Connect with us

Această FEMEIE s-a săturat să fie FOTOSHOPATĂ așa că a făcut un lucru INCREDIBIL!

http://edamagazine.ro/wp-content/uploads/2017/05/Colbie-Caillat-Try.mp4

Această FEMEIE s-a săturat să fie FOTOSHOPATĂ așa că a făcut un lucru INCREDIBIL!

Nicio femeie nu ar trebui să treacă prin astfel de momente grele! Învață să trăiești cu tine însuți!

Standardele de frumuseţe s-au modificat foarte dramatic în ultima perioadă, iar femeile au ajuns să se simtă obligate de societate să se conformeze acestora.

Astfel, modul în care fiecare femeie este judecată pentru modul în care arată a devenit din ce în ce mai aspru. Frumuseţea este trecută momentan prin filtrele aplicaţiilor de editare şi modelată cu tot felul de haine sau trucuri de machiaj.

Această tânără s-a săturat însă să simtă nevoia de a se integra şi de a fi pe placul tuturor celor din jur şi s-a decis să pornească un manifest împotriva obligaţiei femeilor de a arăta mereu perfect. Astfel, aceasta a compus o melodie în care le spune femeilor că nu trebuie să încerce sau să se străduiască pentru a fi frumoase, întrucât fiecare dintre ele este frumoasă în felul ei iar straturile de machiaj sau opiniile celorlalţi nu ar trebui să condiţioneze sau să influenţeze acest lucru.

Cântăreaţa acestei piese, Colbie Caillat, este extrem de cunoscută la nivel mondial, aceasta fiind cea mai celebră melodie a sa. Colbie susţine că şi-a dorit întotdeauna să transmită un mesaj prin arta sa şi să reuşească să îi inspire pe ceilalţi.

Pe lângă mesajul foarte important al melodiei, clipul este unul extrem de emoţionant. Acesta înfăţişează câteva femei care îşi dezvăluie frumuseţea naturală, alegând să îşi îndepărteze machiajul, extensiile, peruca, etc. Astfel, întreaga producţie încurajează femeile să îşi îmbrăţişeze naturaleţea şi să se iubească pe ele însele şi să înceteze să încerce să se transforme în ceva ce nu sunt, doar pentru a fi pe placul altora.

Astfel, indiferent de cum arăţi, ar trebui să fii conştientă de faptul că eşti frumoasă şi că meriţi toată dragostea şi aprecierea celor din jur. Frumuseţea vine din interior şi singura persoană care trebuie să te placă cu adevărat eşti chiar tu însuţi.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus