Connect with us

7 lucruri pe care TREBUIE să le știi despre ORGASMUL femeii

LIFESTYLE

7 lucruri pe care TREBUIE să le știi despre ORGASMUL femeii

7 lucruri pe care TREBUIE să le știi despre ORGASMUL femeii

Cu siguranţă nu te-ai fi gândit niciodată la aceste lucruri! Iată tot ce este de știut.

Orgasmul femeilor este unul dintre cele mai dezbătute subiecte cu tentă sexuală. Acest lucru se datorează faptului că, deşi toată lumea îşi doreşte să ajungă la el, nu este atât de uşor să faci acest lucru şi nu există nicio cale prin care să ajungi la acest rezultat în mod garantat. Iată care sunt 7 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştii despre orgasmul femeilor.

# 1 Există multe şanse să se prefacă

Extrem de multe femei susţin că nu reuşesc să ajungă la orgasm atunci când au contact sexual cu partenerul lor, însă majoritatea preferă să se prefacă mai satisfăcute decât sunt, pentru a nu-şi supăra partneerul sau a nu-l face să se simtă prost. Dacă iubita ta pare să se simtă incredibil de bine încă de la început, ar fi cazul să te gândeşti că se preface. În medie, femeile au nevoie de 20 de minute de preludiu pentru a fi pregătite să aibă orgasm.

# 2 Dacă trebuie să o întrebi dacă a atins punctul G, nu a făcut-o

Cu siguranţă, atunci când o femeie ajunge în punctul culminant, acest lucru va deveni evident pentru partenerul ei. În cazul în care ai dubii, cel mai probabil nu ai ajuns la rezultatul dorit.

# 3 Orgasmul este condiţionat de frecvenţa contactelor sexuale pe care le aveţi

La fel ca orice alţi muşchi, muşchii vaginali trebuie să fie antrenaţi pentru a fi în formă. Astfel, cu cât partenerii vor întreţine relaţii intime mai des, cu atât contactul sexual va deveni mai plăcut şi femeii îi va fi mai uşor să ajungă la orgasm.

# 4 Plăcerea nu poate fi provocată prin apăsarea unui buton

Mulţi bărbaţi consideră că plăcerea se provoacă prin realizarea a 2-3 mişcări cheie şi că, dacă acestea nu dau rezultate, în mod evident este o problemă la partenera lor. Adevărul este că, plăcerea femeilor este condiţionată de foarte multe lucruri, începând de la atenţia pe care i-o acorzi, la ambianţă, la modul în care o atingi, etc.

# 5 Clitorisul este fabricat din acelaşi ţesut ca penisul.

Mulţi bărbaţi susţin că orgasmul femeii este cu siguranţă de 10 ori mai bun decât al lor. Toţi copiii îşi încep viaţa uterină cu organele genitale compuse din acelaşi tip de ţesut. După aproximativ 12 săptămâni, cromozomii vor determina dacă acest ţesut se va transforma într-un organ masculin sau feminin. Astfel, femeile şi bărbaţii nu sunt atât de diferiţi în mod fundamental, lucru care face ca şi orgasmul lor să fie asemănător.

# 6 Dacă te concentrezi prea mult asupra destinaţiei, este posibil să nu te bucuri de călătorie

În cazul în care ai decis că a-i oferi un orgasm iubitei tale este singurul lucru pe care vrei să îl faci, nu ar trebui totuşi să pierzi din vedere celelalte lucruri. Este posibil să te concentrezi prea mult asupra acestui aspect şi să uiţi să te bucuri tu însuţi de timpul petrecut împreună sau să dai un efect nenatural lucrurilor pe care le faci. Dacă vei fi implicat şi dedicat partenerei tale, este imposibil să nu vă simţiţi amândoi minunat.

# 7 Orgasmele sunt asemenea unor aspirine

Hormonii eliberaţi în timpul orgasmului pot calma numeroase dureri precum cele de cap sau musculare. Deşi efectul nu este unul de foarte lungă durată, în primele câteva minute după acest moment, prietena ta îţi va fi extrem de recunoscătoare.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus