Connect with us

8 lucruri care le plac BĂRBAȚILOR la care nu te-ai fi GÂNDIT

LIFESTYLE

8 lucruri care le plac BĂRBAȚILOR la care nu te-ai fi GÂNDIT

8 lucruri care le plac BĂRBAȚILOR la care nu te-ai fi GÂNDIT

Nu te-ai fi gândit, însă bărbații adoră aceste lucruri! Iată care sunt!

Fiecare femeie își dorește să fie apreciată de bărbați și considerată atrăgătoare, așa că fiecare își va dori să afle care sunt lucrurile pe care aceștia le apreciază pentru a le putea face. Există însă anumite lucruri obiective pentru care nu este nevoie să depui prea mult efort, pe care aceștia le consideră extrem de interesante. Iat care sunt principalele lucruri care le plac bărbaților la care nu te-ai fi gândit niciodată!

Abdomenul rotunjit

Toate femeile cred că este nevoie să aibă un abdomen perfect plat pentru a fi considerate atrăgătoare însă, adevărul este că bărbaţii o să aprecieze şi un abdomen uşor rotunjit şi natural. Nu este esenţial să arăţi ca o antrenoare de fitness, imporant este să te simţi încrezătoare în pielea ta şi să ai încredere în tine.

 

Lipsa machiajului

Orice bărbat îşi doreşte o femeie care să arate bine, însă acesta îşi va dori să reuşeşti să fii atrăgătoare fără să foloseşti prea mult machiaj. Concentrează-te pe machiajul natural, de zi, sau încearcă să acorzi mai multă atenţie rutinei tale de îngrijire a pielii pentru a reuşi să arăţi foarte bine în mod natural.

 

Întinderile de dimineaţă

Contrar credinţei populare că bărbaţilor le pac doar fustele scurte şi tocurile înalte, aceştia adoră să te vadă întinzându-te dimineaţa după ce te-ai trezit. Naturaleţea ta şi mişcările senzuale ale corpului te vor face să pari extrem de atrăgătoare.

Picioarele goale

Deşi probabil femeile îşi imaginează că bărbaţii vor aprecia doar gambele lungi şi subţiri, aceştia vor acorda mare atenţie şi tălpilor tale. Acestea sunt zone ale corpului extrem de atrăgătoare, aşa că ar trebui să acorzi atenţie îngrijirii tălpilor tale.

 

Pofta de mâncare

Bărbaţii sunt în general extrem de gurmanzi şi apreciază atât mâncarea bună, cât şi mâncatul. Aceştia îşi vor dori ca femeia de lângă ei să fie de asemenea deschisă la a gusta preparate noi şi interesante sau la a împărţi diferite porţii de mâncare, aşa că ar fi indicat să nu te ascunzi constant în spatele dietelor pe care le ţii.

Fustele maxi

Chiar dacă fustele scurte îţi pun în valoare silueta şi îţi arată picioarele, fustele lungi îţi vor da un aer boem, de poveste şi te vor face să pari extrem de feminină şi de elegantă. Coafează-ţi părul lejer şi aplică doar puţin machiaj şi vei obţine un look extrem de interesant şi de apreciat de bărbaţi.

Părul nearanjat

Părul uşor neglijent şi uşor nearanjat îţi va da un aspect extrem de copilăros şi de jucăuş, care îi va plăcea oricărui bărbat. Indiferent de cât de mult ai cheltui pentru ca părul tău să arate fantastic, ţine minte că iubitul tău va aprecia întotdeauna să te vadă uşor răvăşită.

 

Liniile de bronz

Chiar dacă în general femeile îşi doresc să aibă un bronz perfect şi se supără de fiecare dată când îşi dau seama că au zone ale corpului care au rămas nebronzate, bărbaţii se simt extrem de atraşi de acestea, mai ales având în vedere faptul că se găsesc în locuri extrem de senzuale ale corpului.

 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus