Connect with us

Ce costum de baie ți se potrivește în funcție de zodie

FASHION & BEAUTY

Ce costum de baie ți se potrivește în funcție de zodie

Indiferent dacă te identifici ca pasionat de astrologie sau nu, cred că toți suntem de acord că citirea horoscopului este întotdeauna distractivă. Există îndemnuri pe baza horoscopului a ceea ce ar trebui să eviți, ce ar trebui să faci și acum ce costum de baie să alegi în funcție de semnul zodiacal.l.
Iată ce stiluri de costume de baie se aliniază cel mai bine cu semnul tău zodiacal în această vară.

Berbec

Îți place să mergi pe o linie unică când vine vorba de alegerea costumului de baie. Fiind unul dintre semnele cele mai active, tu ai nevoie cu siguranță de ceva în care te poți mișca fără teama de un moment stânjenitor.

Taur

Condus de Venus, poți alege cu încredere un costum de baie cu un umăr dezgolit, la fel de senzual ca și personalitatea ta. Fie că este vorba de două bucăți sau una, gândește-te la ceva cu detalii suplimentare.

Gemeni

Ai tendința să fii foarte indecis în general și la fel și în cazul alegerii unui costum de baie potrivit. Asortarea culorilor de pe sutien și bikini cu un mic contrast între nuanțe ar fi cea mai potrivită alegere pentru tine.

Rac

Iubești apa și vara, cu atât mai mult cu cât este anotimpul nașterii tale și trebuie să îl sărbătorești ca atare. Astfel, îți e recomandat să alegi un costum cât mai elevat, elegant și care să exprime feminitate.

Leu

Ești condus de Soare, conform astrologiei, așa că te bucuri din plin de statul la plajă. Ai nevoie de un costum de baie prietenos cu bronzul. Astfel, poți alege culori cât mai intense, cum ar fi nuanțele de neon, pentru a intensifica bronzul și a accentua strălucirea Soarelui.

Fecioară

Ți se potrivește mai degrabă un costum dintr-o bucată, în tonuri pământii superbe. Apreciezi mai ales o calitate superioară, detaliile perfecte și vrei ca ținuta ta de plajă să fie studiată în cel mai mic detaliu și admirată de ceilalți.

Balanță

Venus e planeta care te conduce așa că iubești ceva frumos și rafinat, și nu avea cum să fie altfel având în vedere simțul tău estetic dezvoltat.Gândește-te la un costum dintr-o piesă cu detalii deosebite sau două piese care să aibă volane sau detalii unice care îl fac unicat.

Scorpion

Te preocupă foarte mult apariția ta la plajă. Costumul tău de baie trebuie să fie cât mai feminin și cât mai deosebit. Ai aprecia cu siguranță costumele de baie care pot atinge linia dintre costume de baie și lenjerie.

Săgetător

Cu siguranță nu te deranjează să fii observat de cei din jur și te pasionează lucrurile unice. Încearcă costume de baie cu detalii cum ar fi șnururile sau volanele sau alte modele unice care să se potrivească personalității tale puternice.

Capricorn

Ceva care funcționează la soare dar și pentru o noapte în oraș este perfect pentru tine. Spre exemplu, un costum de baie care să arate ca un body negru.

Vărsător

Detaliile tricotate și costumele de baie cu curele sunt piese pe care le vei aprecia cu siguranță. Practic, orice costum care te-ar diferenția de tendințele suprasaturate este un plus.

Pești

Firii tale romantice nu i s-ar potrivi nimic mai bine decât un costum retro. Tendința retro la costumele de baie care se găsește în 2018 este incredibilă și vei avea o gamă variată din care să poți alege.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus