Connect with us

GENIAL – EL este cel mai AMUZANT tată din LUME

LIFESTYLE

GENIAL – EL este cel mai AMUZANT tată din LUME

Credeai că ai văzut deja toate pozele amuzante cu tătici și copiii lor? Aceste imagini te vor face să râzi așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp!

Dacă mamele sunt fiinţele responsabile, care au grijă ca toate lucrurile să fie în ordine şi ca toţi cei din familie să se simtă bine, taţii sunt cei responsabili cu distracţia.

Probabil că, dacă am sta să facem o analiză, am ajunge la concluzia că tăticii nu sunt nici ei decât nişte copii prinşi în corpul unui adult, aşa că nu ar trebui să ne mire atunci când vedem trăznăile care le trec prin cap. Nu degeaba este internetul plin de poze şi filmuleţe din seria “atunci când copilul rămâne singur cu tatăl”.

Unii tătici însă reuşesc să ne surprindă prin creativitatea lor şi să transforme momentele petrecute alături de copiii lor în lucruri cu adevărat memorabile.

La fel ca majoritatea taţilor, fotograful Dave Engledow a fost extrem de speriat şi de emoţionat atunci când şi-a dat seama că urmează să fie părinte şi să aibă în mâini repsonsabilitatea de a creşte şi îngriji un copil. Când fiica sa pe nume Alice Bee s-a născut în anul 2010, el a hotărât să trateze timpul petrecut cu bebeluşul ca pe o distracţie, imortalizând momentele cele mai amuzante şi împărtăşindu-le cu rudele şi prietenii săi pe Facebook.

 

Pozele de acest tip l-au ajutat pe Engledow să îşi depăşească temerile de a fi părinte şi i-au făcut pe ceilalţi tătici să se regăsească în situaţiile amuzante pe care acesta le imortaliza.

Engledow şi soţia lui, Jen, nu s-au gândit nicio clipă la faptul că fotografiile lor de familie ar putea să dea startul unui proiect intitulat “Confesiunile celui mai bun tată din lume”.

 

 

Când a fost întrebat ce sfat ar da acelor oameni care se pregătesc să devină părinţi, Engledow a spus “Mergeţi să vedeţi cât de multe filme puteţi, pentru că nu veţi mai avea timp să faceţi aceste lucruri în următorii 4-5 ani. Toată lumea spune că timpul trece extrem de repede şi eu nu am fost niciodată mai convins de acest lucru. Parcă ieri s-a născut Alice. Atunci când ai un copil, este extrem de important să te concentrezi asupra distracţiei şi asupra bucuriei pure de a fi părintele cuiva.”

 

 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus