Connect with us

10 SEMNE că trebuie să RENUNȚI la o RELAȚIE! Numărul 6 te va face să PLECI!

LIFESTYLE

10 SEMNE că trebuie să RENUNȚI la o RELAȚIE! Numărul 6 te va face să PLECI!

10 SEMNE că trebuie să RENUNȚI la o RELAȚIE! Numărul 6 te va face să PLECI!

Fiecare dintre noi își dorește să aibă o relație fericită și să nu se simtă singur, dar ce se întâmplă atunci când lucrurile nu mai merg bine? Iată care sunt cele 10 motive că trebuie să renunți la o relație!

Fiecare dintre noi trece prin momente dificile şi prin numeroase schimbări, iar acestea se pot maifesta foarte puternic şi pe plan emoţional.

Astfel, un om care s-a dovedit a fi cel mai bun pentru noi în trecut, s-ar putea să nu mai fie la fel de benefic pentru noi în prezent. Astfel, este esenţial să înveţi să recunoşti momentul în care este timpul să renunţi şi să se ieşi din relaţia în care eşti. Iată care sun cele 10 semne care îţi arată că este timpul să te îndepărtezi.

# 1. Persoana de lângă tine se aşteaptă să fii altcineva decât eşti

Indiferent de cât de mult iubeşti omul de lângă tine, nu ar trebui niciodată să renunţi la lucrurile care te definesc pentru acesta. Este mult mai bine să renunţi la o relaţie decât a o continua fără să fii cu adevărat cine eşti. Va fi mult mai uşor să fie umplut golul lăsat de prezenţa unei persoane decât cel pe care îl vei simţi atâta timp cât nu vei avea libertatea să fii tu însuţi.

# 2. Acțiunile celui de lângă tine nu sunt în concordanţă cu ceea ce spune

Fiecare dintre noi îşi doreşte ca persoana care ne este aproape să se ţină întotdeauna de cuvânt. Astfel, dacă observi că cel de lângă tine întotdeauna îţi spune mai multe decât face şi îţi vorbeşte constant despre cum te va face fericită şi cum va avea grijă de tine, însă nu reuşeşte să dubleze aceste cuvinte şi cu fapte, ar trebui să te gândeşti că nu este o persoană pe care te poţi baza.

# 3. Ai senzaţia că îl forţezi pe partener să te iubească

În cazul în care începi să simţi că tu eşti cel care trage de relaţie şi că partenerul face lucrurile doar de gura ta sau la rugăminţile tale, cel mai probabil relaţia voastră nu mai merge în direcţia bună. O persoană care te iubeşte cu adevărat, nu te va lăsa să aştepţi să simţi acest lucru.

# 4. Relaţia voastră se bazează strict pe atracţia fizică

Este normal ca latura fizică să fie una foarte importantă într-o relaţie, însă momentul în care simţi că acest lucru este singurul care vă mai ţine împreună, ar trebui să iei în considerare faptul că relaţia voastră nu mai este pe atât de sănătoasă pe cât ar trebui. De altfel, ar trebui să ai grijă să nu exagerezi în nicio direcţie. Astfel, nici latura fizică nu ar trebui ignorată în detrimentul celei emoţionale. Trebuie să păstrezi mereu un echilibru!

# 5. Încrederea îţi este constant încălcată

Dragostea adevărată înseamnă că îi dai cuiva şansa şi posibilitatea de a te răni, însă acesta nu o face niciodată. Atunci când partenerul tău începe să te mintă sau nu se ţine de cuvânt şi te dezamăgeşte prin acţiunile sale, ar trebui să iei în considerare faptul că sentimentele şi gândurile tale nu mai sunt îndeajuns de importante pentru el.

# 6. Partenerul tău îţi ignoră constant valoarea

Este normal ca, odată cu trecerea timpului, partenerii să se obişnuiască unul cu celălalt şi să nu mai fie la fel de impresionaţi de cele mai mici detalii. Cu toate acestea, în cazul în care partenerul îţi ignoră complet valoarea şi se comportă de parcă toate lucrurile i se cuvin, înseamnă că acesta uită să te aprecieze ca persoană şi nu te priveşte aşa cum meriţi să fii privit.

# 7. Niciodată nu simţi că poţi să vorbeşti deschis

De foarte multe ori, o conversaţie bună sau o discuţie serioasă pot salva o relaţie, spre deosebire de liniştea apăsătoare. Cu toate acestea, dacă simţi că nu reuşeşti sub nicio formă să îţi exprimi clar gândurile şi dorinţele şi că niciodată nu simţi că te poţi exprima liber de faţă cu partenerul tău, ar trebui să te gândeşti că această relaţie te îngrădeşte şi te închistează.

# 8. Eşti foarte des obligat să îţi sacrifici fericirea

Dacă ai ajuns la concluzia că relaţia voastră nu se mai bazează pe înţelegere şi compromis şi că tu eşti constant cel care este nevoit să renunţe la lucrurile care îi plac şi care îl fac să se simtă bine doar de dragul de a-l mulţumi mereu pe celălalt, cel mai probabil relaţia voastră nu mai este aşa cum ar trebui să fie. Scopul unei relaţii ar trebui să fie acela ca ambii parteneri să fie fericiţi.

# 9. Nu te simţi încurajat de partenerul tău

Iubitul sau iubita noastră trebuie să fie persoana care este dispusă să ne susţină şi să ne ajute mereu să trecem peste lucrurile grele şi să ne încurajeze să ne urmăm visul şi pasiunea. Astfel, dacă observi că partenerul tău nu te susţine şi nu îşi doreşte ca tu să ai succes şi să fii fericit, ar trebui să te îndepărtezi de el, întrucât te ţine pe loc.

# 10. Trăieşti în trecut

Este normal ca fiecare dintre noi să ţină minte momentle frumoase şi să îşi dorească să aibă cât mai multe amintiri plăcute, însă dacă ai ajuns să simţi că singurele motive pentru care stai lângă partenerul tău sunt amintirile frumoase pe care le-aţi avut împreună şi speranţa că aceste momente se vor întoarce cândva, înseamnă că relaţia voastră nu îţi mai oferă motive care să te bucure în prezent.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus