Connect with us

8 TRUCURI geniale pentru a păstra OBIECTELE arătând ca noi

LIFESTYLE

8 TRUCURI geniale pentru a păstra OBIECTELE arătând ca noi

8 TRUCURI geniale pentru a păstra OBIECTELE arătând ca noi

Fiecare dintre noi îşi doreşte să reuşească să rezolve cât mai repede problemele care pot apărea în activitățile noastre de zi cu zi. Aplică aceste trucuri și vei observa cum orice situație neplăcută se rezolvă mult mai ușor.

Viaţa de zi cu zi este plină de întâmplări neprevăzute, astfel că fiecare dntre noi are deja îndeajuns de multe probleme cu care să se confrunte. Aşadar, probabil că orice om şi-ar dori să poată să rezolve cât mai rapid toate micile probleme care apar inevitabil, pentru a se putea concentra mai bine asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Iată care sunt cele mai bune şi utile soluţii pe care le poţi aplica în cazul micilor incoveniente ce pot apărea pe parcursul zilei.

# 1 Cum să ai grijă de hainele tale

Nu este nevoie să speli întotdeauna hainele pe care le-ai purtat în cazul în care acetea nu s-au murdărit. Dacă vrei ca ele să îşi recapete prospeţimea, fereşte-te de la a le băga din nou în dulap. Bagă-le într-o pungă de plastic şi apoi introdu-le în congelator şi lasă-le acolo peste noapte. Vei observa că, atunci când le scoţi, acestea vor fi din nou numai bune de purtat.

# 2 Curăţă pantofii din piele întoarsă

Deşi încălţămintea din piele întoarsă poate arăta foarte bine, aceasta este extrem de greu de îngrijit. Dacă vrei să îndepărtezi petele de pe pantofii de piele întoarsă, încearcă să foloseşti o gumă de şters sau o pilă de unghii pentru a freca uşor zona petei fără a strica materialul.

# 3 Scapă de petele de pe încălţămintea de piele

Pentru a reuşi să cureţi cum trebuie încălţămintea de piele, nu ai nevoie decât de o periuţă de dinţi şi de puţin oţet alb. Această combinaţie te va ajuta să cureţi absolut orice urmă de pată!

# 4 Scapă de mirosurile neplăcute de pe haine

Dacă vei pulveriza puţin alcool pe hainele tale, vei observa că acesta va absorbi absolut orice miros al ţesăturii şi le va lăsa din nou proaspete.

# 5 Uită de petele de fond de ten

Foarte multe femei susţin că petele de fond de ten sunt cele mai greu de îndepărtat! Dacă vrei însă să elimini peele de fond de ten de pe haine, aplică deasupra zonei cu probleme puţină spumă de ras şi las-o să acţioneze 15 minute, apoi spală normal haina.

# 6 Scapă de problema nasturilor slăbiţi

În foarte multe situaţii, cusătura nasturilor se slăbeşte, astfel încât aceştia se pot rupe sau desface complet. Pentru a evita această situaţie neplăcută, aplică puţin lac transparent de unghii deasupra nasturelui şi vei observa că acesta va fi mult mai bine fixat.

# 7 Elimină petele de ruj

Fixativul este cel mai bun dizolvant pentru petele de ruj. Deşi acest lucru nu ar putea părea adevărat, fixativul va descompune particulele din ruj şi îl va face pe acesta mult mai uşor de îndepărtat la spălarea ulterioară.

# 8 Redă pantofilor de piele aspectul strălucitor

Deşi acest truc ar putea părea unul greu de crezut, folosirea unei creme hidratante normale pentru a-ţi freca suprafaţa pantofilor te va ajuta să le redai acestora aspectul luminos şi neted.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus