Connect with us

10 IMAGINI care arată cum va fi viața după CĂSĂTORIE

LIFESTYLE

10 IMAGINI care arată cum va fi viața după CĂSĂTORIE

10 IMAGINI care arată cum va fi viața după CĂSĂTORIE

Credeai că viața de după căsătorie va fi plină de pasiune și de romantism? Te-ai înșelat! Iată cum arată realitatea!

Majoritatea oamenilor privesc familia ca pe un ideal. Cu toţii tindem spre a avea o familie cât mai mare şi mai frumoasă, în sânul căreia să ne simţim mereu iubiţi şi protejaţi. Cu toate acestea, socoteala de acasă nu se potriveşte întotdeauna cu cea din târg şi, dacă atunci când eram tineri ne aşteptam ca toate lucrurile să decurgă perfect şi să se aranjeze de la sine, ei bine nu totul este mereu aşa cum ne-am fi dorit.

Asfel, te gândeai că soţul tău va fi cel mai iubitor, animalele tale vor fi cele mai cuminţi şi copiii tăi vor învăţa lucrurile extrem de repede şi te vor asculta întotdeauna? Ei bine, cel mai probabil vei avea un şoc atunci când vei fi faţă în faţă cu realitatea vieţii de familie.

În ultima vreme, internetul este plin de astfel de imagini care ilustrează diferenţa dintre aşteptările pe care oamenii le au în legătură cu viaţa de familie, de cuplu sau de părinte şi realitatea acestor fapte.

Iată care sunt câteva dintre cele mai amuzante şi interesante diferenţe dintre lucrurile care te aştepţi să se întâmple într-o lume ideală atunci când îţi întemeiezi o familie şi proiecţia reală a acestora.

1. Credeai că mesele în familie alături de copilul tău mic vor fi liniștite și ordonate? Ei bine, totul se va transforma într-o luptă constantă pentru atenția celui mic.

2. Diminețile în doi ar trebui să fie romantice și calme, însă totul se va schimba atunci când te vei trezi înconjurat de copii și animale de companie.

3. Dacă ai crezut că plimbările în familie ar trebui să arate de parcă ar fi rupte dintr-o reclamă, vei ajunge la concluzia ca totul se va transforma într-o mini-paradă unică de familie.

4. Multă lume crede că o noapte în care părinții rămân singuri va fi una extrem de fierbinte, însă adevărul este că cei doi vor profita cât de mult posibil de momentele de liniște.

5. Nu toți copiii sunt extrem de cuminți și pasionați de studiu. Unii dintre ei vor fi greu de cumințit.

6. Dacă îți imaginai că mersul la cumpărături va fi o excursie liniștită și organizată, acesta se va transforma într-o alergătură nebună după produsele de care ai nevoie.

7. Cinele romantice în doi se vor transforma în momente de liniște, având în vedere că ambii parteneri își vor dori să se relaxeze.

8. Fiecare dintre noi își dorește ca el să aibă cea mai ucrată și mai ordonată casă, însă acest lucru va fi greu de controlat atunci când va trebui să acorzi atenție și copiilor și animalelor.

9. Plimbările romantice în aer liber se vor transforma în ore de muncă în grădina sau în curtea de la țară.

10. Excursiile pașnice la mare se vor transforma în scene rupte dintr-un film de supraviețuire.

11. Dacă la început iubitul tău îți făcea cadouri frumoase și interesante pe care știa că le vei adora, este posibil ca, în timp, cadourile pentru tine să se transforme în cadouri pentru voi, pentru casă sau chiar pentru el.

12. Mesele în familie vor deveni adevărate provocări în timpul cărora părinții vor fi nevoiți să țină totul sub control.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus