Connect with us

5 remedii naturale și făcute în casă pentru boli care îți vor distruge sănătatea

LIFESTYLE

5 remedii naturale și făcute în casă pentru boli care îți vor distruge sănătatea

Remediile făcute în casă sunt grozave, însă au existat și numeroase cazuri în care, aplicându-le, oamenii și-au făcut și mai mult rău decât simțeau deja. Iată care sunt principalele 5 remedii pe care le poți prepara acasă dar pe care nu ar trebui să le pui în practică niciodată.

1. Pune unt pe rană.

Punerea untului pe arsură pentru a ușura durerea și a-l ajuta să se vindece este o poveste veche care trebuie să rămână în trecut. Când aveți o arsură, cel mai bun lucru de făcut este să răciți rapid zona. Clinica Mayo împărtășește faptul că untul va încetini efectiv procesul de răcire, cauzând chiar mai multe pagube decât arsura originală. De asemenea, poate crește șansele de a infecta rana. Acesta este un remediu clar de evitat!

2. Whisky pentru o durere de dinți.

Dacă aveți o durere de dinți sau dacă aveți un bebeluș căruia îi cresc dinții, nu încercați să folosiți whisky. Unii susținători ai acestui remediu vă recomandă să lăsați whisky-ul în gură ca o apă de gură timp de 30 de secunde pentru a ajuta la amorțirea zonei și a distruge durerea. Matthew Messina, spune că există o valoare foarte puțin anestezică a băuturii și nu va elimina nici un fel de infecție a dinților.

3. Vaselina sub formă de lubrifiant.

Mai degrabă decât să cheltui o mulțime de bani pe lubrifianți, unii recomandă un borcan de jeleu de petrol, vaselină. E ieftin și lubrifiază foarte bine. Problema este, potrivit Clinicii Cleveland, că jeleul de petrol provoacă infecții în vagin. De asemenea, prezervativele pot fi slăbite de jeleu până la punctul în care le fac să se rupă sau să devină ineficiente. Uneori, o soluție ieftină nu este într-adevăr o soluție bună.

4. Folosirea lumânărilor pentru a îndepărta ceara din urechi.

Pentru a elimina acumularea de ceară, oamenii introduc în ureche o lumânare cu conuri de ceară de albine și aprind lumânarea. WebMD explică cât de periculoasă este această practică. Această practică poate cauza arsuri ale timpanelor și canalelor urechii, din cauza acestei practici stupide. Pierderea auzului poate fi consecința finală.

5. Argint coloidal.

Argintul coloidal este format din particule mici de argint suspendate într-un lichid pe care oamenii îl iau pe cale orală. Se presupune că se folosește pentru tratarea diferitelor infecții, tulburări pulmonare, cancer și gripă.

Departamentul de Sănătăte și Servicii Umane din SUA raportează că argintul coloidal nu este numai ineficient în tratarea tuturor celor de mai sus; este de fapt periculos. Acest produs poate provoca o permanentă decolorare a pielii alb-gri și poate interfera cu capacitatea corpului de a absorbi medicamente importante. Acest lucru este cu siguranță un remediu de evitat.

Există cu siguranță unele remedii făcute acasă de încercat care au rezistat testului timpului, iar știința sprijină eficiența lor. Există și altele care ar trebui evitate cu orice preț. Fii înțelept și fii informat.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus