Connect with us

Află ce își dorește PARTENERUL tău într-o relație în funcție de ZODIE

HOROSCOP

Află ce își dorește PARTENERUL tău într-o relație în funcție de ZODIE

Află ce își dorește PARTENERUL tău într-o relație în funcție de ZODIE

Fiecare om își dorește ceva diferit în funcție de zodie! Află cum să îi faci pe plac partenerului tău în funcție de zodia pe care o are!

Este normal ca fiecare om să îşi dorească lucruri diferite atunci când este într-o relație. Acestea pot fi influențate cu uşurinţă de semnul zodiacal al fiecărei persoane în parte. Astăzi aveţi ocazia să aflaţi ce îşi doreşte fiecare persoană de la partener atunci când este într-o relaţie.

# 1 Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Un berbec îşi va dori onestitate mai presus de toate. Dacă partenerul tău este berbec, vei fi forţat să comunici cât mai deschis. Ei sunt îndrăzneţi şi transparenţi, aşa că vor prefera să audă întotdeauna adevărul. Toate sentimentele şi gândurile trebuie să fie exprimate deschis. Urăsc jocurile şi manipulările.

# 2 Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Aceşti oameni iubesc aventura, sunt pasionaţi de experienţe noi şi de filozofie. Datorită naturii lor, ajung să se simtă pierduţi sau dezorientaţi, aşa că îşi vor căuta sprijinul în cel de lângă ei. Este important să le oferi stabilitate şi încredere.

#3 Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt analitice şi logice şi obişnuiesc să îşi ascundă sentimentele şi emoţiile. Dacă vrei să faci o fecioară fericită, este esenţial să arăţi disponibilitate emoţională şi să fii dispus să asculţi tot ce au acestea de spus şi să le faci să se simtă în siguranţă.

# 4 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt personalităţi foarte complicate.Sunt mereu pregătiţi de lucruri noi şi nu suportă să stea prea mult într-un singur loc. Astfel, au nevoie de o persoană care să fie mereu gata pentru următoarea aventură şi care nu pune prea mult accent pe momentele liniştite şi romantice.

# 5 Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt foarte des duplicitari şi bipolari, astfel că au nevie să îşi petreacă timpul cu o persoană care să îşi controleze foarte bine emoţiile. Cu toate acestea, este important să încerci să păstrezi mereu lucrurile cât mai interesante astfel încât aceştia să nu îşi piardă interesul pentru tine.

# 6 Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanţa este o persoană care are mereu nevoie de pace şi linişte, astfel că vor aprecia o persoană relaxată şi cu o stare bună. În cazul în care eşti negativist sau pesimist, nu te vei simţi bine lângă o fecioară. Aceasta pune mare accent pe priorităţi şi preferă să stea departe de oamenii superficiali.

# 7 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt susceptibili de a avea probleme de încredere atunci când vine vorba de relaţiile lor romantice. Dacă eşti partenerul unui scorpion, trebuie să demonstrezi că eşti demn de încrederea lor şi că nu îi vei răni. Este important să ai răbdare şi un scorpion se va deschide singur către tine.

# 8 Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt muncitori, conservatori şi serioşi. Aceştia vor aprecia o persoană care va încerca să îi scoată din zona lor de confort şi să îi facă să trăiască experienţe noi şi interesante.

# 9 Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt oameni reţinuţi, care preferă să nu îşi expună sentimentele. Este important să nu încerci să păşeşti cu forţa în viaţa lor şi să le acorzi tot spaţiul şi timpul de care au nevoie pentru a se putea deschide faţă de tine de bună-voie.

# 10 Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racii sunt persoane care se dedică cu totul atunci când sunt într-o relaţie. Astfel, vor aprecia foarte mult să vadă că şi partenerul lor este complet dedicat şi nu îşi ascunde sentimentele sau trăirile. Aceştia suferă foarte mult şi se consumă pentru cele mai mici lucruri, aşa că este foarte important să nu le răneşti sentimentele şi încrederea.

# 11 Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt mereu lipsiţi de griji, încrezători şi orgolioşi. Au nevoie de o persoană care să le înțeleagă dorința de a fi mereu în centrul atenţiei şi care să poată să îi laude atunci când aceştia au nevoie. Leii tind să fie şi foarte impulsivi, aşa că ar fi ideal să nu te superi prea repede şi să fii dispus să le ierţi micile ieşiri superficiale.

# 12 Peşti (19 februarie – 20 martie)

Peştii sunt foarte romantici şi sensibili. Ei sunt pasionaţi de artă şi de creativitate, astfel că vor fi cuceriţi de o persoană care să demonstreze pasiune pentru aceleaşi lucruri. Este foarte important să demonstrezi că apreciezi intimitatea şi că eşti demn de încredere.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus