Connect with us

Vezi ce FANTEZIE are fiecare ZODIE

HOROSCOP

Vezi ce FANTEZIE are fiecare ZODIE

Vezi ce FANTEZIE are fiecare ZODIE

Vrei să vezi care sunt plăcerile secrete ale fiecărei zodii? Aici le vei afla dorințele!

Fiecare semn zodiacal este diferit de celelalte, fiecare este definit de anumite trăsături dominante, astfel că semnele zodiacale au calități și defecte diferite. De asemenea, în aceeași măsură diferă și lucrurile care fac plăcere fiecărui semn zodiacal în parte. Dacă vrei să vezi care este fantezia sexuală a partenerului tău în funcție de zodie, citește acest articol.

# 1 BERBEC(21 martie – 19 aprilie)

Iubeşti alergătura şi flirtul până la un punct, însă atunci când vrei să obţii contactul sexual, îţi pierzi toată răbdarea. Eşti pasionat de toate lucrurile noi şi interesante şi de experienţele pe care nu le-ai mai trăit până acum. Cu cât partenerul tău este mai spontan, cu atât lucrurile vor fi mai bune.

# 2 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt pasionaţi de arta dragostei, le place să fie mângâiaţi şi sărutaţi şi vor aprecia orice gest de atenție pe care îl vor primi. Vor fi de asemenea recunoscători atunci când vor vedea că partenerul lor acordă atenţie ambianţei, folosind lenjerie frumoasă, muzică în surdină sau beţişoare parfumate.

# 3 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt foarte des bipolari, le plac emoţiile puternice şi schimbarea constantă, aşa că vor aprecia mereu lucrurile noi care le menţin interesul treaz. Ei vor fi tentaţi deseori să opteze pentru jocuri de rol sau alegerea unor locaţii interesante pentru următoarea partidă de amor.

# 4 RAC (21 iunie – 22 iulie)

Racii iubesc amorul pentru apropierea şi conexiunea pe care o au cu partenerul lor, aşa că vor fi extrem de romantici şi de implicaţi în ceea ce se întâmplă. Ar fi extrem de indicat să îi arăţi racului că interacţiunea voastră înseamnă la fel de mult şi pentru tine şi că nu există nimic altceva ce ţi-ai fi dorit să faci mai mult decât să petreci timp cu el.

# 5 LEU (23 iulie -22 august)

Leii nu reuşesc să fie serioşi nici măcar în pat. Ei se vor juca constant şi vor face orice este posibil pentru a prelua controlul. Dacă partenerul tău este leu, ar fi indicat să îi întreţii spiritul ludic şi să transformi cele mai mici lucruri în adevărate provocări.

# 6 FECIOARĂ (23 august- 22 septembrie)

Fecioarele sunt extrem de dedicate, putând merge chiar până la perversități de care nu le-ai fi gândit capabile. Acestea vor face tot ce este nevoie pentru a se asigura că partenerul lor se simte bine şi vor transforma orice noapte normală într-una de neuitat.

# 7 BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţelor le place să fie dominate, le place să piardă controlul şi să se lase pe mâinile capabile ale partenerului aşa că, dacă vrei să impresionezi o balanţă, arată-i că poţi să organizezi o noapte minunată.

# 8 SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scoprionul este o zodie neobosită căreia îi place să deţină mereu controlul. Jocul pasiunii nu se opreşte niciodată, aşa că toate nopţile de amor alături de un scorpion vor fi extrem de pasionale şi de fierbinţi. Nu îţi fie teamă să încerci lucruri noi sau să fii mai dur alături de un scorpion, întrucât aceştia sunt deschişi către acest gen de lucruri.

# 9 SĂGETĂTOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Când vine vorba despre sex, săgetătorii sunt extrem de spontani, aşa că partenerul trebuie să fie mereu pregătit atât psihic, cât şi fizic. Săgetătorii sunt distractivi şi creativi, aşa că ar fi indicat să le arăţi că eşti deschis spre lucruri noi şi că pivesti nopţile voastre de amor ca pe o distracţie.

# 10 CAPRICORN (22 decembrie -19 ianuarie)

Capricornul foloseşte foarte des sexul pe post de modalitate de a scăpa de tensiune. Deşi, în viaţa de zi cu zi, capricornii pot fi extrem de încăpăţânaţi, în timpul partidelor de dragoste aceştia vor deveni extrem de deschişi şi de receptivi la lucrurile pe care le vrea partenerul lor.

# 11 VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii au nevoie să fie stimulaţi mental la fel de mult cât au nevoie să fie stimulaţi fizic. Orice lucru care iese din zona lor de confort şi care arată dedicare şi pasiune va fi extrem de apreciat. Încearcă intotdeana să îi surprinzi şi rezultatul va fi unul uimitor.

# 12 PEŞTI (19 februarie -20 martie)

Peştii sunt romantici incurabili. Ei iubesc gesturile romantice şi tandre şi vor aprecia momentele de afecţiune în doi. Ei vor acorda atenţie tuturor nevoilor și dorinţelor partenerilor lor şi îşi vor dori să îi ducă pe aceştia pe culmile plăcerii.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus