Connect with us

Cum să slăbești 22 de kilograme în 3 luni fără să te înfometezi sau să obosești la sala de sport

ADELINA

Cum să slăbești 22 de kilograme în 3 luni fără să te înfometezi sau să obosești la sala de sport

Hey, prieteni,

Astăzi vreau să vă vorbesc despre reușita unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. Este vorba despre Adiță de care, probabil, mulți dintre voi vă aduceți aminte. Suntem prieteni de 4 ani, dar am impresia că ne știm de o viață întreagă.

Când ne-am cunoscut era un grăsuț simpatic cu un râs puternic la purtător, un om care mă bine-dispunea în orice moment al zilei, desigur, o face și acum, fără niciun motiv întemeiat.

Trecând peste această descriere a prieteniei noastre, vă mărturisesc că am fost impresionată de ambiția de care a dat dovadă, mai ales că discutăm despre un bărbat gurmand, care vorbea de dimineața până seara despre cât de delicioasă este mâncarea și înșira zecile de motive pentru care el vedea viața ca fiind minunată atunci când mănânci în cantități mari. Și nu sunt ușor de impresionat la capitolul diete-slăbit-sport pentru că, de-a lungul vieții am bifat toate felurile de cure și de metode de slăbit – unele au funcționat, altele mai rău mi-au făcut. Despre asta o să vă povestesc într-un alt capitol.

Acum să revenim la Adiță, pe care l-am redescoperit mai hotărât ca niciodată să scape de înfățișarea de grăsuț simpatic și să treacă la statutul de mare cuceritor (sigur va avea o criză de râs dacă vede ce am scris despre el)??.
Curioasă din fire, uimită și totodată cu scopul de a-i ajuta și pe ceilalți să aibă o motivație serioasă de a slăbi, pentru că știm cu toții cât de greu este să te lupți cu kilogramele în plus, l-am interogat și am stors de la el informații despre cum a procedat să scape de 22 kilograme, fără operație la stomac, fără sudoare pe frunte în sala de fitness, pierdut printre aparate și benzi de alergare.

Mi-am luat laptopul, am deschis un fișier text și mi-am intrat în rolul de “trimis special” din partea Revistei EDA Magazine, notând de mare zor secretele din spatele succesului lui Adiță.

Iată ce a ieșit:

Ade: Adiță, cum ai reușit să slăbeșți 22 de kg., atunci când toată lumea (sau cel puțin toți cei care te cunosc) se așteptau mai puțîn?

Adiță: Păi, e simplu. Când există dorință, există rezultate. Nu am făcut nimic ieșit din comun, ci doar am simțit că este momentul pentru o schimbare majoră în viața mea și că este momentul să pun la cale un plan diabolic, care să-mi aducă un minus serios pe cântar. A fost prima dată când am simțit nevoia unui minus în viața mea, mai ales din punct de vedere psihologic. Voință multă, post, Pilattes, apă multă și o alimentație în funcție de cât de bine îmi cunosc eu organismul.

Ade: Ai apelat la un nutriționist pentru planul tău?

Adiță: Nu. Am mâncat puțîn, la ore fixe și foarte sănătos. Mâncam 3 mese pe zi la ore fixe. Prima la 10:00, a doua la 15:00 și ultima la 19:00.

Ade: Ce înseamnă puțin, la ore fixe și sănătos? Ai renunțat la dulciuri, pâine și sucuri acidulate?

Adiță: Într-o oarecare măsură, da. N-am mai consumat băuturi acidulate deloc, decât apă plată, și am ținut tot postul Paștelui, mâncând cartofi copți, mâncare de fasole, pește cu salată când era dezlegare, salată de vinete, icre făcute în casă, carne, pizza vegetariană. Dacă simțeam nevoia de pâine, preferam să mănânc doar câteva felii prăjite. Nici la dulciuri n-am renunțat, dar am rărit zilele în care îmi făceam de cap cu ele. Mai exact mâncam o înghețată la 3 zile, plăcintă cu dovleac sau mere. Toate făcute în casă.
După ce a trecut postul, mi-am păstrat meniul pentru că mă simțeam foarte bine mâncând așa, după regulile mele și, mai ales având în vedere că rezultatele nu au întârziat să apară.

Ade: Din propria experiență știu că nu poți slăbi doar cu un meniu sănătos, dacă nu combini dieta și cu ceva sport. Sau, mă rog, slăbeșți, dar trebuie să ajuți organismul să nu resimtă pierderea kilogramelor ca pe un șoc. Ai făcut mișcare în tot acest timp? Masaje, tratamente?

Adiță: Am mers la Pilattes de 2 ori pe săptămână, unde antrenoarea pe care am avut-o a scos și untul din mine și am făcut masaj o dată pe săptămână. Uite așa am scăpat de 22 kg în 3 luni.

Așadar, dragii mei, se poate! Și bărbații pot slăbi când își doresc cu adevărat, iar eu am vrut să vă prezint acest caz din apropierea mea pentru că nu-mi place să vorbesc “din cărți” sau din auzite, ci folosindu-mă de fapte concrete.
Văzând cu ochii mei schimbarea radicală prin care a trecut și, primind multe mesaje din partea voastră după ce l-am postat pe instastory pe contul meu de Instagram în care mă întrebați cum a reușit, am zis că este musai să vă fac cunoscută metoda lui de reușită în acest domeniu. Sunt convinsă că vă va motiva suficient să vă puneți pe treabă.

Subliniez un lucru în care amândoi credem cu tărie. Dacă vrei cu adevărat să slăbeșți nu trebuie să mergi neapărat la un profesionist care să-ți pună pe masă planul de transformare, ci este suficient să comunici cu corpul tău, astfel încât să vă cunoașteți bine, ca tu să-ți poți da seama la ce alimente răspunde cu rezultate pozitive. De aici pleacă o alimentație corectă, personalizată care, de altfel îți poate schimba viața și prioritățile.

În speranța că v-am fost de folos, vă pup și eu și noul Adiță ?. #impreunareusim “

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus