Connect with us

11 diferențe între bărbatul cu care te întâlnești acum și cel cu care te vei căsători

LIFESTYLE

11 diferențe între bărbatul cu care te întâlnești acum și cel cu care te vei căsători

11 diferenţe între băiatul cu care te întâlneşti şi bărbatul cu care te vei căsători
Chiar dacă persoana cu care ești acum te iubește și te apreciază, este posibil să nu aibă calitățile necesare unui bărbat cu care să te căsătorești și să îți întemeiezi o familie. Iată care sunt câteva dintre cele mai importante diferențe dintre un bărbat cu care îți vei petrece restul vieții și unul cu care te întâlnești.

1. Când te duci la un prânz sau o plimbare cu partenerul tău, dacă achită nota de plată, atunci el este cel potrivit pentru tine. El se va oferi întotdeauna să achite nota de plată. Tipii care au scuze să nu plătească sunt tipii care nu se vor căsători cu tine.

2. Tipilor care nu intenționează să se căsătorească le face plăcere să vă întâlniți în locuri precum pub-uri sau petreceri. Dar tipul care este dispus să se căsătorească se va întâlni întotdeauna cu tine în locuri interesante și pașnice care vă conectează pe amândoi.

3. Tipii care vor doar amor și care te vor folosi doar pentru plăcerea lor nu vor mai fi cu tine în viitorul apropiat. Tipii ăștia nu își vor planifica viitorul cu tine, ei doar te vor folosi. Dar tipul care face totul cu acordul tău va fi acolo pentru tine de-a lungul vieții. Vrea să se căsătorească cât mai curând posibil. Aceasta este diferența dintre iubirea adevărată și dragostea temporară.

4. Tipii care nu se gândesc la sentimentele tale și se concentrează numai asupra plăcerilor intime te vor trăda după o anumită perioadă de timp. Dar tipul care este dispus să se căsătorească se va gândi mult la tine și la sentimentele tale.

5. Tipii care nu îşi iau angajamente niciodată în viața lor nu se vor căsători, şi în niciun caz cu tine. El va petrece doar timp cu tine. Dar tipul care se va căsători îşi va lua întotdeauna angajamente şi va fi interesat de viața pe care o aveţi şi acum, dar și pe viitor.

6. Tipul care nu vrea să se căsătorească nu va discuta despre viața viitoare pe care o să o trăiți împreună. Nu este entuziasmat de viitor. Nu-i pasă de tine și nu este ambițios. Dar tipul care vrea să se căsătorească cu tine va vorbi mereu despre viața viitoare și va planifica lucrurile împreună cu tine.

7. Tipul care nu se interesează de viața ta, nu se gândește la visele și planurile tale viitoare și vrea doar să se bucure de momentul prezent cu tine, nu se va căsători niciodată cu tine. Pe de altă parte, cine vrea să se căsătorească, va avea întotdeauna interes pentru visele și viața ta. El vă va încuraja întotdeauna și vă va sprijini pentru obiectivele viitoare.

8. Tipul care nu este dispus să se căsătorească cu tine nu știe cât de mult te iubește. S-ar putea să vă placă, dar niciodată nu va vorbi despre sentimentele sale față de dumneavoastră. Tipii ăștia nu vor fi niciodată siguri pe ei. Dar tipul care se va căsători va spune întotdeauna cum se simte față de tine. El va vorbi întotdeauna despre sentimentele sale. Nu îi va fi niciodată teamă să spună că te iubeşte. Se va simţi norocos să te aibă.

9. Tipul care doar testează sentimentele tale nu este făcut să fie cu tine. Tipul care îţi acordă timp și care încearcă să îţi dea tot ceea ce doreşti, va fi cu tine pentru întreaga viață.

10. Tipul care nu dorește să-ţi întâlnească prietenii, deoarece vrea să-și petreacă timpul numai cu tine, nu va fi niciodată partenerul tău de viață. Dar tipul care va fi partenerul tău de viață se va simți întotdeauna bine să audă povestiri despre prietenii tăi și vrea să-i întâlnească.

11. Băiatul pe care îl vei avea alături doar o perioadă nu va dori niciodată să se întâlnească cu părinții tăi. Dar tipul care se va căsători va dori întotdeauna să se întâlnească cu părinții tăi.

Deci, fetelor, aceasta este diferența dintre băiatul pe care îl cunoști acum și tipul care te va iubi cu adevărat și cu care te vei căsători.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus