Connect with us

Ce câine ți se potrivește în funcție de zodie. La gemeni e adorabil!

HOROSCOP

Ce câine ți se potrivește în funcție de zodie. La gemeni e adorabil!

Fiecăruia dintre noi îi plac câinii, indiferent că ne referim la cei mici și simpatici sau cei mari și fioroși. Vrei să îți iei un animal de companie și te-ai gândit la un câine? Dacă nu știi exact ce rasă ți s-ar potrivi, poate ar trebui să iei în calcul ce spun astrele despre acest subiect. Așa cum fiecare dintre noi are un desert preferat sau o culoare care i se potrivește în funcție de zodie, acest lucru se aplică și în ceea ce privește rasele de câini:

 

1. Berbec – Australian Shepherd

Ciobăneștii australieni sunt câini făcuți să aibă grijă de turme, fiind hotărâți, încrezători și plini de energie – la fel ca și nativii zodiei Berbec. Ai grijă însă – dacă prietenul tău blănos nu face destulă mișcare și nu primește suficientă atenție, e posibil să devină puțin morocănos.

 

2. Taur – Bernese Mountain Dog

Nativilor din zodia Taur le trebuie un câine nepretențios și cu picioarele pe pământ. Ei sunt persoane sensibile, așa că îi pot antrena cu ușurință, arătându-și latura afectuoasă. Taurii au uneori tendința de a fi leneși, iar această rasă de câini le va ține companie în momentele de relaxare.

 

3. Gemeni – Chihuahua

Se crede că nativii acestei zodii au două personalități. Datorită firii tale multifațetate, te-ai împrieteni instantaneu cu un Chihuahua și cu dispozițiile sale schimbătoare.

 

4. Rac – Yorkshirre Terrier

 

Nativii Rac sunt unii dintre cei mai dificili oameni pe care îi poate cunoaște cineva, deoarece și personalitatea lor are mai multe dimensiuni. Pare logic ca și câinii lor să aibă aceleași trăsături. Adorabilul Yorkie e mic, dar are o personalitate marcantă.

 

5. Leu – Husky Siberian

Leule, ești o fire pasionată și dominatoare, așa că îți trebuie un câine care să fie și el în centrul atenției, la fel ca tine. Câinii Husky sunt buni la suflet și prietenoși, dar pot fi și foarte încăpățânați atunci când nu primesc ce vor. Înțelegi cum e, nu?

 

6. Fecioară – Shiba Inu

Această rasă de câini japoneză este inteligentă și introspectivă, fiind un însoțitor perfect pentru Fecioarele inteligente. La fel ca și stăpânii lor, cățeii Shiba adoră să-și folosească mintea pentru a rezolva probleme complicate.

 

7. Balanță – Poodle Mix

Balanțele se vor îndrăgosti instantaneu de un poodle mix. La fel ca ele, acești câini sunt fermecători și inteligenți. Ei își doresc socializare și afecțiune, dar pot și să stea foarte liniștiți. Le va plăcea la fel de mult dacă îi pui să-ți aducă bățul sau dacă îi lași să se ghemuiască în poala ta.

 

8. Scorpion – German Shepherd

Ciobăneștii germani sunt curioși, încrezători și niște lideri adevărați. Alături de un ciobănesc german te vei simți mereu în siguranță, fiindcă face parte din rasele cele mai devotate și mai curajoase.

 

9. Săgetător – Golden Retriever

Ca și Săgetătorii, această rasă loială este energică, fermecătoare și curioasă. Câinele tău nu își va dori nimic altceva decât să te vadă fericit și iubit și este ideal pentru persoanele extrovertite.

 

10. Capricorn – French Bulldog

Dragă Capricorn, ești o persoană de încredere și un tovarăș grozav, așa că al tău Frenchie loial și iubitor de atenție îți va deveni rapid cel mai bun prieten.

 

11. Vărsător – Chow Chow

Ești o persoană independentă și originală, așa că tânjești uneori după niște timp petrecut pe cont propriu. Un chow-chow este tovarășul perfect pentru tine, deoarece și el își dorește independență.

 

12. Pești – Cavalier King Charles Spaniel

Această rasă este incredibil de afectuoasă și iubitoare, așa că este perfectă pentru firea ta empatică și curioasă.

Topul celor mai NOROCOASE ZODII. Tu pe ce loc ești?

Așa cum am mai vorbit despre asta, astrele ne influențează foarte tare viața. Poate ai observat că unii oameni par uneori să fie mai norocoși decât tine și te-ai întrebat oare ce inflouențează acest lucru. Ei bine, zodiile influențează foarte mult această parte a vieții noastre. Dacă vrei să vezi pe ce poziție ești în topul celor mai norocoase zodii, caută-te în lista de mai jos.

Locul 12 – Rac

Racii sunt extrem de sensibili și la acest contribuie și faptul că nu prea le surâde norocul foarte des. Cu toate acestea, dacă nu ar mai fi atât de negativiști, s-ar părea că norocul trece mai des și pe la ei.

Locul 11 – Fecioară

Fecioarele sunt obișnuite să lucreze mult pentru lucrurile pe care și le doresc, iar rezultatele eforturilor lor nu ezită să apară. Chiar dacă nu par să fie extrem de norocoase, reușesc mereu să își ducă la îndeplinire planurile.

Locul 10 – Balanţă

Balanțele își distrag foarte ușor atenția de la lucrurile pe care le fac, astfel că, uneori, norocul le scapă printre degete. Dacă s-ar concentra mai mult la ceea ce au de făcut și la rezultatul pe care trebuie să îl obțină, totul ar merge mai bine.

Locul 9 – Taur

Taurii nu sunt oameni extrem de norocoși, însă au mereu persoane norocoase în jurul lor, astfel încât nu le lipsește niciodată nimic și nu sunt puși în situația de a se plânge că nu le ies lucrurile, pentru că beneficiază de ajutorul celor din jur.

Locul 8 – Peşti

Peștii sunt o zodie extrem de norocoasă, însă emotivitatea lor îi costă de multe ori acest noroc. Dacă ar reuși să privească lucrurile mai obiectiv în viață, nu ar mai avea senzația că sunt așa de ghinioniști.

Locul 7 – Berbec

Berbecii sunt foarte încăpățânați și nu se opresc niciodată până când nu ajung la rezultatul pe care și l-au dorit. Astfel, ei reușesc să aducă norocul de partea lor chiar și când acest lucru nu pare să fie deloc ușor de făcut.

Locul 6 – Vărsător

Vărsătorii tind să fie delăsători așa că, de multe ori își pierd norocul chiar pe mâna lor. Dacă ar fi mai atenți și mai serioși, le-ar merge mai bine în foarte multe situații.

Locul 5 – Capricorn

Capricornii nu sunt oameni leneși, așa că nu stau întinși în pat și speră ca într-o zi lucrurile să devină mai bune. Muncesc pentru lucrurile pe care și le doresc iar universul îi răsplătește cu un gram de noroc atunci când au nevoie de el.

Locul 4 – Scorpion

Chiar dacă nu sunt extrem de norocoși, atunci când scorpionii își doresc ceva foarte mult, cu siguranță o să primească, inclusiv pentru că sunt ei foarte cuceritori!

Locul 3 – Săgetător

Săgetătorii sunt foarte aventurieri, iar faptul că toate lucrurile par să li se întâmple ca prin minune îi ajută șă își ducă toate experiențele la următorul nivel.

Locul 2 – Gemeni

Chiar dacă gemenii sunt extrem de bipolari și de schimbători, norocul pare să se țină mereu scai de ei. Nu este nevoie să se chinuie prea mult, iar tot ceea ce își doresc să se întâmplă, se întâmplă ca prin minune.

Locul 1 – Leu

Leii adoră să fie venerați și să se afle în centrul atenției, iar acest lucru îi obișnuiește cu a primi mereu tot ceea ce își doresc. Astfel, par să primească mereu absolut orice își doresc. Prin atitudinea lor, leii reușesc să atragă norocul de partea lor și să iasă cu ușurință din orice situație complicată.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus