Connect with us

SECRETELE femeilor care MIROS mereu bine

FASHION & BEAUTY

SECRETELE femeilor care MIROS mereu bine

SECRETELE femeilor care MIROS mereu bine

Ai vrea sa fii mereu persoana care miroase fantastic? Aplică aceste secrete!

Fiecare dintre noi cunoaşte cel puţin o persoană care miroase incredibil de bine, indiferent de contextul în care se află sau hainele pe care le poartă. Trecând peste tipul parfumului pecare îl foloseşti și mirosurile care ţi se potrivesc, este extrem de important să cunoşti câteva secrete legate de modalităţile de aplicare a parfumului.

Iată care sunt câteva dintre secretele aplicării parfumului care te vor ajuta să miroşi cât mai bine, pentru cât mai mult timp:

Alege mirosurile mai puternice

În funcţie de ingredientele folosite în fabricarea fiecărui parfum, mirosul acestuia va persista o anumită perioadă de timp. Miresmele puternice, precum cele lemnoase sau condimentate vor rezista mai mult, pe când aromele florale sau fructate tind să se împrăştie mai repede. Dacă vrei ca parfumul tău să reziste cât mai mult, ar trebui să te orientezi spre a alege parfumuri ce conţin ingrediente care să persiste cât mai mult timp.

Alege o paletă mai largă de miresme

După cum ştiţi deja, nu doar parfumurile sunt produsele de îngrijire care au un miros şi care te pot face să miroşi bine. Dacă vei folosi şi un gel de duș sau un lapte de corp parfumat, tot ce se poate ca efetul final să constea într-o mireasmă extrem de puternică, ce va rezista mai mult timp.
Ai grijă unde aplici parfumul

Pe lângă aplicarea clasică pe încheieturi şi pe gât, este extrem de important să ai grijă să aplici parfumul în zone care se vor încălzi pe parcursul zilei. Căldura va face ca mirosul să se degaje şi să te învăluie, astfel încât parfumul va persista mai mult pe parcursul zilei. Aceste zone sunt abdomenul, pieptul sau spatele genunchilor.

Niciodată nu îşi freacă parfumul de piele

Chiar dacă eşti tentată să îţi freci incheieturille între ele după ce ai aplicat parfumul, rezistă acestei tentaţii! Prin frecare, distrugi notele înalte ale parfumului, astfel că mirosul general va rezista mult mai puţin timp.

Învaţă care sunt cele mai bune momente de a aplica parfumul

Este ideal să aplici parfumul imediat după baie sau duș. Acest lucru se datorează faptului că pielea este în continuare umedă şi călduţă, facilitând astfel păstrarea mirosului.

Îşi păstrează pielea mereu hidratată

Aşa cum am vorbit despre faptul că aplicarea parfumului după duș ajută la păstrarea mirosului pentru mai mult timp, aşa este nevoie să vorbim şi despre faptul că o piele hidratată va contribui şi ea la acest lucru. Astfel, învaţă să îţi hidratezi pielea şi dimineaţa şi seara. Acest lucru va ajuta la rezistenţa mirosului.

Au grijă la locul în care aleg să îşi depoziteze parfumurile

Ca orice alt produs cosmetic şi de îngrijire, parfumurile au şi ele nevoie să fie păstrate în anumite condiţii specifice. Ar trebui să eviţi să îţi ţii parfumurile în locuri mult prea umede şi călduroase precum baia. Optează pentru locuri uscate şi mai răcoroase.

Reaplică parfum în timpul zilei

Este normal că, în urma contactului cu mediul extern, cu hainele, etc. mirosul să înceapă să dispară pe parcursul zilei. Ar fi ideal să îţi achiziţionezi parfumul preferat în varianta mini, pentru a-l putea purta cu tine în geantă, pe parcusul zilei.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus