Connect with us

Ce TATUAJ ți se potrivește în funcție de ZODIE. Cel de la Rac este emoționant

FASHION & BEAUTY

Ce TATUAJ ți se potrivește în funcție de ZODIE. Cel de la Rac este emoționant

Cu siguranță te-ai întrebat și tu la un moment dat ce tatuaj te-ar prinde. Ei bine, astăzi este foarte posibil să găsești răspunsul la această întrebare. Pentru cele cărora le place să fie ghidaţe de astrologie, iată câteva tatuaje care se potrivesc cu adevărat personalității tale:

Berbec

Gândește-te la săgeți – acestea se potrivesc cu energia ta. Au direcție, la fel ca tine, care ești o forță competitivă.

Taur

Adori viața bună și nu te simți vinovată când te bucuri de cele mai fine lucruri. Gândește-te la palmieri sau la un tatuaj cu o inimioară pe gât, care e o parte importantă a corpului tău, având în vedere că ești foarte romantică.

Gemeni

Ești gata să-ți iei zborul în orice clipă, așa că ți se potrivesc tatuajele cu păsări, aripi, pene. Ești o persoane duală, deci poți încerca ceva care are două stiluri diferite.

Rac

Ești o familistă incurabilă, care nu va uita niciodată de tradiție. Îți place pacea oferită de o lume stabilă. Încearcă o ancoră, o bătaie de inimă sau un nume care îți este foarte drag.

Leu

Ești un lider înnăscut căreia îi place să se afle în lumina reflectoarelor. Ți s-ar potrivi perfect un tatuaj coroană sau un leu.

Fecioară

Ești mereu gânditoare, așa că ți-ar plăcea un tatuaj lucrat atent la detalii – unul geometric cu multe linii sau un citat bine ales.

Balanță

Nu ai suporta să faci ceva pe cont propriu, așa că alege un tatuaj care să facă referire la prietenul cel mai bun, la sufletul tău pereche sau la altcineva de care vei fi mereu apropiată.

Scorpion

Ești foarte pasională – un tatuaj cu un trandafir ar fi emblematic pentru numeroasele tale dorințe.

Săgetător

Ai o dorință imensă de a călători, așa că un tatuaj cu o hartă sau niște coordonate geografice ar fi perfecte pentru tine.

Capricorn

Ești o persoană cu picioarele pe pământ, hotărâtă și muncitoare. Ți-ar plăcea niște tatuaje declarative, precum un copac înalt cu rădăcini.

Vărsător

Ești o persoană care vrea să facă lumea un loc mai bun și știi că totul pe acest pământ este interconectat. Ți s-ar potrivi mandala, un simbol al universului.

Pești

Fiind un semn de apă, e ceva mai greu să fii definită. Ești blândă și îți place să visezi, așa că probabil ți-ar plăcea un unicorn sau niște fluturi.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus