Connect with us

Care este cel mai important motiv pentru care bărbații își mint iubitele

LIFESTYLE

Care este cel mai important motiv pentru care bărbații își mint iubitele

O minciună este cu atât mai puternică atunci când vine din partea unei persoane de ale cărei sentimente de iubire erai sigură. Minciuna e în condiția umană și fiecare bărbat pe care l-ai cunoscut e posibil să te fi mințit în legătură cu intențiile sale, cu sentimentele și gândurile lui.
Poate ai plâns întrebându-te de ce a făcut asta. Dar nu e nevoie să îți mai pierzi nopțile gândindu-te la asta. Ai tot ce îți trebuie pentru a-l înțelege.

E vorba mai ales de siguranța emoțională. Dacă nu există siguranță emoțională în relație , atunci sunt toate șansele ca legătura voastră să o ia într-o direcție greșită și astfel să își facă loc în viața voastră minciunile.

Bărbații și femeile au propriile motive pentru care mint, în general.

De cele mai multe ori, un bărbat simte nevoia să mintă ca să evite pedepsele emoționale, certurile, țipetele și, practic orice durere de cap în plus, așa cum e percepută de el.
Încrederea stă la baza unei relații sănătoase și astfel trebuie să înveți să elimini cauzele minciunilor în cuplu, indiferent de cât de mici și nevinovate ar fi acestea.
Dacă un bărbat te minte, nu înseamnă că nu te iubește. Există câteva motive pentru care bărbații au tendința să le mintă chiar și pe femeile pe care le iubesc.
Dacă un bărbat ajunge să te caracterizeze ca fiind dependentă, cicălitoare, dominantă, atunci s-arputea să vrea să te mintă indiferent de iubirea pe care ți o poartă.

Astfel, bărbații ajung să mintă pentru că:

1. Nu vrea să îți rănească sentimentele

Dacă nu îți stăpânești bine emoțiile și stârnești o adevărată dramă la fiecare comentariu al lui, accesta se va gândi de două ori înainte să spună ceva pentru că nu vrea să te rănească. Ține-ți emoțiile în frău și comunică mai deschis.

2. Vrea să evite drama

Femeile au deseori tendința de a se exterioriza mai mult decât bărbații. Și toate nemulțumirile pe care i le exprimi fără oprire sunt văzute de el ca o durere de cap în plus. De aceea preferă să mintă, dar să fie sigur că nu ești nemulțumită și nu va trebui să suporte morala și țipetele.

3. Nu vede avantajul în a fi sincer

Arată-i că poate să îți spună orice atât timp cât e sincer și că poți suporta un adevăr, chiar dcă nu e pe placul tău. Învță-l că puteți rezolva orice printr-o discuție sinceră și deschisă. Arată-i cât de bine pot merge lucrurile între voi dacă comunicați deschis și sincer.

4. Simte ca nu e suficient de un pentru tine

Dacă un bărbat simte că nu se ridică la standardele tale sau îi e teamă să nu te piardă, se va comporta în așa fel încât să l vezi perfect, chiar dacă uneori minte pentru a-și crea această imagine. Și într-un final între voi va fi o mască, până când cesta va avea curajul să se arate așa cum este în fața ta.
Da-i încrederea necesară pentru a fi el însuși cu tine și ai grijă să îi arăți că îl apreciezi.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus