Connect with us

10 reguli de BUNE MARIERE pe care TREBUIE să le știe TOATĂ lumea

LIFESTYLE

10 reguli de BUNE MARIERE pe care TREBUIE să le știe TOATĂ lumea

10 reguli de BUNE MARIERE pe care TREBUIE să le știe TOATĂ lumea

Cu siguranță făceai și tu aceste greșeli! Învață cum să le corectezi și vei fi cea mai persoană femeie din cameră!

Fiecare om îşi doreşte să fie plăcut de cei din jur iar un comportament adecvat este cea mai bună modalitate de a te asigura că se întâmplă acest lucru. Deşi multe persoane cunosc regulile generale de bune maniere, există anumite norme de etichetă pe care mulţi le trec cu vederea. Iată care sunt cele mai importante astfel de norme de care trebuie să ţii cont.

# 1. Atunci când le spui oamenilor că îi inviţi undeva, acest lucru înseamnă că vei şi plăti comanda la final. Dacă spui „Haide să mergem la un restaurant“ implică faptul că fiecare îşi va achita propria consumaţie. În cazul în care un bărbat se oferă să plătească comanda unei femei, este politicos ca ea să accepte.

#2. Nu merge niciodată într-o vizită fără a suna mai întâi

Probabil că fiecare dintre noi a fost pus cândva în situaţia de a avea nişte musafiri surpriză care i-au prins într-un moment în care erau nepregătiţi. Astfel, ar fi ideal ca, în cazul în care vrei să faci o surpriză cuiva, să dai un telefon înainte şi să anunţi cel puţin o persoană din acea casă pentru a te asigura fie că nu o să nimereşti în faţa unei uşi închise, fie că nu vei deranja pe nimeni.

# 3. Nu îţi aşeza niciodată smartphone-ul, tableta sau laptopul pe o masă atunci când eşti în oraş cu anumite persoane. Acest lucru le va face să simtă ca şi când nu sunt mai importante pentru tine decât telefonul tău. Cu atât mai mult nu ar trebui să îţi verifici notificările din aplicaţii atunci când eşti cu altă persoană, mai ales în timp ce aceasta vorbeşte.

# 4. Nu invita o femeie la o întâlnire în cazul în care plănuieşti să dai mesaje şi să vorbeşti la telefon pe toată durata acesteia.

# 5. Bărbaţii nu este nevoie să care niciodată geanta sau poşeta unei femei, însă este politicos ca aceştia să îi ducă paltonul sau haina la garderobă şi să îi aşeze scaunul.

# 6. Dacă eşti lângă o anumită persoană care se întâlneşte cu un cunoscut pe care îl salută, este politicos să saluţi şi tu, chiar dacă nu cunoşti acea persoană.

# 7. Dacă o anumită persoană te ofensează sau te jigneşte, nu ar trebui niciodată să îi răspunzi în acelaşi fel sau să îţi ridici vocea.

# 8. Un bărbat ar trebui să meargă întotdeauna pe partea stângă a unei femei.

#9 Există câteva subiecte pe care fiecare dintre noi ar terebui să le ţină întotdeauna secret. Acestea sunt vârsta, averea, certurile de familie, religia, problemele medicale, dragostea, afacerile, onoarea şi ruşinea.

# 10. Nicio femeie nu ar trebui să fie atinsă de un bărbat fără permisiunea ei strictă. Astfel, nu ar trebui niciodată să atingi o femeie, iei de mână sau de mijloc atunci când vorbeşti cu ea fără ca aceasta să îţi fi permis acest lucru în prealabil.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus