Connect with us

VIDEO – Cum să ai CODIȚE de tuș PERFECTE

http://edamagazine.ro/wp-content/uploads/2016/11/videoplayback-1.mp4

VIDEO – Cum să ai CODIȚE de tuș PERFECTE

Ai vrut mereu să îți desenezi codițe cu tuș însă nu ai reușit? Urmeaza aceste sfaturi și vei deveni o expertă!

Codiţele de tuş au devenit foarte populare în ultimul timp iar privirea de pisică este din ce în ce mai căutată de cât mai multe femei. Deşi codiţele de tuş pot părea greu de realizat, nu este nevoie decât să înveţi câteva lucruri tehnice simple şi vei deveni o expertă în eyeliner.

1. Tipuri de eyeliner

În primul rând, este important de ştiut faptul că există 3 produse principale pe care le poţi folosi pentru a-ţi linia ochii.

– Creionul dermatograf este cel mai uşor de aplicat, însă acesta nu oferă un efect la fel de intens precum un eyeliner gel sau lichid.

– Tuşul sub formă de gel este cel mai mat, însă alunecă extrem de uşor pe pleoapă şi nu este recomandat pentru situaţia în care eşti începătoare, întrucât poţi greşi foarte uşor.

– Tuşul lichid este cel mai precis şi vine la pachet cu o pensulă extrem de subţire care te poate ajuta să realizezi codiţele pe care ţi le doreşti. Un dezavantaj al acestui produs este faptul că de multe ori nu se usucă în întregime şi îţi poate strica restul machiajului.

2. Cum oprim tremuratul mâinii

Deşi te-ai putea gândi că doar tu ai această problemă, în realitate, toate ne confruntăm cu ea. Pentru a te antrena în mânuirea tuşului, alege să îl aplici stând jos şi poziţionându-ţi cotul pe o suprafaţă plană. Foloseşte-te doar de încheietura mâinii pentru a trasa codiţa de tuş.

3. Foloseşte puncte

În cazul în care eşti o începătoare, trasarea unei linii continue ar putea fi dificilă, aşa că poţi începe prin a desena puncte pe linia genelor, pe care le vei uni ulterior. Poate nu vei obţine o linie dreaptă şi bine definită din prima încercare însă această tehnică te va ajuta să te perfecţionezi.

4. Nu îţi întinde pielea

Atunci când te dai cu tuş, evita să îţi întinzi pielea de pe pleoapa superioară. Poate acest lucru te va face să fii mulţumită de rezultat, însă atunci când vei termina, pielea va reveni la normal şi codiţa de tuş va arăta vizibil diferit.

5. Ţine aproape demachiantul

Nu este nevoie să ştergi în totalitate codiţa de tuş atungi când ai greşit. Folosind un beţişor de urechi înmuiat în demachiant poţi corecta greşelile şi poţi obţine codiţa dorită.

6. Scapă de problema întinderii tuşului

Ca orice alt produs de machiaj, tuşul se întinde şi el. Pentru a evita însă întinderea acestuia, aplică pe pleoapă un corector, un primer sau chiar o nuanţă de fard. Acestea vor acţiona pe post de bază şi vor ajuta tuşul să rămână fixat la locul său.

7. Nu uita să fixezi tuşul

Pentru a te asigura că tuşul va rezista cât mai mult timp, aplică un strat de fard negru deasupra codiţei de tuş. Acesta va ajuta ca produsul să rămână fixat şi să nu se întindă pe pleoapă.

8. Ţine ochii deschişi

Eyelinerul trebuie să te pună în valoare atunci când ai ochii deschişi, aşa că evită să îţi desenezi codiţa cu ochiul închis. Încearcă să priveşti drept înainte atunci când îţi aplici tuşul pentru că acest lucru te va ajuta să vizualizezi mai bine locul în care trebuie să foloseşti produsul.

 

Pentru a vedea tutorialul complet, urmărește clipul de mai jos!

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus