Connect with us

10 PIESE vestimentare care te fac mai ATRĂGĂTOARE

FASHION & BEAUTY

10 PIESE vestimentare care te fac mai ATRĂGĂTOARE

10 PIESE vestimentare care te fac mai ATRĂGĂTOARE

Te-ai întrebat vreodată care sunt piesele vestimentare pe care bărbații ar vrea să le vadă mai des? Descoperă aici top 10 astfel de obiecte de îmbrăcăminte!

Un chestionar care a vizat bărbații, a oferit rezultate referitoare la obiectele de îmbrăcăminte pe care aceștia le găsesc cele mai interesante în garderoba femeilor. De la clasica rochie simplă și neagră, până la bluzele fără umeri, aveți aici o selecție cu 10 dintre cele mai interesante obiecte de îmbrăcăminte pe care le poartă femeile, însă văzute prin ochii bărbaților.

5bgxw4-l-610x610-shoes-black-black-shoes-black-heels-tumblr-black-high-heels-black-pumps1. Pantofii cu toc

Pantofii cu toc pot îmbunătăți imediat orice ținută, alungesc silueta și au un efect de slăbire vizibil. Partea bună este că se găsesc într-o varietate foarte mare de modele și culori și pot fi asortați la orice ținută.

qd7ciu1q

2. Obiecte din dantelă

Dantela este un element pe care bărbații îl găsesc foarte interesant, în special pentru că îi duce cu gândul la lenjeria intimă. Incorporează astfel câteva elemente din dantelă în ținuta ta și vei reuși să atragi atenția multor bărbați.

56967855ca500e575d252241a3d91eb4

3. Roșul

Culoarea roșie este extrem de puternică și, în mintea multor oameni, este asociată cu pasiunea. Roșul nu va trece niciodată neobservat.

a-leather-jacket-look-thats-perfect-for-the-office-and-beyond-1611081-1451902938-640x0c

4. Geaca de piele

O geacă de piele este un element care dă un aer chic ținutei si care te face să arăți aranjată fără a depune prea mult efort, iar bărbații adoră asta!

ct8u6b-l-610x610-dress-nude-apricot-tight-skirt-pink-bodycon-fashion-fashionista-modern-sexy-longdress-mididress-sleeveless

5. Rochia mulată

O rochie mulată este întotdeauna o alternativă foarte bună pentru o întâlnire. Acestea îți pun în valoare silueta și te fac rapid mai feminină.

candice-swanepoel-black-dress-black-leather-jacket-style-outfit-h724

6. Rochia simplă neagră

Rochiile simple și negre sunt ușor de purtat și asortat oricărei ocazii. Bărbaților nu le place când îți ia foarte mult timp să te pregătești, așa că rochia neagră îți va fi cea mai bună prietenă.

998e573b535573a516f1c21d9348edf1

7. Echipamentele sportive

În general bărbații sunt pasionați de sport și le place foarte mult să vadă că fetele le împărtășesc această pasiune. Purtând astfel de ținute, îl vei face sa rămână cu gândul la tine și la momentele frumoase pe care le-ați putea petrece împreună.

e447f2b8366e6ff613dbf1c4c636207a

8. Combinația pantalonilor simpli cu un top alb

Bărbații își caracterizează de multe ori stilul ca fiind simplu și lejer, așa că vor aprecia când vor vedea că pot să regăsească în tine aceste aspecte. Adoptă combinații simple dar care te pun în valoare și nu vei da greș.

harper-and-harley_country-road_off-the-shoulder_knit_blk_5-mm04mocci05id32gfp0a51jnqtsgfpqvukn013dtj0

9. Bluzele fără umeri

De multe ori, a alege ce părți ale corpului sa dezgolești are un efect mai puternic decât a-ți dezgoli tot corpul. Umerii sunt un element extrem de sexy al femeii, așa că arată-i în mod elegnt și ei te vor pune în valoare.

backless-blonde-dress-fashion-favim-com-3054585

10. Bluzele cu spatele gol

La fel ca în cazul bluzelor fără umeri, cele cu spatele gol îți pun în valoare anumite trăsături fizice pe care bărbații le găsesc foarte interesante, precum forma spatelui și curbura omoplaților.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus