Connect with us

ORIGINAL sau CONTRAFĂCUT? Iată cum îți dai seama

FASHION & BEAUTY

ORIGINAL sau CONTRAFĂCUT? Iată cum îți dai seama

ORIGINAL sau CONTRAFĂCUT? Iată cum îți dai seama

Te-ai întrebat vreodată care sunt semnele prin care îți poți da seama că un parfum este contrafăcut? Dacă răspunsul este da, atunci încearcă să memorezi aceste 7 idei și vei fi o expertă!

Parfumul este un element foarte important în viaţă noastră, el ne poate schimba starea de spirit sau îi poate face pe ceilalţi să îşi formeze o anumită părere despre noi. Contrar aşteptărilor, nu doar parfumurile vândute de comercianţii de pe stradă sau la tarabele din piață sunt false. Există foarte multe magazine de brand în care se pot strecura asemenea produse, aşa că este important să fii foarte atentă atunci când vrei să îţi achiziţionezi un parfum.

Parfumurile contrafăcute nu doar că te vor dezamăgi din punct de vedere al mirosului, însă este foarte posibil să îţi cauzeze şi anumite probleme cu pielea. Acordă atenţie acestor semne şi vei cumpăra întotdeauna doar produsele corecte.

1-20

1.Verifică cu atenţie ambalajul

Parfumurile autentice sunt învelite într-o folie de plastic. Ambalajul trebuie să fie perfect, acesta nu trebuie să fie îndoit inegal sau să fie crăpat. În cazul în care ţi se pare că ceva este în neregulă cu ambalajul unui parfum, nu risca să îl cumperi.

2-17

2. Îmbinările trebuie să fie perfecte

În cazul în care vezi că ambalajul parfumului nu este sigilat corect, că este lipit inegal sau că există surplus de lipici sau de plastic care nu ar trebui să fie acolo, cel mai probabil ai de a face cu un parfum contrafăcut. Ambalajul unui parfum original va fi întotdeauna perfect, nu vei putea să depistezi neregularităţi la el.

3-18

3. Verifică etichetele şi informaţiile de pe parfum

Caută acest cerc auriu pe ambalajul parfumului. Este foarte important să ţii minte că săgeata îndreptată spre stânga va fi mereu mai închisă la culoare decât cea îndreptată spre dreapta în cazul unui parfum real.
Internetul îţi poate oferi informaţii despre absolut orice fel de parfum. Poţi intra oricând pe site-ul producătorului pentru a verifică preţul, lista de ingrediente sau alte informaţii inscripţionate pe sticlă sau cutie în legătură cu care ai dubii.

4-18

4. Verifică designul parfumului

Dacă ţi se pare că un parfum arată oarecum diferit de cum ţi-l aminteai, nu ezita să cauţi o poză cu sticla originală şi să verifici orice fel de diferenţe. Detaliile schimbate pot fi minore, producătorii de parfumuri contrafăcute sunt experţi în aceste lucruri, reuşind astfel să nu fie sancţionaţi pentru falsificare.

5-14

5. Culoarea parfumului

Este posibil ca de foarte multe ori să fii atrasă de un parfum contrafăcut din cauza pigmentului său. Însă, în realitate producătorii de parfumuri de calitate nu folosesc coloranți aşa că este posibil ca acestea să aibă o culoare mai ştearsă. În cazul în care ţi se pare că un parfum are o culoare prea puternică sau care arată fals, ai de a face cu un parfum contrafăcut.

7-13

7. Verifică seria parfumului

Fiecare parfum are un număr de serie unic. Este foarte important ca numărul de serie de pe cutie să se potrivească cu cel de pe sticlă de parfum. Cutiile sunt foarte uşor contrafăcute, însă inscripţionarea sticlelor de parfum este mai greu de realizat. Dacă vezi că numărul de serie al parfumului este lipit pe sticlă în loc să fie inscripţionat, te uiţi la un parfum contrafăcut.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus