Connect with us

SECRETELE STILIȘTILOR – Cum ne îmbrăcăm la LICEU/FACULTATE

FASHION & BEAUTY

SECRETELE STILIȘTILOR – Cum ne îmbrăcăm la LICEU/FACULTATE

SECRETELE STILIȘTILOR – Cum ne îmbrăcăm la LICEU/FACULTATE

Cauți inspirație pentru ținutele tale de zi cu zi potrivite pentru mersul la liceu sau facultate? Aceste sfaturi îți vor fi foarte utile!

Viaţa de liceu şi facultate este caracterizată de agitaţie şi nopţi pierdute, aşa că ne rămâne foarte puţin timp în care să ne gândim la ce să purtăm a doua zi sau cum să asortăm hainele pe care le avem. Pentru că suntem mereu grăbite, avem nevoie de piese vestimentare care să poată fi combinate uşor. Aşadar, a trebui ca garderoba noastră să conţină anumite piese cheie pe care să le putem purta de multe ori şi în diferite combinaţii. Iată care sunt aceste piese!

ripped-knee-jeans-street-style-189

1) Jeanşii

Jeanşii sunt probabil piesa de îmbrăcăminte pe care o purtăm cel mai des în viaţa noastră de zi cu zi. Aceştia sunt extrem de comozi şi se găsesc într-o gamă largă de culori şi modele, astfel încât fiecare dintre noi îşi poate găsi perechea potrivită!

Dacă eşti în situaţia de a alege o singură pereche de jeanşi, optează pentru una închisă la culoare, aceasta va rezista mai bine în timp şi îşi va păstra aceeaşi culoare pe parcursul spălărilor. Investeşte în perechea ta de bază de blugi, întrucât este important ca aceasta să îşi păstreze forma şi ca materialul să nu se deterioreze prea repede în urma purtării.

fall-jeans-street-style-20

Pentru ţinute simple şi clasice, combină perechea de blugi cu un tricou simplu sau un pulover mai larg şi adaugă o pereche de ghete sau cizme într-o culoare neutră.

Zilele de toamnă sunt perfecte pentru a face combinaţii interesante de haine, aşa că poţi asorta o astfel de pereche de jeanşi cu o jachetă interesantă şi o eşarfă voluminoasă.

chiara-ferragni-hoodie-street-style

2) Hanorace

Confortul hainelor noastre ar trebui să fie un factor determinant în alegerea lor, aşa că de foarte multe ori vom fi tentate să ne îndreptăm spre un astfel de hanorac extrem de comod. Hanoracele pot fi nişte piese extrem de versatile, poţi achiziţiona piese simple şi minimaliste sau cu imprimeu şi model interesant! Acestea pot fi purtate singure sau pot fi suprapuse peste tricouri sau cămăşi pentru a crea un efect interesant.

hoodies-for-women-street-style-26

Pentru fetele mai curajoase, există varianta hanoracelor oversized care pot fi purtate chiar şi pe post de rochie sau jachetă, asortate cu o pereche de dresuri interesante şi nişte cizme înalte.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 26: A guest is seen in the streets of Milan during Milan Fashion Week 2015 on February 25, 2015 in Milan, Italy. (Photo by Antonio de Moraes Barros Filho/WireImage)

3) Tenişii

Încălţămintea joasă este ideală pentru zilele aglomerate de mers la liceu sau facultate, în care nu este nevoie să atragem atenţia excesiv prin purtarea tocurilor. Adidaşii sau tenişii nu trebuie să fie purtaţi exclusiv la sală sau pe parcursul activităţilor sportive, există numeroase modele de astfel de încălţăminte pe care le poţi asorta în ţinutele tale de zi cu zi.

sneaker-fashion

Ar fi ideal să investeşti în două astfel de perechi de tenişi în nuanţe neutre, precum negrul, albastru sau albul. Este important ca aceştia să fie confecţionaţi dintr-un material foarte rezistent pentru a putea fi purtaţi în fiecare zi fără a se uza sau a-şi schimba forma. Pentru un plus de stil, poţi adăuga o pereche de şireturi colorate sau strălucitoare sau o pereche de şosete cu model interesant!

1353985665batman_top-high_boots-over_the_knee_boots-street_style-outfit

4) Cizmele

Cizmele sunt piese de încălţăminte extrem de comode şi uşor de purtat. Acestea te încălzesc în zilele reci de iarnă şi pot fi purtate atât cu pantaloni, cât şi cu rochii sau fuste. Trebuie să acorzi mare atenţie asupra modelului pe care îl alegi, întrucât fiecare persoană va fi avantajată de un altfel de model al cizmelor. Indiferent de constituţia ta sau de forma picioarelor tale, o pereche de cizme înalte până peste genunchi te vor pune foarte bine în valoare.

womens-ankle-boots-outfit-yom4epsig

În cazul în care nu eşti foarte înaltă, încearcă să te fereşti de cizmele până la jumătatea gambei. Acestea îţi vor scurta picioarele şi îţi vor face gambele să pară mai groase. Fanele tocurilor pot înlocui pantofii incomozi cu o pereche de cizme cu toc gros şi comod sau cu un toc subţire, acestea te vor ajuta să te simţi mai comod, păstrându-ţi în continuare feminitatea şi eleganța.

street-style-cozy-plaid-scarves-1

5) Eşarfele mari

Una dintre piesele esenţiale pentru orice elevă de liceu sau facultate ar trebui să fie eşarfa voluminoasă. Aceasta poate fi asortată cu uşurinţă oricărei ţinute şi îţi poate adăuga un plus de stil şi eleganță. O poţi purta chiar şi pe post de jachetă sau de top, o poţi accesoriza cu broşe sau bijuterii şi o poţi lega în diferite moduri interesante.

0b65629e35d9404af6eb7878dffae2fc

Un strat de material în plus te va ajuta să îţi păstrezi corpul cald mai uşor şi vei putea folosi eşarfa chiar şi pe post de pătură în timpul orelor răcoroase de curs.

MILAN STREET SS15

6) Tricourile simple

Tricourile simple ar trebui să fie nelipsite din garderoba oricărei fete, indiferent că aceasta este pasionată de modă sau nu! Acestea reprezintă una dintre piesele esenţiale ale ţinutelor tale de zi cu zi. Este foarte important ca tricourile pe care le alegi să fie de bună calitate, astfel încât materialul să nu se deterioreze la spălat şi să nu li se estompeze culoarea.

plain-white-t-2

Ar fi ideal să ai cel puţin 3-4 tricouri albe, negre sau gri, întrucât acestea pot fi asortate cu uşurinţă cu orice piesă de îmbrăcăminte.

Continuați lectura
S-ar putea să-ți placă și...
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus