Connect with us

8 lucruri pe care FEMEILE le fac și nu le spun NIMĂNUI

LIFESTYLE

8 lucruri pe care FEMEILE le fac și nu le spun NIMĂNUI

Ești curios să descoperi care sunt lucrurile pe care le fac femeile și pe care nu vor să le mărturisească nimănui? Aici le vei afla!

Fetele nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi, chiar dacă ele îşi doresc să mențină mereu vii aparenţele. Deşi reuşim să ne păstrăm privirea de căprioare şi să zâmbim frumos, în capul nostru se întâmplă sute de lucruri despre care nu vrem să afle nimeni.

Astfel, de fiecare dată când se anunţă dezvăluirea unor lucrurilor pe care fetele le fac însă nu vor să le recunoască, toată lumea este curioasă să le afle.

# 1 Orice fată a fost la un moment dat îndrăgostită de o altă fată.

Acest lucru nu trebuie neapărat să fie interpretat într-o direcţie romantică, fetele nu se îndrăgostesc neapărat de alte fete, însă acest lucru nu înseamnă că nu o să facă o pasiune pentru stilul lor vestimentar sau coafura pe care o au.

# 2 Orice fată colecţionează mărunţişuri care îi amintesc de momentele trecute

Acest obicei poate fi de multe ori extrem de dureros, însă fetele sunt obişnuite să păstreze obiecte care să le aducă aminte de experienţele frumoase pe care le-au trăit, precum prima scrisoare de dragoste, primul bilet la film cu o persoană dragă sau primul tricou primit cadou. Indiferent că vor să recunoască asta sau nu, fetelor le va fi foarte greu să renunţe la aceste obiecte, chiar dacă ele sunt acum inutile şi le aduc aminte de momente triste.

# 3 Orice fată poate să fie detectiv particular

Deşi fetele nu se vor lăuda niciodată cu acest lucru în faţa băieţilor, orice fată este un detectiv particular în miniatură. Indiferent de ce vrei să descoperi şi despre cine, o fată va reuşi mereu să afle toate informaţiile de care ai nevoie, plus alte câteva dosare întregi cu materiale de care probabil nu va avea niciodată nevoie.

# 4 O fată poate fi constant supărată pe altă persoană

Chiar dacă nu pare că ar avea un motiv, o femeie poate să se enerveze şi să îşi declanşeze supărarea pe o altă persoană în absolut orice moment. Din când în când, simţim nevoia să ne creăm o tensiune inutilă.

# 5 Fetele reîncep uneori certuri doar pentru a vedea dacă rezultatul ar putea fi diferit

Cu toţii ştim că, deşi cearta reală s-a terminat, aceasta va continua mult timp după în mintea unei fete, aşa că este normal ca uneori acestea să reînceapă discuţiile reale pentru a avea ocazia să îşi folosească argumentele şi replicile pe care şi le-au conceput în timpul perioadei de gândire.

# 6 Nu doar băieţii pot avea obiceiuri dezgustătoare

Dacă până acum v-aţi fi gândit că doar băieţii sunt cei cu obiceiuri mai puţin elegante, ar fi cazul să aflaţi că şi fetele mănâncă şi se murdăresc, poartă de mai multe ori aceleaşi haine sau petrec 2 zile fără a mai face duș.

# 7 Fetele iartă mereu, însă nu vor accepta asta cu uşurinţă

Acesta este unul dintre secretele care femeile nu ar vrea să le aflaţi niciodată, dragi bărbaţi! Cu siguranţă că veţi fi iertaţi pentru greşelile pe care le-aţi făcut, fetele ştiu cu siguranţă că vă vor ierta încă de la început! Însă asta nu înseamnă că vor pierde ocazia de a juca puţin teatru şi de a primi flori şi bomboane de ciocolată.

# 8 Nu există femeie care să nu mintă aproape în fiecare zi

Indiferent că vor recunoaşte acest lucru sau nu, femeile mint în fiecare zi. Nu contează că îi spun iubitului lor că le place să petreacă timp cu prietenele sale sau că îi complimentează rochia unei colege, foarte puţine dintre aceste lucruri sunt adevărate.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe din LIFESTYLE

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus