Connect with us

12 lucruri care sunt mai importante pentru bărbați decât aspectul fizic

LIFESTYLE

12 lucruri care sunt mai importante pentru bărbați decât aspectul fizic

Pentru a avea o relație fericită, femeile tind să depună eforturi mari pentru a arăta cât mai bine din punct de vedere fizic. Unele poartă mereu machiaj sau haine care să le scoată trupul în evidență, se înfometează. Însă adevărul este că, deși aspectul fizic are și el importanța lui, există numeroase alte lucruri care sunt mult mai importante pentru bărbați. Iată care sunt acestea!

Zâmbetul

Fața este primul lucru pe care îl observă bărbații și, pe lângă prima impresie, atitudinea este de asemenea foarte importantă! Ești mai atractivă atunci când zâmbești, oamenii vor vrea să stea lângă tine și să împărtășească starea ta de bine.

Talentul la gătit

Nu trebuie neapărat să fii un bucătar înnăscut, ci să depui efort. Orice bărbat va fi recunoscător văzând ca iubita lui își dorește să îi ofere mici bucurii precum un mic dejun sau o cină romantică, nu trebuie să fie ceva prea sofisticat.

Spiritul jucăuș

Poate părea neimportant însă, adevărul este că bărbații sunt doar niște copii mari. Dacă ai capacitatea de a te juca și a glumi cu el chiar și în momentele tensionate, nu va vrea să stea departe de tine.

Părul lung

Chiar dacă feminitatea nu este dată exclusiv de părul lung, acesta este un element pe care bărbații îl asociază cu acest lucru. Ai grijă ca părul tău să miroasă mereu frumos și să fie curată și iubitul tău va vrea mereu să te mângâie pe cap.

Ai grijă de tine

Bărbații apreciază foarte mult o femeie care se îngrijește și nu își neglijează aspectul fizic, întrucât transmite ideea că poate avea grijă atât de el, cât și de copii. Nu trebuie să arăți mereu ca scoasă din cutie, însă tu și hainele tale trebuie să fiți mereu curate. Nu uita de parfum!

Fii naturală

Nu te îngrijora prea mult de modul în care arăți atunci când te trezești dimineața sau când faci ceva de mâncare în bucătărie. Băieții apreciază o fată care nu ia lucrurile mereu foarte în serios și alături de care se poate relaxa.

Bunătatea

Poate că nu știe să îți arate asta, însă iubitul tău își dorește să simtă afecțiune și bunătate din partea ta. Învață să nu îl cerți și să îi arăți că ești alături de el, chiar și atunci când nu ești complet de acord cu ceea ce face.

Vocea ta

Vocea este un atu important pe care îl poți folosi atunci când vine vorba despre interacțiunea cu un bărbat. Aceștia apreciază atât o voce puternică, care se poate face auzită, cât și o voce suavă, care știe să îl alinte sau să îi vorbească cu blândețe.

Compromisul

Știe și el că probabil nu îți dorești să vă petreceți seara uitându-vă la un meci de fotbal însă, va aprecia foarte tare dacă vei face acest lucru pentru el. Compromisul îi arată că poate construi lucruri cu tine pe termen lung.

Instinctul matern

Nu știm exact ce anume îi atrage pe bărbați la o femeie atunci când o văd pe aceasta având grijă de ei sau de copii, sau animale, însă atitudinea și instinctul tău matern îi lasă să înțeleagă că pot avea o familie alături de tine.

Te bucuri de lucrurile pe care le mănânci

Să recunoaștem, aproape nimeni nu poate mânca fără să se murdărească, măcar puțin. Spre deosebire de fete, care sunt preocupate veșnic de aspectul lor fizic, bărbații iau lucrurile mult mai natural. Atunci când văd că nu îți e teamă să te murdărești făcând lucruri simple și amuzante, vor înțelege că nu ești deloc o fată mofturoasă sau pretențioasă.

Ai încredere în tine

Așa cum am vorbit până acum, atitudinea este extrem de importantă. Personalitatea ta este cea care îi atrage pe oameni și îi face să rămână lângă tine. Indiferent de ce se întâmplă, nu renunța să fii așa cum simți să fii cu adevărat, iar persoanele care merită să fie lângă tine, te vor iubi cu adevărat.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus