Connect with us

25 de trucuri de stil care îți vor rezolva toate problemele vestimentare

FASHION & BEAUTY

25 de trucuri de stil care îți vor rezolva toate problemele vestimentare

Poate că ții cont de tendințele de modă din fiecare sezon, dar nu ești cunoscută la birou ca o femeie obsedată de modă. Dacă vrei să fii următoarea divă, trebuie să te îmbraci într-un mod ceva mai inteligent. Iată câteva trucuri pentru a repara cele mai obișnuite greșeli de modă:

1. Repară-ți blugii prea largi.

2. Cămașa de dedesubt – poartă o cămașă între tricou și pulover.

3. Alege accesoriile corect, în funcțiile de hainele pe care le porți.

4. Fă ceva cu hainele care sunt prea largi .

5. Salvează pantofii vechi cu ajutorul ojei de unghii.

6. Confecționează-ți singur un tricou fermecător.

7. Învață mai multe moduri de a purta o curea.

8. Transformă-ți blugii largi într-unii skinny.

9. Aranjează-ți blugii în ghete pentru a arăta impecabil.

10. Folosește vaselina pentru a reda strălucirea pantofilor tăi .

11. Înfrumusețează-ți pantofii cu ajutorul dantelei și al adezivului.

12. Folosește vin roșu pentru a scăpa de petele de vin alb.

13. Spală-ți blugii de două ori înainte de a-i duce la croitor, deoarece aceștia se micșorează mereu când sunt spălați.

14. Dacă îți pătezi geanta favorită cu ulei, acoperă pata cu pudră de bebeluș și las-o peste noapte. Până dimineața geanta ar trebui să fie ca nouă. Dacă pata încă se
mai vede, repetă până când aceasta dispare complet.

15. Secretul hainelor care se potrivesc perfect pe corp este lycra. Formula trebuie să fie: 95% bumbac / 5% lycra pentru tricouri și cel puțin 2% lycra pentru blugi, dacă vrei să își mențină forma.

16. Nu-ți băga niciodată costumele de baie la mașina de spălat, deoarece aceasta le va strica, iar costumele își vor pierde elasticitatea,

17. Nu lua niciodată ceva pe tine după ce tocmai l-ai călcat, deoarece acest lucru ca face să apară alte cute. Așteaptă măcar cinci minute.

18. Scapă de scamele de pe un pulover cu ajutorul pietrei ponce.

19. Cauți o rochie de mireasă sau alta pentru un alt eveniment important? Mergi la magazin machiată, cu lenjeria intimă potrivită și cu părul semi-aranjat, ca să-ți
dai seama mai bine cum vei arăta.

20. Atunci când verși ceva pe haine suflă, nu freca, dacă nu vrei ca substanța să pătrundă mai adânc în țesătură.

21. Folosește fixativ pentru a scăpa de petele de ruj.

22. Ca să îți speli cum trebuie blugii închiși la culoare favoriți, adaugă o jumătate de cană de oțet distilat alb la ultimul ciclu de clătire al mașinii.

23. Ca să afli dacă perlele sunt adevărate, freacă-le ușor de dinți. Perlele false vor fi perfect fine, iar cele reale vor avea o textură ușor aspră.

24. Înlocuiește-ți sutienele o dată la trei sau șase luni – după aceea ele încep să-și piardă elasticitatea.

25. Nu subestima puterea unei haine de iarnă stilate – poți să porți și pijamale pe dedesubt, că tot vei arăta perfect.

7 TRENDURI groaznice care trebuie să DISPARĂ chiar acum! Numărul 4 e PENIBIL!

Lumea a trecut prin niște transformări foarte interesante în materie de modă în ultimii ani. În timp ce unele trenduri au rezistat testului timpului, unele ar trebui să fie abandonate pentru totdeauna. Iată câteva tendințe pe care am prefera să nu le mai revedem niciodată pe stradă sau pe podiumurile de modă:

1. Pantalonii largi

Băieții, e timpul să vă puneți pantalonii așa cum trebuie aceștia purtați. Această tendință rezistă de prea mult timp, făcându-i pe băieții care cred că ne pasă de lenjeria lor Calvin Klein să meargă ca niște pinguini. E bine că, în New Jersey, chiar legea îi interzice, iar cei care îi poartă primesc amenzi de 1000$.

2. Bureții pentru umăr

Aceștia au fost creați în anii 1930, pentru a crea iluzia unei talii mai mici. Ei au fost la modă de mai multe ori, mai ales în anii 80. Credem că e timpul să rămână totuși în trecut.

3. Colanții pe post de pantaloni

Un alt articol vestimentar care era la modă prin anii 80 erau aceșt tip de colanți, grozavi pentru a subția silueta și picioarele atunci când erau purtați pe sub o rochie sau o fustă. Totuși, de ceva timp ei au devenit o alternativă pentru pantaloni, lăsând lenjeria intimă complet la vedere prin materialul translucid.

4. Pantofii cu bot lung și ascuțit

Acești pantofi erau considerați un simbol al bogăției mai de mult. Totuși, erau atât de puțin practici încât au apărut legi care le reglementau lungimea. Și acești pantofi ar trebui să rămână în evul mediu, alături de oalele de noapte și de ciumă.

5. Tunsoarea cu chică

Această freză importantă din anii 70, în care părul era scurt în față și lung la spate nu a avantajat niciodată pe nimeni. Unii oameni au încercat s-o poarte într-un mod ironic, dar cel mai bine ar fi dacă ar renunța cu totul la ea.

6. Pantalonii cu turul lăsat

Acești pantaloni largi au fost purtați de faimosul MC Hammer și au devenit foarte populari în curând, însă te fac să pari că ai ieșit din casă învelită într-un cearceaf.

7. Cercurile purtate pe sub fustă

Foarte populare în rândul femeilor din anii 1800, aceste cercuri le făceau talia să pară foarte mică și fundul mare. De asemenea, era imposibil pentru ele să se așeze sau să intre pe ușă. Dăunau foarte mult șoldurilor, așa că e îmbucurător că astăzi nu se mai folosesc.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus