Connect with us

Cum îți aplici corect RUJUL

http://edamagazine.ro/wp-content/uploads/2016/11/videoplayback-2.mp4

FASHION & BEAUTY

Cum îți aplici corect RUJUL

Ai vrea sa vezi cum să îți conturezi buzele și cum să te dai cu ruj în mod corect? Urmărește acest clip și o vei putea face și tu!

Rujul este unul dintre cele mai bine vândute produse cosmetice din toată lumea. Acesta te poate face să te simţi atrăgătoare şi feminină. Există o mulţime de nuanţe şi tipuri de ruj, astfel că fiecare dintre noi poate găsi un produs potrivit pentru ea. Când vine vorba despre aplicarea rujului, au apărut numeroase metode prin care poţi face acest lucru, însă trebuie să urmezi neapărat câţiva paşi preliminari.

Pasul 1. Pregăteşte-ţi buzele

Înainte de a-ţi aplica rujul, trebuie să îţi pregăteşti buzele. Acest pas constă în exfolierea lor cu un scrub special şi hidratarea lor ulterioară cu un balsam sau cu o cremă grasă.

În cazul în care omiţi acest pas, buzele tale vor arăta uscate şi crăpate iar rujul nu va rămâne uniform pe buze.

Pasul 2. Conturează-ţi buzele

Acest pas este extrem de important, întrucât linia de contur din jurul buzelor este cea care previne întinderea rujului. Nuanţa creionului de contur trebuie să fie cât mai apropiată de cea a rujului pentru ca diferenţa dintre cele două să nu fie vizibilă. Începe conturarea buzelor din arcul lui Cupidon şi continuă apoi cu colţurile buzelor. Dacă vrei ca rujul tău să rezite pe buze mai mult timp, poţi aplica creion şi în interiorul conturului.

Pasul 3. Aplicarea rujului

Rujul poate fi aplicat în orice mod, însă este recomandat să foloseşti două straturi pentru a obţine o culoare opacă. După ce ai terminat de aplicat rujul, îndepărtează excesul din interiorul buzelor trecându-ţi un deget printre acestea.

Pasul 4. Fixarea rujului

Asemenea fondului de ten sau fardurilor cremoase, rujul trebuie şi el fixat cu un strat de pudră. Pudra translucidă este perfectă pentru a face acest lucru, folosirea ei te va ajută ca rujul tău să rămână şi să reziste pe buze mai mult timp.

Pasul 5. Acordă atenţie detaliilor

În cazul în care eşti perfecţionistă sau vrei să alegi un look mai dramatic, aplică puţin iluminator pe arcul lui Cupidon şi pe centrul buzei inferioare pentru a da impresia de volum. Dacă vrei ca buzele tale să pară mai pline, poţi umbri subtil colţurile acestora cu o nuanţă mai închisă decât cea a rujului.

Pentru a vedea cum să îți conturezi buzele și cum să îți aplici rujul, vizionează clipul de mai sus!

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus