Connect with us

14 lucruri pe care NIMENI NU LE SPUNE despre ce se întâmplă cu ADEVĂRAT atunci când devii MAMĂ

LIFESTYLE

14 lucruri pe care NIMENI NU LE SPUNE despre ce se întâmplă cu ADEVĂRAT atunci când devii MAMĂ

14 lucruri pe care NIMENI NU LE SPUNE despre ce se întâmplă cu ADEVĂRAT atunci când devii MAMĂ

Nimeni nu te pregătește pentru ce înseamnă să fii mamă! Probabil ai crezut că tu vei scăpa de aceste lucruri, însă nu ai nicio șansă!

Nimeni nu te pregătește pentru ceea ce înseamn experiența de mamă. Niciunul dintre noi nu înțelege exact ce încearcă părinții noștri să spună atunci când ne amenință că vom înțelege și noi mai multe atunci când vom avea și noi copii.

Indiferent de cât de mult te-ai documenta înainte de a face un copil, există câteva lucruri pe care nu le vei conștientiza sau care nu ți se vor părea reale decât în momentul în care le înveți din propria experiență. Iată care sunt 14 dintre cele mai ciudate și amuzante lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre cum este să fii mamă.

1. Chiar vei reuși să începi să funcționezi în fiecare zi fără să dormi. Nu doar să funcționezi, ci și să menții o altă ființă umană în viață.

2. Te vei pricepe de minune să faci lucrurile cu o singură mână – îți vei ține copilul, vei pregăti biberonul și vei vorbi la telefon în același timp.

3. Nu vei aduce pe lume doar copilul în timpul nașterii. După nașterea copilului, organismul tău va elimina și placenta. Nu numai că placenta nu e frumoasă, însă este posibil să îți mai taie și ție din perfecțiunea și frumusețea momentului nașterii.

4. Foarte multe femei trăiesc cu impresia că, în urma nașterii naturale, organele lor genitale vor rămâne veșnic deformate. Acest lucru nu este adevărat, întrucât vaginul își revine după o anumită perioadă la dimensiunile inițiale.

5. De fiecare dată când vei fi înconjurată de liniște, vei avea senzația că se întâmplă ceva suspicios.

6. Burta nu se micșorează automat după ce vine copilul pe lume. Nu te trezești dintr-o dată cu un stomac plat după naștere.

7. Vei căuta pe Google ce e în neregulă cu bebelușul de minim zece ori pe zi.

8. Vei deveni un paparazzi care va imortaliza absolut tot ce face copilul – și vei posta foarte mult pe rețelele de socializare.

9. Va fi mai important pentru tine cum arată copilul, decât dacă tricoul tău e pătat, de pildă.

10. A merge singură la baie va deveni un lux.

11. Vei verifica dacă ai scutecele și gustări la tine de o mie de ori înainte să pleci pe undeva.

12. Dintr-odată, îți vei aprecia mai mult părinții.

13. Cele mai multe obiecte obișnuite (precum un creion) devin „periculoase”. Astfel, vei avea tendința de a fi puțin paranoică în ce ceea ce privește lucrurile de care este înconjurat copilul.

14. Te vei gândi la o altă ființă umană cam de 1,096,457 ori pe zi și te vei întreba cum ai putea face astfel încât s-o iubești mai mult.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus