Connect with us

Dacă NU faci acest lucru în fiecare SEARĂ, pielea ta va fi DISTRUSĂ! Evită să te confrunți cu aceste PROBLEME!

FASHION & BEAUTY

Dacă NU faci acest lucru în fiecare SEARĂ, pielea ta va fi DISTRUSĂ! Evită să te confrunți cu aceste PROBLEME!

Dacă NU faci acest lucru în fiecare SEARĂ, pielea ta va fi DISTRUSĂ! Evită să te confrunți cu aceste PROBLEME!

Nu te-ai fi gândit niciodată că acest gest simplu poate influența atât de mult modul în care arată pielea ta. Nu mai ignora acest lucru!

Multe persoane îşi doresc să aibă o piele curată şi frumoasă însă nu sunt deloc dispuse să facă nimic în această direcţie. Nu este nevoie să cheltui prea mulţi bani sau să te duci la tratamente complicate şi sofisticate pentru a avea un ten frumos. Este foarte important însă să ţii cont de câteva reguli esenţiale pentru prevenirea apariţiei problemelor cu tenul.

Demachierea necorespunzătoare sau lipsa acesteia poate conduce la apariția a numeroase probleme cu pielea. Iată care sunt cele mai grave astfel de probleme şi cum să te asiguri că nu te vei confrunta cu ele.

1. Prevenirea acneii

Muţi oameni trăiesc cu impresia că doar adolescenţi se confruntă cu acneea, însă acest lucru este un mit. Este foarte important să îţi speli foarte bine faţa de cel puţin 2 ori pe zi, pentru a-ţi curăța porii. Inflamarea porilor şi umplerea acestora cu praf cauzează apariţia coşurilor şi a inflamațiilor.

2. Încetineşte procesul de îmbătrânire

Pe parcursul nopţii, pielea noastră se regenerează. Astfel, este foarte important ca tenul să fie curat pe parcursul nopţii pentru ca pielea ta să se poată regenera. De asemenea, dacă te vei asigura că dormi cu un ten curat, vei evita apariţia prematură a ridurilor.

3. Hrăneşte-ţi tenul

Procesul de regenerare a pielii poate fi ajutat din exterior. După ce te-ai demachiat şi ţi-ai spălat bine faţa, aplică o loţiune tonică pe piele. Aceasta îţi va stimula circulaţia sângelui şi te va ajuta ca pielea ta să pară mai tânără şi mai luminoasă.

4. Combate alergiile

Dacă dormi fardată, facilitezi apariţia eczemelor, petelor roşii sau senzaţiei de mâncărime. Chiar dacă nu vei observa aceste lucruri pe termen scurt, pe termen lung tenul tău va avea foarte mult de suferit dacă nu îl vei curăța înainte de culcare.

5. Evită pigmentarea pielii

Probabil ai văzut cel puţin o dată anumite pete mai întunecate pe faţa altor persoane. Acestea nu apar neapărat din cauza expunerii la soare, ci şi din cauza unei curăţări deficitare a pielii.

6. Nu uita să îţi hidratezi buzele

Indiferent de cât de mult şi de bine te-ai demachia, vor rămâne particule din ruj sau luciu de buze care vor continua să deshidrateze suprafaţa acestora pe parcursul nopţii. Pentru a evita acest lucru, aplică un balsam de buze sau o cremă hidratantă pe suprafaţa acestora înainte de culcare.

7. Nu îţi mai accentua cearcănele

Studiile au demonstrat că, dacă vei adormi fardată, rişti ca pielea de sub ochi să se închidă şi mai tare la culoare, accentuându-ţi astfel cearcănele şi pungile de sub ochi.

8. Evită căderea genelor

Dormitul cu rimel sau gene false aplicate nu va face decât să îţi umfle şi irite pleoapele şi să îţi îngreuneze genele, astfel că există un risc foarte mare ca acestea să se subţieze şi să cadă foarte uşor.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus