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus