Connect with us

VIDEO – Cum realizăm machiajul de SEARĂ

/wp-content/uploads/2016/11/adelina_smokey_eyes.mp4

FASHION & BEAUTY

VIDEO – Cum realizăm machiajul de SEARĂ

Vrei să înveți cum să realizezi un machiaj Smokey Eyes? Citește aceste sfaturi și urmărește tutorialul și vei reuși să o faci și tu!

Machiajul fumuriu este la foarte mare căutare anul acesta şi foarte mulţi makeup-artişti şi pasionaţi de frumuseţe au încercat să reinterpreteze acest machiaj şi să îl readucă în actualitate adăugând tot felul de noi accesorii precum sclipici, ştrasuri sau chiar bijuterii.
Deşi poate părea complicat, machiajul fumuriu clasic este extrem de uşor de realizat şi poate fi purtat de toată lumea, indiferent de forma sau culoarea ochilor pe care o ai.
Iată care sunt paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obţine un astfel de machiaj!

1. Alege nuanţele potrivite pentru tine

Fiecare tip de culoare de ochi este complimentată de anumite nunaţe specifice. Albastrul va arăta foarte bine cu un machiaj pastelat, verdele va fi pus în valoare de mov iar ochii căprui vor fi complimentați de aproape orice! Pentru a vedea care sunt culorile potrivite pentur nuanţa ochilor tăi, citeşte acest articol.

2. Aplică o bază pentru machiajul pleoapelor

Machiajul fumuriu foloseşte culori intense, aşa că este foarte important să îţi pregăteşti pleoapele înainte de a-ţi aplica un astfel de machiaj. Poţi folosi un primer de pleoape sau chiar şi un corector pe post de bază.

3. Foloseşte o nuanţă neutră pe toată pleoapa

Uniformizează nuanţa pleoapei tale aplicând un maro deschis sau un bej pe toată suprafaţa acesteia.

4. Aplică un iluminator în zona de sub sprânceană şi în colţul intern al ochiului

Acest pas este extrem de important, întrucât va da dimensiune ochiului tău şi îţi va accentua privirea. Folosirea unor culori închise fără a avea accente luminoase te va face să pari tristă sau obosită.

5. Intensifică privirea

Punctul forte al machiajului fumuriu este aplicarea culorii închise. Începe să aplici această culoare plecând din colţul extern al pleoapei şi mergând până la jumătatea acesteia. Aplică cantităţi mici de produs pentru a evita să obţii un surplus de fard. Va fi întotdeauna mai uşor să mai adaugi culoare decât să o ştergi. Nu uita să omogenizezi foarte bine culorile pe care le aplici,
Ar fi ideal să îţi aplici fondul de ten şi corectorul după ce ai terminat machiajul ochior, întrucât altfel există posiilitatea să îți strici machiajul feței cu particulele de fard care vor cădea de pe pensulă.

6. Aplică o culoare deschisă sau strălucitoare pe centrul pleoapei superioare

7. Finalizează machiajul ochilor

După ce ţi-ai aplicat corectorul şi pudra, completează machiajul ochilor punând accent şi pe pleoapa de jos cu aceeaşi culoare închisă pe care ai folosit-o şi pe pleoapa de sus.
Poţi realiza acest machiaj doar în tonuri de maro, vişiniu sau albastru dacă vrei să obţii un look mai soft sau poţi intensifica machiajul aplicând fard negru.

Pentru a vedea cum să realizezi acest machiaj pas cu pas, urmăreşte tutorialul de mai jos.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus