Connect with us

Vestimentația de graviduță nu mai reprezintă o problemă pentru mine. Uite ce trucuri folosesc

ADELINA

Vestimentația de graviduță nu mai reprezintă o problemă pentru mine. Uite ce trucuri folosesc

Salutare, fetelor!

Pentru că trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele dar, care, în același timp necesită eforturi de orice natură, m-am gândit să vă povestesc despre stilul vestimentar pe care îl adopt în această perioadă, dar care îmi va fi destul de util și după ce voi naște.

Este o etapă în care noi, femeile, ne rotunjim la propriu formele și avem nevoie de un update serios în garderobă, asta dacă ne dorim să ne simțim sexy, confortabil și să nu punem în pericol sarcina prin cusături, materiale și modele nepotrivite. Sarcina este ceva sublim, sensibil și incredibil de măreț în viața oricărei femei.

Pe lângă susținerea de care are nevoie pentru a se simți în continuare frumoasă, hainele spun multe despre felul în care ea se se vede și resimte tot ceea ce i se întâmplă.
Și vă spun din propria experiență că nu este deloc ușor când ne referim la alegerea garderobei de gravidă.

Personal, chiar nu-mi plac hainele special create pentru gravide și, tocmai din această rațiune aleg să port haine lejere, largi și ușor de combinat în multe contexte, haine pe care le-aș fi cumpărat și dacă nu aș fi fost o femeie însărcinată.

De ce mă bazez pe această teorie? E simplu. Pentru că în 2 luni jumătate voi aduce pe lume primul meu copil și nu vreau să rămân cu un dressing plin cu haine destinate doar gravidelor, să mă uit la ele cu regret și să consider că am pierdut bani. Aleg mărimi puțin mai mari decât în mod normal, ca după ce voi slăbi să le pot ajusta sau pur și simplu să le pot purta așa cum sunt fără că cineva să-și dea seama. Există câteva trucuri simple, ieftine și care aduc multe beneficii, pe care eu le folosesc.

Când sunteți însărcinate, optați pentru haine simple, din bumbac, voal, mătase sau in, vaporoase și cât mai ușor de combinat. Mai jos vă las câteva imagini cu piesa de rezistență care m-a scos din multe încurcături pe perioada sarcinii. Pentru că femeile însărcinate își doresc să-și acopere în special zona spatelui, a șoldurilor și partea de sus a brațelor din cauza kilogramelor în plus (un lucru firesc pentru graviduțe) cardiganele, fie ele pe orice culoare, sunt piesa de rezistență. Pot fi purtate cu pantaloni scurți, lungi, jeanși, rochii, fuste, maiouri, chiar și trening-uri. Eu pur și simplu le ador și, dacă îmi urmăriți activitatea virtuală de pe rețelele de socializare sigur veți observa acest lucru.

Moda cu aceste cardigane a venit de la surorile Kardashian care, în fiecare apariție a lor, fie ea și la evenimente, promovează acest stil cool, confortabil și foarte potrivit femeilor cu forme, însărcinate sau…nu.

Și, ca să vă ușurez munca de căutare a acestor piese despre care vă vorbesc, am ales să le pun spre vânzare chiar pe site-ul meu ByEDA, unde veți găși inclusiv tricouri super cool cu ajutorul cărora să le dați vestea prietenilor despre ce sex poartă bebelușul din burtică, dar și alte produse potrivite pentru toate gusturile. Și asta din pasiune și pentru că îmi era destul de greu să găsesc haine pe care să le pot purta în viața cotidiană și care să mă mulțumească întotdeauna pe deplin, cel puțin pe perioada sarcinii.

Intrați AICI și vă promit că vă veți bucura de ce veți găsi.

 

ByEDA.ro

ByEDA.ro

ByEDA.ro

ByEDA.ro

ByEDA.ro

ByEDA.ro

Enjoy your shopping.
Vă pup! ?

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus