Connect with us

10 trucuri GENIALE prin care să îți controlezi CORPUL

LIFESTYLE

10 trucuri GENIALE prin care să îți controlezi CORPUL

10 trucuri GENIALE prin care să îți controlezi CORPUL

Aceste informații te vor ajuta să scapi din multe probleme și să găsești cele mai bune soluții la problemele cu care toată lumea se confruntă!

Corpul tău este un mecanism extrem de complex care funcţionează asemenea unei maşinării. Astfel, este normal că, dacă nu eşti doctor sau persoană pasionată de biologie şi chimie, nu vei putea niciodată să deţii toate informaţiile legate de corpul tău. Deşi probabil nu toate lucrurile ar fi demne de menţionat, există câteva lucruri extrem de importante despre corpul tău pe care ai vrea să le cunoști.

1. În momentele în care stai întins și simți că amețești, încearcă să pui un picior pe podea sau sa prinzi cu mâna unul dintre obiectele de mobilier din jurul tău. Acest lucru va ajuta creierul să își reclaculeze poziția corpului, astfel că vei scăpa de senzația de amețeală.

2. Dacă ai probleme cu apariția coșurilor sau cu acneea, clatește-ți fața cu apă rece la finalul fiecărui duș. Apa rece va ajuta la închiderea porilor și va împiedica pătrunderea prafului și a microbilor în interiorul acestora.

3. Dacă ai probleme cu mâncărimea unor mușcături de țânțar, da-te cu puțin deodorant pe acestea pentru a scăpa de senzația de mâncărime.

4. Dacă nu reușești să te oprești din râs într-un moment foarte important, încearcă să te ciupești singur.

5. Dacă ai de învățat mult pentu a doua zi, încearcă să citești cele mai importante informații seara, înainte de culcare. Pe parcursul somnului, creierul tău organizează și filtrează informațiile, astfel că a doua zi ți le vei aminti mai bine.

6. Dacă vrei să scapi rapid de starea de somn, încearcă să îți ții respirația cât poți de mult de vreo 2-3 ori, apoi trage adânc aer în piept.

7. Dacă te confrunți cu o durere de dinți, încearcă să freci un cub de gheață între degetul arătător și cel mare. S-a dovedit că senzația de temperatură scăzută în acest loc va ajuta la diminuarea cu până la 50% a durerii de dinți.

8. Atunci când nu reușești să scapi de durerea de cap, ține-ți mâinile sub un jet de apă rece timp de 3-4 minute și vei observa că aceasta se va diminua.

9. Dacă simți nevoia să mergi urgent la toaleta însă nu ai niciuna prin apropiere, gandește-te rapid la un contact sexual. Acest lucru te va ajuta să te poți ține pentru mai mult timp.

10. Dacă simți că îți pierzi controlul emoțiilor, încearcă să îți notezi pe o foaie toate lucrurile pe care le simți. Acest lucru te va ajuta să te controlezi mai bine și să îți faci ordine în gânduri.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus