Connect with us

7 secrete pentru a-l cuceri încă de la prima întâlnire

Uncategorized

7 secrete pentru a-l cuceri încă de la prima întâlnire

E normal ca atunci când mergi la o întâlnire (fie că e vorba de o persoană nouă, fie că e vorba de soțul sau iubitul tău) să vrei să fii frumoasă. Uneori, sarcina de a te aranja ți s-ar putea părea copleșitoare, dar nu-ți face griji. Avem câteva sfaturi pentru tine care te vor ajuta:

1. Cum să te pregătești pentru o întâlnire? Începe cu părul

De obicei, femeilor le pasă cel mai mult de părul lor. Ca să îl aranjezi ușor și rapid, încearcă să folosești uscătorul de păr sau să îl împletești. De asemenea, folosește un parfum pentru
păr care să miroasă fabulos toată noaptea.

2. Machiajul ochilor e crucial

Fie că îți place să porți un machiaj minimalist, fie că vrei un machiaj de tip smokey eyes, nu uita că persoana cu care te întâlnești se va uita probabil în ochii tăi, mai ales dacă îi place
mult de tine. Prin urmare, dă-ți silința și fă-ți un machiaj frumos și folosește un rimel care să îți lungească genele. Folosește o bază sau un alt produs care să îți fixeze machiajul. Dacă
ești genul de fată care preferă frumusețea naturală, nu te complica.

3. Secretele machiajului

Decide dacă vrei un ten mat sau unul strălucitor. Dacă întâlnirea e vara, ar fi drăguț să pari puțin bronzată. De asemenea, aplică puțin iluminator pe pomeți și niște fard de obraz.

4. Cum să ai niște buze senzuale

Atunci când mergi la o întâlnire e obligatoriu să ai ruj sau luciu pe buze, mai ales dacă e unul care rezistă mult. Culoarea de pe buze depinde de machiajul ochilor. Dacă îți faci smokey eyes,
alege un ruj nude sau roz. Dacă vrei să ai niște buze care să „ceară” să fie sărutate, aplică un scrub înainte de a te da cu ruj sau cu gloss. Poți să faci foarte ușor un scrub dintr-o
lingură de ulei de cocos sau miere și zahăr brun. Lasă scrub-ul pe buze pentru aproximativ un minut (încearcă să nu îl mănânci, deși e delicios) și apoi îndepărtează-l cu un prosopel cald. De
asemenea, asigură-te că respirația ta e proaspătă. Mestecă gumă sau ia-ți bomboane mentolate la tine.

5. Cum să obții o piele strălucitoare

Aplică o cremă sau o loțiune hidratantă pe tot corpul – pe mâini, pe picioare etc. vei mirosi grozav, iar pielea ta va fi foarte moale. De asemenea, epilează-te. Alege o loțiune sau o cremă
care îți place cum miroase.

6. Unghiile și bijuteriile vor fi sarea și piperul întâlnirii

Poartă cât de multe bijuterii vrei. Încearcă să ai niște unghii îngrijite, dar nu te complica prea tare dacă nu vrei, deoarece majoritatea bărbaților nu sunt atenți la ele. Ei observă însă
dacă nu sunt tăiate sau curate.

7. Ținuta

Îmbracă-te adecvat cu locul în care veți merge. Poartă ceva confortabil și senzual în același timp.

Citește și Ce fel de soție vei fi în funcție de zodie

Zodia ta poate spune multe despre personalitatea pe care o ai, ce îți place și ce nu îți place, ce te supără, ce te enervează sau calitățile pe care le cauți în persoana de lângă tine. Aceasta poate determina și mediul în care vei prospera sau ce fel de partener ți se potrivește. De asemenea – și ce fel de soție vei fi! Iată mai multe informații despre cum va reacționa fiecare femeie într-o căsnicie în funcție de semnul zodiacal sub care s-a născut:

1. Vărsător

Te apropii cu greu de cineva, pentru că ți-e frică, dar odată ce îți câștigă cineva inima, ești cu totul a lui și ești foarte loială. Ești creativă și expresivă, așa că vei putea să comunici cu soțul tău pentru a rezolva problemele de fiecare dată când acestea apar.

2. Pești

Nativele acestei zodii sunt pasionale, dar au nevoie să petreacă și ceva timp pe cont propriu. Nu te deranjează dacă soțul iese cu prietenii în timp ce tu rămâi să-ți citești cartea favorită sau să faci o baie fierbinte, astfel că partenerul tău trebuie să îți înțeleagă această latură mai singuratică.

3. Berbec

Ești o persoană energică și cu dispoziție schimbătoare, așa că partenerul tău va trebui să aibă grijă ce face uneori. S-ar putea să te superi repede, însă această stare îți va și trece rapid. Ești foarte mare amatoare de momente intime și romantice alături de partenerul tău.

4. Taur

Pentru Tauri contează romantismul – vrei cine la lumina lumânărilor, flori primite pe neașteptate sau ca soțul să-ți pregătească masa și ești dispusă să faci și tu eforturi pentru a avea o familie sănătoasă și puternică Astfel, soția taur va fi și ea extrem de romantică și de afectuoasă, pentru că își dorește același lucru de la partenerul ei.

5. Gemeni

Gemenii sunt simpatici și afectuoși. Te plictisești repede, dar familia e foarte importantă pentru tine și vei fi o mamă excelentă, chiar dacă este posibil să existe des certuri minore la tine în căsnicie.

6. Rac

Familia este crucială pentru nativele Rac, care sunt capabile să ofere incredibil de multă dragoste și înțelegere partenerului și copiilor. Sunt foarte emotive și preiau tristețea soțului și sunt dispuse să facă orice sacrificiu pentru ca cei dragi să fie bine.

7. Leu

Strălucitoare și creative, nativele Leu sunt niște partenere loiale și iubitoare. Leoaicele știu și cum să fie amuzante, le pasă mult de partener și sunt incredibil de generoase atunci când trebuie să îi ofere daruri sau timp.

8. Fecioară

Fecioarele sunt loiale, practice și muncitoare. Soțul unei fecioare se poate baza pe ea – și e conștient de asta. Îți asumi cu seriozitate responsabilitățile, dar nu uita că în viață mai trebuie să te și distrezi.

9. Balanță

Balanțele sunt fanele modului diplomatic de a rezolva problemele, în detrimentul unei certe. Vrei pe cineva care e dispus să se distreze, dar care poate să te și provoace din punct de vedere intelectual. Îți poți face mereu partenerul să vadă jumătatea plină a paharului.

10. Scorpion

Nativele acestei zodii sunt înflăcărate, ceea ce le transformă în niște iubite incredibile, dispuse să încerce lucruri noi (inclusive în dormitor). Sunt foarte sincere și așteaptă același lucru din partea partenerului.

11. Săgetător

Săgetătorii trăiesc pentru libertate, iar aventurile înseamnă mult pentru ei. Nativele Săgetător sunt foarte generoase și niște soții pe care partenerii se pot baza, fiind profund loiale și dispuse mereu să plece într-o nouă aventură.

12. Capricorn

Nativele Capricorn, aceste ființe dulci și responsabile, sunt niște soții de încredere fiindcă sunt foarte serioase. Sunt foarte practice și precaute dar, odată ce le câștigă cineva inima, își vor asuma angajamentul pentru toată viața.

 

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus