Connect with us

Aventuri de la Milano Fashion Week

ADELINA

Aventuri de la Milano Fashion Week

Dragilor, ma bucur să vă scriu de la Milano Fashion Week, unde am venit în calitate de corespondent al revistei Trend Prive Magazine, de care sunt convinsă că ați mai auzit. Este o revista internațională, editata și tipărită în America și distribuită în 80 de țări ale lumii din SUA, Canada, Europa, Asia, Australia, Noua Zeelanda.

Am ajuns la Milano joi și vă mărturisesc că am am petrecut 3 zile extrem de încărcate, alergând de la un show de modă la celălalt. Milano Fashion Week este un spectacol, este o scenă pentru fashionul mondial. Este a doua experiență de acest gen pentru mine. Prima s-a desfășurat la New York Fashion Week unde am fost extrem de încântată de Festival și mi-am promis că voi reveni. Săptămâna modei desfășurată la Milano este o reală plăcere vizuală și nu numai.

Toți iubitorii de fashion, printre care mă număr și eu, pot asista la cele mai tari prezentări de modă din întreaga lume, cu manechine celebre și personalități. Când am primit invitația celor de la revista americană Trend Prive Magazine de a merge la MFW în calitate de corespondent al lor, am spus “da” din prima clipă, fără sa stau prea mult pe gânduri. Am fost convinsă că voi putea să descopăr elemente fashion pe care le pot introduce în viitoarele outfit-uri și mă pot pune la curent cu ultimele tendințe.

Bineînțeles că o am alături pe stilista mea, Lucy Faur. Ne-am programat totul la minut, însă câteva lucruri ne-au dat peste cap în drum spre Milano. Am fost la limită să pierdem avionul pentru că nu erau gata câteva ținute pentru Festival și a trebuit să stăm în aeroport să le așteptam. Practic am agitat tot echipajul aeroportului cu scopul de a reuși să ducem la bun sfârșit “misiunea”. După ce ne-am îmbarcat, am realizat că mai aveam 2 minute și avionul decola. Într-un final, ajunse la destinație, ne-am costumat de prima prezentare, și anume Maryling, după care au urmat și alte show-uri de modă. A doua zi, ne-am trezit și am început pregătirea pentru alte 4 show-uri.

Am fost la limită cu timpul, pentru că locațiile unde se desfășura acțiunea erau poziționate la distanțe destul de mari, iar taxiurile erau practic imposibil de prins, având în vedere că în această perioadă orașul este plin de turiști veniți special pentru Festivalul de Modă. Deși am avut un styling gândit în detaliu de stilista mea, durerea picioarelor mi-a dat mari dureri de cap. Am ajuns să alerg pe tocuri de 20 de parcă eram în adidași, doar să pot ajunge în timp la prezentări pentru că eram trecută pe lista și nu mi-am dorit să dezamăgesc pe cineva.

Pe stradă ne-am intersectat cu Misha Barton și cu Suzy Menkes (fashion critic & jurnalist la Vogue), o somitate în lumea modei. Am alergat de dimineața până seara, la toate show-urile, dar ne-am și uitat în jur non-stop și ne-am bucurat de spectacolul de fashion de pe străzi. Seara, dacă mai aveam puterea să mai mâncăm ceva italienesc era bine, apoi mergeam spre casă, să ne încărcăm bateriile și să ne relaxăm picioarele pentru un nou maraton de fashion a doua zi. Este obositor, dar fascinant.
Promit să vă vorbesc în continuare despre peripețiile mele de la Milano și o să continui să postez imagini de la prezentările de modă pe Facebook și Instagram!

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus