Connect with us

10 lucruri pe care bărbații le observă la femei, la care nu te gândeai niciodată

LIFESTYLE

10 lucruri pe care bărbații le observă la femei, la care nu te gândeai niciodată

În ceea ce privește atenția la detalii, bărbații au o reputație destul de proastă. Faptul că bărbații și femeile au mecanisme de gândire complet diferite e cunoscut deja. Dar te-ai aștepta ca bărbații să nu observe mai nimic din ce se întâmplă în jurul lor. În schimb, există anumite detalii pe care aceștia le observă iar tu nici nu le vezi.

1. Eforturile

Pentru bărbați e foarte importantă relația pe care partenera lor o are cu prietenii și rudele sale. Un bărbat observă cu ușurință dacă faci eforturi pentru a te integra în grupul său de apropiați.

2. Hainele pe care le porți

Dacă credeai că doar femeile observă de câte ori ai purtat o bluză, te-ai înșelat. Și bărbații sunt la fel de vigilenți, asta în ciuda faptului că bărbații par să nu aibă nicio problemă în a purta aceleași haine timp de o săptămână. Un bărbat își dorește o femeie care să se îngrijească de aspectul său.

3. Obiceiurile tale

Dacă ai obiceiul de a verifica fiecare etichetă înainte de a cumpăra ceva și crezi că partenerul tău nu a observat, te înșeli.

4. Dacă ai ureche muzicală atunci când cânți în duș

Chiar dacă îți place să cânți prin casă sau în duș de plictiseală sau de amuzament, află că prietenul tău nu te ignoră în acele momente chiar dacă pare că nu e atent. El a observat deja dacă ai ureche muzicală sau doar dacă îi chinui pe cei dragi.

5. Felul în care te comporți cu cei din jur

Ai tendința să țipi în discuțiile cu familia și te enervezi repede? Dar apoi vocea ți se subțiază instant când îți iese un cățeluș în cale pe stradă? Bărbații observă aceste reacții și își conturează mai bine părerea despre tine, pentru că pentru un bărbat felul în care o femeie interacționează cu cei din jur e foarte important.

6. Felul în care scrii

Mai ales la început, chiar și bărbații analizează fiecare cuvânt și fiecare emoticon pe care îl folosești, la fel ca și fetele, pentru a-și da seama dacă ești interesată sau nu. Chiar dacă uneori un băiat răspunde mai sec, să nu crezi că nu e atent la recțiile tale în scris și la felul în care te exprimi.

7. Ce te face fericită

Una dintre cele mai puternice arme de atracție pentru un bărbat constă în a te vedea entuziasmată pentru diferite lucruri. În plus, el e atent la ce te face fericită pentru că știe că așa te va scoate dintr-o stare proastă pe viitor.

8. Simțul umorului

Pentru un bărbat simțul umorului este extrem de important. Așa că va fi atent dacă ai această calitate.

9. Sforăi

Sforăitul e un subiect sensibil, mai ales la începutul unei relații. Dacă crezi că ai sforăit într-o seară dar el nu a menționat asta, nu este din cauză că nu a observat, fiindcă cu siguranță a făcut-o.

10. Filmele care îți plac

Preferințele cinematografice pot spune multe despre o persoană., iar pe bărbați îi interesează acest aspet. În plus, vrea să știe ce film să aleagă pentru o noapte romantică în doi.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus