Connect with us

ȚINUTE care le plac BĂRBAȚILOR

FASHION & BEAUTY

ȚINUTE care le plac BĂRBAȚILOR

ȚINUTE care le plac BĂRBAȚILOR

Te-ai întrebat vreodată care sunt piesele care le plac cel mai mult bărbaților și în care ar vrea să te vadă? Iată care sunt acestea!

Deşi pare că bărbaţii nu acordă prea multă importanță modei, cu siguranţă ei ştiu ce le place să vadă! Unele ţinute au devenit atât de clasice încât bărbaţii au ajuns să fie aproape în unanimitate de acord că arată bine şi că te pun în valoare. Poate că unele dintre aceste ţinute au fost alterate în mintea unora de-a lungul timpului, însă acestea sunt cele 7 alegeri care sunt în topul preferinţelor bărbaţilor.

spring-2015-trend-skirts-7

1. Fustele scurte

Fustele sunt elemente vestimentare extrem de sexy, ele emană feminitate şi senzualitate. Bărbaţii însă nu ştiu cât de incomode sunt fustele sau cât de greu sunt de asortat, însă ei ştiu doar că le place să te vadă purtându-le! În cazul în care nu eşti o adeptă a fustelor şi nu le porţi foarte des, ar trebui să încerci să le acorzi o şansă! Nu trebuie neapărat să alegi o fustă strâmtă, o fustă evazată sau circulară vor avea aproape acelaşi efect!

the-crop-top-street-style-paris-milan-new-york-fashion-week-_-1

2. Bluzele scurte

Zona de mijloc a corpului oricărei femei este extrem de sexy. A şti să arăţi o secţiune de piele care să te pună în valoare va avea un efect mult mai interesant decât a-ţi dezgoli jumătate de corp. Dacă vei asorta acest tip de piese cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă sau cu o fustă, vei arăta minunat!

street-style-fashion-outfits-for-women-31

3. Rochiile lejere

Rochiile lejere şi subţiri, potrivite pentru vară sunt unele dintre piesele preferate ale băieţilor. Faptul că acestea reprezintă doar un strat de material care îţi acoperă coprul îi va face să vrea să vadă şi mai mult din tine! Alege rochii colorate, cu imprimeuri interesante care vor atrage atenţia. Rochiile nu trebuie să fie extrem de strâmte sau de scurte, trebuie să le laşi bărbaţilor posibilitatea de a-şi folosi imaginaţia!

spaghetti-strap-cami-dress-street-style

4. Bretelele subţiri

Orice piesă vestimentară care are multe bretele va fi atractivă, însă bretelele subţiri vor atrage foarte multă atenţie asupra decolteului şi gâtului tău. Nu va părea că ai depus foarte mult efort, însă vei arăta foarte bine. De asemenea, atunci când porţi bluze sau rochii de acest gen, un sutien va arăta inestetic, aşa că alege varianta cea mai uşoară şi nu-l purta!

cc3b9a8ca2539b0f75cdee8ab7b5813a

5. Pantaloni scurţi şi lejeri din bumbac

Cu toţii ştim cât de frumos este să te relaxezi acasă purtând o astfel de pereche de pantaloni. Cu cât sunt mai scurţi, cu atât este mai bine! Aspectul extrem de relaxat al hainelor de dormit sau de stat în casă poate fi extrem de sexy în circumstanţele potrivite. Asta nu înseamnă că trebuie să începi să ieşi la întâlnire sau să îţi aştepţi prietenul în pijamale lungi şi groase! Încearcă să pari sexy fiind îmbrăcată lejer şi fără să pară că depui prea mult efort.

6. Costumele

Pentru bărbaţi, ideea de costum este extrem de incitantă. Orice costum strâmt şi care îţi lasă la vedere părţile corpului care te pun cel mai bine în valoare va fi alegerea corectă. Acesta va sugera o fantezie şi îl va face pe bărbat să se gândească la un joc de interpretare a rolurilor. Adoptă o astfel de costumaţie în mediul vostru privat şi iubitul tău va fi foarte încântat.

5771048496_fd8129fde8_b

7. Uniformele

Orice fel de uniformă feminină precum cea de stewardesă sau de doctoriţă se va potrivi cu fanteziile masculine. Nu îţi imagina că uniformele de livrat pizza vor avea un efect foarte bun, important este să alegi un gen de uniformă care să îţi pună corpul în valoare, însă să pară veridică și să transmită ideea unei meserii.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus